Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yves rocherin son serisine bi bak bence canım. Bi de clinique olabilir
Kizlar karma yagliya donuk bir cildim var kendime gore bir nemlendirici bulamadim parlamayi onleyecek urunlerden tavsiyelerinizi beklemekteyiimmmm
benim cildim az buz değil aşırı yağlıdır la roche posay,avene,vich,bioderma gibi bir çok ürün kullandım siyah nokta gözenek gibi sorunlarda hepsi işe yarıyor ama yağ dengeleme de biodermanın üzerine tanımam.bioderma akn tavsiye ederim hem dengeliyor ama gözenekleri ciddi şekilde sıkılaştırıyor hem de soyucu özelliği olduğu için ayrıca peelinge gerek kalmıyor.bir de bioderma pure rafiner var ki mucize birşey içindeki pudrayla anında yağı emiyor ve anında mat bir görünüm sağlıyor.cildinizi kadife gibi hissettiriyor.ama pure rafiner diğer cilt kusurları için yeterli kalmayacağı için ikisini birlikte almanı öneririm.
öncelikle merhaba :) benimde cildim çok yağlı sebamed kullanıyorum çok memnunum sivilceleri sıkıyorum sonra sebamed kulanıyorum geri çıkmıyo ve sivilceleri kurutuyo :) makyaj çok yapıyorum lekeleri kapatmak için fondoten olmazsa olmazım :) flormarda bi baz uygulamışlardı onu çok beğendim sivilce yapmadı :) bi de mac maybelline loreal paris güzel kapatıcı fondoten ve pudra önerileri olan varsa bekliyorum :)
Ben de senin gibi dusunuyordum ne nemlendirici alsam sivilce yapiodu amwayde balli vucut losyonu war onu kullaniyorum fiyati da cuzzi 15 tl 200ml ve cildim pamuk gibi oldu ustelik sivilce cikmio artik iyilestirici ozellikli bi krem tavsiye ederim ha fondoten de yine amwayde gozenekleri tikamaz asla ve bitkisel olduğu icin cildinde yaşlıligi engeller zarar vermez fiyati da 35 tl filandi yanilmiosam yani icinde kimyasal madde bulunmayan bitkisel dogal urunler kullan bence avon meybline v.s boş ben de basta avon kullandim da hiç etkisi olmadi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canmm braz karsk geldi iki urunun adni yazar msn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kantaron yağı kullanıyorum.Cildim yağlı diye kullanmaktan çekindim uzun süre.Gece yatmadan birkaç damla ile yüzüme mesaj yaparak yediriyorum.Sabah kalktığımda yağlanma yok.yumusacık bebeksi bir cildim var.Önyargı kötü bişiymiş keşke önceden başlasaydım :)@msozcelk