Benim de cildim çok yağlı. Sürekli farklı ürünler kullanmayı bıraktim. Makyajımi bebe sampuaniyla temizliyorum. Fondoten kullanmıyorum zaten. Normal sıradan bir yüz kremi ve bazen de aklıma geldikçe kahve telvesiyle peeling yapıyorum. Artık daha iyi durumda bence.
Ara ara gül suyu ile silip banyoda hafif kese yaparak temizleyebilirsiniz.Soğuk sodayi tonik niyetine sürün o da iyi gelir.
Kahve telvesini dene. Pürüzsüz oluyor. Sanki nefes alıyor cildin. Reklam yapar gibi konuştum birazBebek şampuanını ben de kullanıyorum ama tam temizlemiyor sanırım. 2 günde bir kıl maskesi yapıyorum, nemlendiriyorum ama tabi yeterli gelmiyor. Paril paril dolaşıyorum resmen
Tonik kullanıyor musun? Yüz temizleme jelleri falan hikaye adam akıllı bir maske ve alkol içeren tonik tavsiye ederim.Bebek şampuanını ben de kullanıyorum ama tam temizlemiyor sanırım. 2 günde bir kıl maskesi yapıyorum, nemlendiriyorum ama tabi yeterli gelmiyor. Paril paril dolaşıyorum resmen
Tonik kullanıyor musun? Yüz temizleme jelleri falan hikaye adam akıllı bir maske ve alkol içeren tonik tavsiye ederim.
Kahve telvesini dene. Pürüzsüz oluyor. Sanki nefes alıyor cildin. Reklam yapar gibi konuştum biraz
İşte sorun burda. :) Benimde cildim yağlı ama benim problemim daha çok sivilceyle o yüzden garnier in sivilce karşıtı toniğini kullanıyorum her sabah. Bu arada maske yaptığım zaman 1 saate yakın tutmaya çalışıyorum her ne kadar arkalarında 15 dk yeter yazsa da.Kullanmıyorum onerebilecegin bir tonik var mıdır :)
alkollü ve sert temizleyicili ürünler kullanırsanız cildiniz daha da yağlanır, hafif ve temiz içerikli ürünler kullanın. belki yağ emici mendillerden de yardım alabilirsiniz.