• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yağlı boya duvar saatim

evett çeyizler yerlerine ulaştı çook yorucu bir günün ardından artık kafamda rahatlayınca kadranıda taktıımm işte saat duvarda artık:1: $IMG02199-20111015-1739.webp

süper olmuş canım. valla benimde yapasım geldi şimdi. malzemeleri nerden temin ettiğini öğrenebilir miyim? mutfağa naturmorte tarzı bişey düşünüyorum da.

Harika olmuş nasıl bir yetenektir bu. :nazar: Ben bu tür konularda çok yeteneksiz ve zevksizim. :50: Kıskandımm.. :43:

Çok güzell olmuş buu tamamen bitince harika olacaktırrr:52:
Ay bitmiş halini son anda gördümmm
Mükemmel olmuşşşş
Güle güle kullanınnn

Son düzenleme:
canım ellerine sağlık cidden çok hoş olmuş
iyi güzel günlerde kullanasın
sevgilerimleee :42:

evett çeyizler yerlerine ulaştı çook yorucu bir günün ardından artık kafamda rahatlayınca kadranıda taktıımm işte saat duvarda artık:1:Eki Görüntüle 273888

tamam tuvalin üstüne yağlı boyayla harikalar yaratmışsın da o akrep ve yelkovanı nasıl taktın, hadi bir delik açtın yerleştirdin diyelim arkaya saat mekanizmasını hazır aldın sanırım değil mi? yoksa saati de mi kendin yaptın, bak evet deme düşer bayılırım şimdi, siteye girdiğimden beri hatunların el yapımı oyuncaklarını, mükemel şekilli pastalarını, yeteneklerini hayranlıkla takip ediyorum.. şimdi de bu tokip çıktı :52::52::52: psikolojimi bozdunuz vallahi..

gerçekten çok güzel olmuş canım ama merak ettiğim şu; saatin mekanizmasını sanırım arkaya yerleştirdin pil yeri falan ve nerelerden satın alabiliriz bunları da biraz açıklarmısın?

Back
X