• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağlı cilde önerileriniz

Tek sorun kırmızı kantaron mu sarı kantaron mu?:) sizin kullandığınız hangi renkti?

Rica ederim :)
Umarım bendeki gibi etkili olur.Şuan cildim çok iyi cidden.Sürmüyorum artık sürekli.Geçtiği için cilt sorunum ama yinede 3-4 günde bir uygulamaya devam edeceğim.Hücreler yenilensin :)
Pudra fondaten vs bunları sürmüyorum.gerekte kalmıyor zaten...@Haybinses

Öncelikle ağır, sabun içerikli temizleyicilerden uzak durmanı öneririm canım. Bunlar cildinin ihtiyacı olan yağı da temizler ve cilt alarm vererek daha fazla yağ üretmeye başlar. Bu durumu önlemek için cilt tem,zliğini daha yumuşak hatta yağ bazlı ürünlerle yapman iyi olacaktır. Nemlendirici olarak ise LR'ın jel nemlendiricisini öneririm. Aloe Veralı. Krem olanlar ağır gelebilir. Bu tarz jel nemlendiricileri tercih etmelisin. Ve kesinlikle yüzüne çok fazla dokunma. Dokundukça yağlanır. Benimde yağlı bir cildim vardı artık dengeledim. kış aylarında bazen kuruya dönük bile olabiliyor. Yalnızca yaz aylarında yağlanıyor.

Avene ve La Roche Posay'ın matlaştırıcı güneş kremleri var pudralı, çok güzel sürünce sanki yüzüne pudra sürmüşsün gibi oluyor. Onun üstüne bir daha makyaj yapmama gerek kalmıyordu hatta. Ben çok memnun kalmıştım. Belki güneş kremi dışında normal kremlerinden de böyle pudralı olanları vardır, bir araştır istersen. Bir de tonik olarak lavanta suyu tavsiye derim, yağlı cilde iyi geliyor.

Ben nemlenidirici olarak clinique in dramatically different moisturizing gel ini kullanıyorum 1 senedir oldukça memnun kaldım. Ama yağlı cildin temizliği de oldukça önemli ben la roche posayin effaclar jelini kullanıyorum yıllardır. Kozmetikçilerde satılan ürünlerden daha güvenilir geliyor. Yıllardır değiştirmedim bu markayı.

Bir de sana tavsiyem ben bunu çok sonra farkettim ama eğer makyaj yapıyorsan kullandığın fondoten çok çok önemli ben yıllarca bunu görmezden geldim ve cildim parıl parıl gezdim:kızgın: Yağlı ciltler için bir ürün kullanmalısın kesinlikle clinique ve daha uygun fiyatlı maybeline fit me bu konuda oldukça başarılı.

Fondöten bb krem bunların hepsi gözenekleri tıkıyor rahatsızlık veriyor bb kremi bıraktım bi nefes aldım sanki aknıcare diye bir markanın jelini ve sivilce kurutucu nemlendiricisini kullanmaya başladım nemlendiricinin içinde renklendirici var benim işimi gördü şuan pek memnunum.Yosun sabunu bıraktım banyodan banyoya geçtim.

Back