• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Yagi direkt sacimiza sürsek ???

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

incimiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
183
14
118
Merhaba arkadaslar , saclarimda kiriklar var tedavisi icin baktigim serum ve konsantre bakimlarda farkli farkli yag karisimlari var. 1-2 damla sac uclarina sürerek uyguluyorsun. Bu ürünlere onlarca para verecegimize zeytinyagi yada yag karisimlarini 1-2 damla sac uclarina sürsek kuru iken olurmu ki...ben denemeyi düsünüyorum ama birkac yorum alirsam cok sevinirim.

Merhaba arkadaslar , saclarimda kiriklar var tedavisi icin baktigim serum ve konsantre bakimlarda farkli farkli yag karisimlari var. 1-2 damla sac uclarina sürerek uyguluyorsun. Bu ürünlere onlarca para verecegimize zeytinyagi yada yag karisimlarini 1-2 damla sac uclarina sürsek kuru iken olurmu ki...ben denemeyi düsünüyorum ama birkac yorum alirsam cok sevinirim.

tatlım ben hafta da bır kere ,sıcak zeytınyagı suruyorum tum saca.
2yemek kasıgı zeytınyagını ısıtıp sacıma suruyorum .1 saat sonra yıkıyorum.
bır de baska topıkten buldugum bır serum tarıfı var;
1 kapak glıserın yag
1 cay bardagı su
3-4 damla bebe yagı
hepsını karıstırıp fısfıslı sıseye koydum .
gecelerı yatmadan once kuru ıken sac uclarıma fıslatıyorum .
yıkamadan yatıyorum .

Ben bir iki damla yağı banyodan çıkınca nemli saç uçlarıma sürüyorum. Serumdan daha iyi bence. Seçtiğin yağ da önemli hangi yağı kullanmayı düşünüyorsun?

verdiginiz bilgiler icin tesekkür ederim sashamia88 ve mavikus.
yag secimi olarak fazla alternatifim yok zeytinyagi ve bademyagi kullanabilirim.

Back