Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Yağlı cilt için fondöten önerisi olan ?

MaRYSouR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
57
0
Cildim yağlı. yeni bi fondöten aldım çıkarınca yüzüm kızarıyor beyaz tenliyim ve gözeneklerim var. mat gösterebilecek teni benim gibi olanların önerisini bekliyorum :KK43:

loreal true match olabilir kullanmadım, ama iyi olduğunu söylüyorlar..
max factor lasting performance tavsiye ederim, kadife gibi yapıyor,yapısı da gayet ince, kalıp gibi değil
kapatması da iyi, üzerine pudra da geçince şahane oluyor..
standlardan ikisini de deneyebilirsin..

icinde az kimyasal barindiran daha dogal urunler kullanirsaniz cildinizdeki tahris azalir sanirim

fresh minerals ya da young blood oneririm.
bunlara maddi durumunuz yetmezse baska mineral makyaj urunlerini arastirin.

Bu arada flormar mat touch fondoteni aldım bugün. Çoook beğendim, adı üstünde mat olduğu için parlama yapmıyo yüzümde, kapatıcılığıda gayet iyi.

flormar coverage fondöten öneririm. bende de parlama çok oluyordu ama güneş koruması falanda olması ayrı bi artı. çokda uzun dayanıyor parlama falan yapmıyo fiyatı da çok uygun:KK16: 103 numarasını kullanıyorum tenimle resmen aynı renk hiç bi fondötende bu kdr tutturamamıştım:KK9:

flormar coverage fondöten öneririm. bende de parlama çok oluyordu ama güneş koruması falanda olması ayrı bi artı. çokda uzun dayanıyor parlama falan yapmıyo fiyatı da çok uygun:KK16: 103 numarasını kullanıyorum tenimle resmen aynı renk hiç bi fondötende bu kdr tutturamamıştım:KK9:

Coverage yağlı ciltler için mi? Bana mat touch'ı önermişlerdi memnun kaldım ama o daha iyi ise onu deniyim.

Ya kızlar benim cildim çok yağlı.amway'in bi sabunu var yüzümü onunla yıkadıktan 1yada 2 saat sonra tekrar yağlanıyor önereceğiniz bişey var mı? bide cildi yumuşatan sabun,peeling,vb..?

ben çıkıyorum şimdii..kullanıp da memnun kalan varsa bana mezaj atsın bi zahmet..ii geceler hepinizee

flormarı kullanıcam kızlar karar verdim. mat olması için çoğu onu önerdi. :)

loreal true match olabilir kullanmadım, ama iyi olduğunu söylüyorlar..
max factor lasting performance tavsiye ederim, kadife gibi yapıyor,yapısı da gayet ince, kalıp gibi değil
kapatması da iyi, üzerine pudra da geçince şahane oluyor..
standlardan ikisini de deneyebilirsin..

benimde cildim akneli...
ben de maxfactor lasting performance kullanıyorum. memnunum.

fresh minerals ya da young blood oneririm.
bunlara maddi durumunuz yetmezse baska mineral makyaj urunlerini arastirin.

markasını şuanda hatırlamıyorum ama minarel pudra almıştım eczaneden 100 tl ye.
ama alerji yaptı cildimde. sonra baktım içinde alkol varmış. kullanamadım bi daha.

Flormar Mat Touch kullanıyorum..
cildim yağlı, buna rağmen parlama yok, ciltte fondöten hissi yok, minnacık sürmeme rağmen kapatıcılık mükemmel..

normalde kesinlikle fondöten kullanmazdım, ve yüzümde olmasıda beni rahatsız ederdi, ama son zamanlarda çıkardığım ve anlam veremediğim sivilcelerin izleri şuanlık benimle , onları kapatmak için tavsiye üzerine almıştım, çok çok memnunum..

Flormar Mat Touch kullanıyorum..
cildim yağlı, buna rağmen parlama yok, ciltte fondöten hissi yok, minnacık sürmeme rağmen kapatıcılık mükemmel..

normalde kesinlikle fondöten kullanmazdım, ve yüzümde olmasıda beni rahatsız ederdi, ama son zamanlarda çıkardığım ve anlam veremediğim sivilcelerin izleri şuanlık benimle , onları kapatmak için tavsiye üzerine almıştım, çok çok memnunum..

Ben de mat touch aldım geçenlerde, çoook güzel kapatıyo, en açık renkli olanını aldım o bile koyu oldu bana. renk seçeneği fazla yok. öyle çok beyaz biride değilim halbu ki :KK25:

Ben de mat touch aldım geçenlerde, çoook güzel kapatıyo, en açık renkli olanını aldım o bile koyu oldu bana. renk seçeneği fazla yok. öyle çok beyaz biride değilim halbu ki :KK25:

renk seçeneği hakkında benim hiçbi fikrim yok malesef:26: aldığınız yerdemi yok, yoksa bu serinin mi seçeneği yok ? çok tutulan bi ürün belki seçeneklerimizi artırırlar :KK1:

flor marın perfect coverage fondotenini tavsiye etmiyorum diğer konularda da yazdım renk ve doğallık açısından hayal kırıklığı yaratabilir vede mimik çizgilerini daha belirginleştiriyor ve yüzde maske gibi duruyor malesef yeni aldım şuan duruyor ve kullanacağımı hiç düşünmüyorum bilginize vede ben çok beyazım en açık rengi yeşilimsi duruyor ....

X