• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağlı cilde önerileriniz

msozcelk

1o.1o.2o11
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
1.977
179
173
Kizlar karma yagliya donuk bir cildim var kendime gore bir nemlendirici bulamadim parlamayi onleyecek urunlerden tavsiyelerinizi beklemekteyiimmmm

Yves rocherin son serisine bi bak bence canım. Bi de clinique olabilir

Son düzenleme:
Kizlar karma yagliya donuk bir cildim var kendime gore bir nemlendirici bulamadim parlamayi onleyecek urunlerden tavsiyelerinizi beklemekteyiimmmm

benim cildim az buz değil aşırı yağlıdır la roche posay,avene,vich,bioderma gibi bir çok ürün kullandım siyah nokta gözenek gibi sorunlarda hepsi işe yarıyor ama yağ dengeleme de biodermanın üzerine tanımam.bioderma akn tavsiye ederim hem dengeliyor ama gözenekleri ciddi şekilde sıkılaştırıyor hem de soyucu özelliği olduğu için ayrıca peelinge gerek kalmıyor.bir de bioderma pure rafiner var ki mucize birşey içindeki pudrayla anında yağı emiyor ve anında mat bir görünüm sağlıyor.cildinizi kadife gibi hissettiriyor.ama pure rafiner diğer cilt kusurları için yeterli kalmayacağı için ikisini birlikte almanı öneririm.

benim cildim az buz değil aşırı yağlıdır la roche posay,avene,vich,bioderma gibi bir çok ürün kullandım siyah nokta gözenek gibi sorunlarda hepsi işe yarıyor ama yağ dengeleme de biodermanın üzerine tanımam.bioderma akn tavsiye ederim hem dengeliyor ama gözenekleri ciddi şekilde sıkılaştırıyor hem de soyucu özelliği olduğu için ayrıca peelinge gerek kalmıyor.bir de bioderma pure rafiner var ki mucize birşey içindeki pudrayla anında yağı emiyor ve anında mat bir görünüm sağlıyor.cildinizi kadife gibi hissettiriyor.ama pure rafiner diğer cilt kusurları için yeterli kalmayacağı için ikisini birlikte almanı öneririm.

Canmm braz karsk geldi iki urunun adni yazar msn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnm de cildim çok yağlıydı aktardan kil aldım krem kıvamında ince tabaka halinde sürüp kuruduktan sonra yıkadım ve eskisi gibi yağlı değil cildim artık:52:

Yağlı ve sorunlu hatta aşırı hassas bir cildim olmasına rağmen Aven'in nemlendiricisinden çok çok memnunum.Karma ciltler için de var bir bakın bence :)

Son düzenleme:
öncelikle merhaba :) benimde cildim çok yağlı sebamed kullanıyorum çok memnunum sivilceleri sıkıyorum sonra sebamed kulanıyorum geri çıkmıyo ve sivilceleri kurutuyo :) makyaj çok yapıyorum lekeleri kapatmak için fondoten olmazsa olmazım :) flormarda bi baz uygulamışlardı onu çok beğendim sivilce yapmadı :) bi de mac maybelline loreal paris güzel kapatıcı fondoten ve pudra önerileri olan varsa bekliyorum :)

öncelikle merhaba :) benimde cildim çok yağlı sebamed kullanıyorum çok memnunum sivilceleri sıkıyorum sonra sebamed kulanıyorum geri çıkmıyo ve sivilceleri kurutuyo :) makyaj çok yapıyorum lekeleri kapatmak için fondoten olmazsa olmazım :) flormarda bi baz uygulamışlardı onu çok beğendim sivilce yapmadı :) bi de mac maybelline loreal paris güzel kapatıcı fondoten ve pudra önerileri olan varsa bekliyorum :)

Ben de senin gibi dusunuyordum ne nemlendirici alsam sivilce yapiodu amwayde balli vucut losyonu war onu kullaniyorum fiyati da cuzzi 15 tl 200ml ve cildim pamuk gibi oldu ustelik sivilce cikmio artik iyilestirici ozellikli bi krem tavsiye ederim ha fondoten de yine amwayde gozenekleri tikamaz asla ve bitkisel olduğu icin cildinde yaşlıligi engeller zarar vermez fiyati da 35 tl filandi yanilmiosam yani icinde kimyasal madde bulunmayan bitkisel dogal urunler kullan bence avon meybline v.s boş ben de basta avon kullandim da hiç etkisi olmadi

Ben de senin gibi dusunuyordum ne nemlendirici alsam sivilce yapiodu amwayde balli vucut losyonu war onu kullaniyorum fiyati da cuzzi 15 tl 200ml ve cildim pamuk gibi oldu ustelik sivilce cikmio artik iyilestirici ozellikli bi krem tavsiye ederim ha fondoten de yine amwayde gozenekleri tikamaz asla ve bitkisel olduğu icin cildinde yaşlıligi engeller zarar vermez fiyati da 35 tl filandi yanilmiosam yani icinde kimyasal madde bulunmayan bitkisel dogal urunler kullan bence avon meybline v.s boş ben de basta avon kullandim da hiç etkisi olmadi

Ben diadermine kullanmistim bb kremini güzel kapatiyordu yagli ve karma ciltler icin diodu amaaaa cildim ufak ufak sivilcelerle doldu gorunmuodular ama elimi yanagima koyunca kazimak isterdim arkadasim amway satiyordu bana bikac urun önerdi aldim su an memnunum cildim deki lekeler azaldi balli vucut losyonu multi caretene vitamin toprak serisi cilt bakimi ve kapatici kullanacaksan da beautycycle yagsiz sivi fondotenini kullan 35 tl fiyati o da amwayde

Yanlis kisiye cevap vermisim ozur dilerim shady ben konuyu acan kişiye cevap verecektim yani msozcelk eydi cevabim:)

Canmm braz karsk geldi iki urunun adni yazar msn

yaa kusura bakma çok geç cevap yazıyorum.ürünün birinin adı bioderma sebium serisi akn krem diğeri yine bioderma sebium serisi pure refiner.

canım ben toniğimi değiştirdim, lilakutu'dan Cyrene diye bi markanın toniğini aldım kullanmaya başladım. Kesinlikle çok güzel. hayvan deneyleri yapmıyor ve bitkisel. öneririm.

Bende yağlı cildimden şikayetçiyim çok farklı ürünler kullandım ama işte bu diyemedim bir türlü, geçen bir blog'da garnier nem dengesi kreminin incelemesi gördüm bugün'de bir siteden birşeyler alırken yanına ekledim 14 lira'ya cazip geldi doğrusu sende bir deneyebilirsin kullananlar baya memnunlar.

Benim cildimde cok yagliydi amway beautycycle toprak serisi temizleme jeli aldim sadece temizleme jeli bile cok farkettirdi. Gerci daha cok 25 yas altina bu seriyi oneriyorlarmis ama ben simdilik cok memnunum. Temizedikten sonra kurutmuyor kokusu cok hos aksama kadar 40derece sicakta olmama ragmen oldukca iyi dayaniyor. nemlendirici kremim bitince bu seriyi tamamlayacagim. Fiyatlarida uygun beybiler :D temizleyici 18.32 tl tonik 18.32 tl gunduz losyonu 31.57 tl gece nemlendirici jeli 31.57 tl. 4lu set 89.92 oldukca uygun ve miktarlari buyuk. Diger urunleri kullaninca yorum yaparim. Yagli veya karma cildi olanlar hic uzulmesin cunku cildiniz az kirisirmis ince kirisikligimiz olmazmis. Anneme baktim 60 yasinda sadece belli belirgin kirisikligi var hic ince kirisikligi yok cok sevindim.

Kantaron yağı kullanıyorum.Cildim yağlı diye kullanmaktan çekindim uzun süre.Gece yatmadan birkaç damla ile yüzüme mesaj yaparak yediriyorum.Sabah kalktığımda yağlanma yok.yumusacık bebeksi bir cildim var.Önyargı kötü bişiymiş keşke önceden başlasaydım :)@msozcelk

Kantaron yağı kullanıyorum.Cildim yağlı diye kullanmaktan çekindim uzun süre.Gece yatmadan birkaç damla ile yüzüme mesaj yaparak yediriyorum.Sabah kalktığımda yağlanma yok.yumusacık bebeksi bir cildim var.Önyargı kötü bişiymiş keşke önceden başlasaydım :)@msozcelk

Başka ne faydalarını gördünüz?Siyah noktalara iyi geldi mi? Sarı kantoran yağı mı? Çok soru oldu ama :)

Haybinses Haybinses Merhaba,
Evet siyah noktalara da iyi geldi.Hatta belki sizde de vardır.Beyaz beyaz minik yağ bezecikleri :) Onlarada iyi geldi.Şuan sivilce ,yağ bezecikleri(artık adına ne derseniz),siyah nokta yok.Sivilcelerle oynamamdan dolayı oluşan yara izleride geçti sayılır.

Haybinses Haybinses BEN DENEYİMLEDİĞİM ŞEYLERİ YAZDIM.OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM

Uzun süre cildimdeki sivilcelerle siyah noktalarla uğraştım.
Maskeler,Kremler,Yıkama jelleri,Antibiyotikler....
Çoğuna vücudum tepki verdi.Ya alerjik reaksiyon gösterdi ya da cildim tahriş oldu.Zamanla bunaldım ilaç içmektende yüzüme birşeyler sürmektende...Üstelik sonuç alamamak en kötüsü.Aslında ÇOOOOOOK fazla sivilcem yoktu.Fakat bir türlü bitmek bilmiyordu.Tam geçti derken diğeri çıkıyor sonra bir daha bir daha bir dahaaaaa :KK43:
Evimizde annemin yapmış olduğu kantaron yağını gördüm.Yaralara yanıklara kesiklere kullanırız iyi gelir.
İnternetten araştırdım.Hücre yenileme özelliğine de sahip.Yara ve yanıklara iyi gelen şey sivilceye de iyi geliyordur diye düşündüm.Bir süre sonra yaraya cevirdiği için yüzümü.
Biraz forumlarda gezindim.Biraz internette araştırdım.Ve evet bu sivilcelere çözüm olabilir dedim.Çok uzun süredir kullanmama rağmen.Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum ve sivilceler azaldığı için günde 1 defa sürüyorum.Ciddi anlamda cildim düzeldi.Sivilceler söndü siyah noktalar azaldı hatta yok oldu :KK70:
Kullanım şeklim ise aşağıdaki gibi ;
Sabah kalkınca ılık su ile yüzümü yıkıyorum.Temizleme jeli ile yıkıyorum.(Ben Garnier 3ü 1 arada kullanıyorum temizleme için)
Ardından gülsuyunu bir pamuga damlatıp yüzümü siliyorum.
Evden çıkmadan önce KANTARON YAĞINDAN birkaç damla damlatıp masaj şeklinde yüzüme uyguluyorum.
***Birkaç saat içinde emilim sağlanıyor ve yüzünüz pamuksu bebeksi bir yumuşaklık kazanıyor.Durulamaya bence gerek YOK.
***Ele gelen pürüzler yok olmuş oluyor.Yağlanmaya bağlı beyaz beyaz pürüzlere de iyi geldi.
Akşam yine üşenmeden aynı uygulamayı yapıyorum.Gece yatmadan önce KANTARON YAĞINI sürüp yatıyorum.Uyandığımda yumuşacık bir cilt.
4-5 gün geçtikten sonra sivilceler söndü.Siyah noktalar yok oldu.Kullanmaya devam edeceğim.Hücre yenilenmesinde büyük yardımı oluyor.Kırışıklıklara iyi geldiğini okudum bir yazıda...
Evde kendiniz yapın muhakkak.Yapılışını internet üzerinden biraz araştırmanızı tavsiye ederim.
Tüğlenme yapar mı yapmaz mı sorusu aklıma takılmıştı.Ancak forumda bir arkadaşımız bacağındaki tüyleri döktüğünden bahsetmiş.O yüzden içim rahat.Şuanda bir tüğlenme durumu söz konusu değil :KK39:
Sivilcelerimize ve cildimize birebir çözüm gibi görünüyor.Uzun süredir fondaten kullanmıyorum.Sivilcelerin sebebi olarak düşündüğüm için.Soluk geliyordu ne zamandır cildim.Ama şu kantarondan beri pırıl pırıl.Yüzüme kapatıcı hiçbirşey kullanmıyorum.O derece iyi düzeldi yani :)
Umarım sizlere de faydası olur. Sevgiler...:21:

Back