proteksle yüz yıkanmaz canım
çok yağlıysa cildin sirkeyle sil,ardındn üstteki kankimin dediği gibi yağlı cilt için olan ürün kullan
neutrogena ürünleri çok iyi mesela
haftada 1 Türk kahvesiyle peeling yap
sonra yaş mayayı sütle krem şekline getir haftada 1 kez maske yap,yağı dengeler,cildi besler
hepsi tarafımdan denenmiştir
oo kanka sende de ne doğal yöntemler varmış öyle bebeğim ya ben sirkeyi hiç duymamıştım tonik gibi mi kullanıyosun onu:26:
bende aspirin maskesi yapıyorum onu biliyo musun çok iyi geliyo cilde
kankam tabi biliyoruz ufaktan şeyler
sirkeyi pamuğa dök cildini sil,sonra jel ya da sabunla yıka
sivilceleri kurutur,yağı alır,mikrop öldürür
aspirini balla mı eziyosun canım?
ben aspirini ezip vazelinle karıştırıp topuklarıma sürüyorum
Merhabalar Arkadaşlar.
Hemen Sorunuma Geçmek İstiyorum: Cildim Aşırı Derecede Yağlı(Yüz Ve Saç).Sorunum Artık Beni Çıldırtacak Seviyeye Getirdi
Liseden Beri(2004-2011) 2004 Den Beri Yüzümde Çıkan Sivilceleri Sıkmaktan Bıktım.Hastane,hastene Dolaştım Fakat Bir Sonuç Alamadık
Bilinçsizce Sıktığım Sivilceler.Özellikle (Yanak Ve Burun) Çevresinde Küçük Küçük Delikler Oluşturdu.
Cildim Çok Yağlı Olduğundan; Gün İçinde Bu Yanak,Burun,Yüzümün Bütün Çevresi Yağ Depoluyor Ve Delik Kısımlar Sarı Renkte Yağ Gibi Şeylerle Doluyor.
Onlarıda Sıkarak Çıkarıyorum.Her Gün 3 Kez Protex Sabunla Yüzümü 3 Defa Sert Bir Şekilde Yıkıyorum.Eğer Sabun Kullanmazsam
Çok Kötü Oluyor Cildim.Bazen Kullanmadığım Zamanlarda Bu Yağlanma Koku Bile YapıyorBu Delikleri Nasıl Kapatıcam Bilmiyorum
Protexle Yıkadıktan Sonra.Cildim Yağsız Kuru Bir Cilt Haline Geliyor Ve Gözeneklerim Temizleniyor.Ama Bu 1 Saat Sürüyor
1 Saat Sonra Hemen Yağlanma Başlıyor :S
Artık Yıllardır Sabunla Yüz Yıkamaktan Bıktım.Cildim Çok Kötü Durumda.Tırnaklarımla Yağ Pisliklerini Temizlemekten Bıktım.Kil Maskesi Kullanıyorum Ama Değişen Birşey Yok.1 Saat Sonra Herşey Aynı
Önerileriniz Varsa Yorumlarınızı Bekliyorum
Teşekkürler..