Yağ transferi ile göğüs büyütme

arceya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
149
1
96
İstanbul
Dr.Bülent Cihantimur’un kendisi tarafından geliştirilen bir cihazla vücudunuzun istemediğiniz bir bölgesinde toplanmış olan yağlar yine vücudunuzun başka bir bölgesindeki çukur veya ince olan bölgeye transfer ediliyor. Yağ enjeksiyonu zaten yıllardır var olan ve sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Klasik yağ enjeksiyonunda önce yağ dışarı alınır,serumla yıkanarak kandan temizlenir,santrifüje edilerek inceltilir ve daha sonra enjekte edilir. Tüm bu aşamalar en az 30-45 dk sürer ve yağ hücreleri bu esnada havayla temas ederler,sıcak bir ortamda oksijensiz kalırlar ve bir çok aletle temas ederler. Ayrıca bu yöntemle büyük miktarlarda yağ toplamak çok zordur.

Cihantimur Yağ Transfer Sisteminde ise vücuttan çekilen yağ hiç dışarıya çıkarılmadan özel geliştirilmiş olan cihazla vücudun diğer bölgesine transfer ediliyor.Böylece yağ hücreleri asla havayla temas etmez,bir çok aletle temas etmez,vücudun dışında ki sıcak bir ortamda uzun süre beklemezler. Bu sistemin klasik yağ enjeksiyonuna göre avantajları şunlardır: 1.Yağların canlı kalma ve tutma oranı daha yüksektir.
2.Enfeksiyon riski yok denecek kadar azdır.
3.Vücuttan alınan yağın tamamını toplanabilir.Bu nedenle enjekte edilebilecek yağ miktarı çok daha fazladır. Cihantimur Yağ Transfer Sistemi ile yapılan operasyonlar: 1. Popo büyütme
2. Meme büyütme
3. Dudak büyütme
4. Çarpık bacak düzeltme
5. Ayak bileği kalınlaştırma
6. Yüz çukurlarını ve çizgilerini doldurma
7. Popo yanlarındaki çukurları doldurma
8. Çok derin Akne (sivilce) çukurlarını doldurma
9. Daha önce yapılmış Liposuction sonrası oluşan çukurları düzeltme
10. El sırtının derisini kalınlaştırma

arkadaşlar sanırım bu doktorda operasyon olan arkadaşlar vardı bu konu hakkında bilginiz varmı acaba bende geçen gün kendisini tv de yağ transferi hakkında konuşurken dinledim eğer gerçekten güzlse bir kerede yağlarımızdan kurtulup güzel dolgun göğüslere kavuşmamız mümükn değilmi konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşalrdan fikirlerini bekliyorum

geçenlerde ben de bir estetik cerrahı tv de göğüs büyütme hakkında konuşurken dinledim.çeşitli yöntemlerden bahsetti. bu yağ transferinden da söz etti. ve onun söylediklerine göre yağ transferi ile yalnızca 200 cc'ye kadar bir büyütme yapılabiliyormuş.bu da önemli bir ayrıntı bence.

Dr.Bülent Cihantimur’un kendisi tarafından geliştirilen bir cihazla vücudunuzun istemediğiniz bir bölgesinde toplanmış olan yağlar yine vücudunuzun başka bir bölgesindeki çukur veya ince olan bölgeye transfer ediliyor. Yağ enjeksiyonu zaten yıllardır var olan ve sıklıkla uygulanan bir yöntemdir. Klasik yağ enjeksiyonunda önce yağ dışarı alınır,serumla yıkanarak kandan temizlenir,santrifüje edilerek inceltilir ve daha sonra enjekte edilir. Tüm bu aşamalar en az 30-45 dk sürer ve yağ hücreleri bu esnada havayla temas ederler,sıcak bir ortamda oksijensiz kalırlar ve bir çok aletle temas ederler. Ayrıca bu yöntemle büyük miktarlarda yağ toplamak çok zordur.

Cihantimur Yağ Transfer Sisteminde ise vücuttan çekilen yağ hiç dışarıya çıkarılmadan özel geliştirilmiş olan cihazla vücudun diğer bölgesine transfer ediliyor.Böylece yağ hücreleri asla havayla temas etmez,bir çok aletle temas etmez,vücudun dışında ki sıcak bir ortamda uzun süre beklemezler. Bu sistemin klasik yağ enjeksiyonuna göre avantajları şunlardır: 1.Yağların canlı kalma ve tutma oranı daha yüksektir.
2.Enfeksiyon riski yok denecek kadar azdır.
3.Vücuttan alınan yağın tamamını toplanabilir.Bu nedenle enjekte edilebilecek yağ miktarı çok daha fazladır. Cihantimur Yağ Transfer Sistemi ile yapılan operasyonlar: 1. Popo büyütme
2. Meme büyütme
3. Dudak büyütme
4. Çarpık bacak düzeltme
5. Ayak bileği kalınlaştırma
6. Yüz çukurlarını ve çizgilerini doldurma
7. Popo yanlarındaki çukurları doldurma
8. Çok derin Akne (sivilce) çukurlarını doldurma
9. Daha önce yapılmış Liposuction sonrası oluşan çukurları düzeltme
10. El sırtının derisini kalınlaştırma

arkadaşlar sanırım bu doktorda operasyon olan arkadaşlar vardı bu konu hakkında bilginiz varmı acaba bende geçen gün kendisini tv de yağ transferi hakkında konuşurken dinledim eğer gerçekten güzlse bir kerede yağlarımızdan kurtulup güzel dolgun göğüslere kavuşmamız mümükn değilmi konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşalrdan fikirlerini bekliyorum

şimdilik doğal yöntemlerle büyümeleri için her şeyi deniyorum ama önümüzdeki yaz ayında sırf bu iş için Bursa'ya bile gitmeyi göze aldım.acaba cihan bey'e gidip yağ enjekte ettiren var mı?CADIARZU

geçenlerde ben de bir estetik cerrahı tv de göğüs büyütme hakkında konuşurken dinledim.çeşitli yöntemlerden bahsetti. bu yağ transferinden da söz etti. ve onun söylediklerine göre yağ transferi ile yalnızca 200 cc'ye kadar bir büyütme yapılabiliyormuş.bu da önemli bir ayrıntı bence.

200 cc az mı yaa.ben 100 cc büyütsem daha ne isterim ki:lepi:.macrolane de 100 cc için 12 bin lira istiyolar:dilcikar:

kizlar 200cc ne benim bi bilgim yok benim 80 ama kücük duruyo dolgunluk yok 85 tam, olcak yani 200cc ne kadar bi büyüme demek

Bursa'da mıymış bu merkez? Bir de 200cc ne olabilir Türkçe karşılığı? Çok bir zaman önce, tv.izlerken dinlemiştim ben de yağ enjeksiyonunu, sadece bir beden büyütülebiliyormuş.

arkadaslar bu yonetemı cogu doktor tercıh etmıyo..nedenıne gelınce senın vucudundan ıkı memene yetecek kadar yag cıkmıyo ha cıksa bıle protez gıbı duzgun bır sekılde durmuyo..plajda guneslenırken sırtustu yattıgnda yanlara kayma yaptıgı ıcın dumduz duruyo yıne gogus kısmın..
ben doktoruma sormustum meme buyuteceksen en garantı ve saglıklı yolu protez demıstı..
en basıdınden kılo verdıgınızı dusunun gogusune konulan yaglar erıdıgınde hıc bır anlamı kalmayacak..
zaten amelıyata gırmeyı goze alıyosun neden yag enjekte ettıreceksın kı anestezıyı aldıktan sonra normal protez koydur..yag enjeksıyonuyla buyutmenın fıyatını bılmıyorum ama protez ucretlerı 500 --1250 euro arası degısıyo..doktor ucretı ,tahlıller,1 gece kalma falan da gırınce ızmırde ben 4000 lıraya yaptıdım..yaptırmısken en kalıcı olan protezı dusunun..yagla ıstedıgıniz buyuklugu elde edemessınzz

200 cc buyutse bıle kı bn hıc sanmıyorum o kadar bıle buyutcegını hıc memesı olmayan bırını doyurmaz..300cc yaptıranlar kucuk dıye sıkayet ederken 200 cc nekı yaptırma daha ıyı bence..ha meme dokkun vardır fazlasıyla dolgunluk ıstesın belkı ama hıc meeme dokusu olmayan bırı sonucunda cok uzulur..

200 cc bır proteze denk gelıyo demek ama 200 cc de hıc meme dokusu olmayan ıcın cooooookkkkk kucuk..

Yakın bir arkadaşı bu yöntemle meme büyütmeye çalışmış ve çok kötü sonuçlara maruz kalmış biri olarak bu yöntemin henüz tam olgunlaşmadığını düşünüyorum. Lütfen yaptıracaksanız da mutlaka daha önce yaptırmış ve üzerinden en az 2 sene geçtiği halde memnun kalmış birilerini bulup görüşün o kime yaptırdıysa ona gidin..

Back
X