Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yağız paşamın odası :))

Çok güzel olmuş cnm, güle güle oynasın uyusun içinde yağız paşamız

çok güzelmiş paşa odası valla allah mutlulukla sağlıcakla büyütmesini nasip etsin cnm

çok gzl olmuş annesiii güle güle büyüttt odasında inş

sibeeel çok güzel olmuş canım ya. hem güzel, hem şirin, hem zevkli, hem orijinal olmuş. perdeleri avizeyi her şeyi ne güzel uydurmuşsun. tebrik ediyorum valla. senin yağız şanslı bebek, annesi çoook zevkli, çiçek gibi bakacak oğluşuna....

sibelcim harika olmusss :) ellerine saglik huzurlu mutlu günlerde güle güle kullanin inşaAllahh a.s.

Ay ay ay yerim ben Yağızımızın odasını çok güzel olmuş.Tülleri bile uygun olmuş.Çok tatlı olmuş.İyi günlerde kullanın canım.

çok güzel olmuş Yağız'ımızın odasııı çok güzel... güzel günler görsün bebişin o odada hep gülsün yüzü ve güldürsün yüzünüzü :)

canım çok güzel olmuş yağızın odası Allah güle güle büyümek nasip etsin odasında..

çok güzel olmuş çokda zevkli ellerine sağlık yağız güle güle büyüsün bu odada
melekler korusun onu inşallah:Saruboceq:

gördüğüm en güzel odalardan olmus masallah..guzel saglıklı gunlerde uyumak nasıp etsın Rabbım odasında

sibelcim ellerine sağlık muhteşem bir oda yapmışsın zevkli kızmışsın valla.Yağız paşamda misler gibi uyusun içinde inşallah

yerim ben o paşayı yaa maşallah ona odasıda çok güzelmiş sağlıkla mutlulukla büyür inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…