Lekeler, Çiller Yağlar hakkında

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Loris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2012
201
96
Kızlar selam. Son zamanlarda yağlara ilgiliyim. Hatta küçük bir koleksiyon yaptım diyebilirim. Siyah nokta sorunum yok ama cildim cansız ve hafif sivilce lekeleri var sogukta o lekelerin rengi koyulaşıyordu. Cildime uygulamadığım şey kalmamıştır diyebilirim. kimyasal olarak en son differin kullanıp bıraktım. Yağları araştırmaya başladım.
Hindistan cevizi yağı
Kuşburnu yağı
Çay ağacı yağı
Ozon yağı
Sivilce karışımı ( içeriğini vermek istemedi ama turunçgil karışımından oluştugunu biliyorum)
Egzama karışımı: aynısefa kuşburnu kantoron hodon (eşim için almıştım, sende kullanabilirsin dedi)

Hindistan cevizi yağını yüzüme sürmüyorum oil pulling için kullanıyorum
Kuşburnu yağını akşam eve geldğimde nem vermesi için sürüyorum ekstra bi etkisini göremedim
Çay ağacı yağını sivilce lekelerine sürüyordum aslında 1 yıl önce aldıgım bir yağ idi gratisten pek etkisini göremedim.
Ozon yağı kötü kokusu nedeniyle kullanamıyorum :KK43:
Sivilce karışımını kullanmaktan korkmuştum çünkü turunçgil gibi asitli yağlar seyreltilmeden kullanılması önerilmiyor ama sordugumda zaten seyreltilmiş oldugunu söyledi iyi geldi diyebilirim cildimde hafif karıncalanma yapıyor gece yatmadan sürüyorum etkisini gördüm.
Egzama karışımından ise en etkili sonucu aldım sanki yüzüme dolgu yapılmış gibi duruyor lekeler oldukça azaldı.

Herhangi bir uyarınız varsa dikkate alıcam çünkü çok bilinçli kullandıgım söylenemez

X