Yağ lekeleri artık dert değil :)

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
548
Arkadaşlar yağ damlamış kıyafetlerinize süper bi çözüm. Bilmiyorum topiklerde yazıldımı ama yine de yazıyorum:) Benim çokça kullandığım süper bi yöntem.hihoyyyt

Çözüm: Pudra. Talk pudrası bebe pudrası artık ne olursa. Yağ dökülen yerin üzerine serpiyorsunuz birazcık elinizi bol tutun:) 2-3 saat sonra silkeliyorsunuz ve yağdan eser kalmıyor.

İnşallah işinize yarar kızlar.

bunu döküldüğü gibi mi yapmamız gerekio yoksa aradan zaman hatta günler haftalar vs geçsede etkili olurmu?

Rici ederim:))

Döküldüğü zaman yaptım ben genelde, ama sonradan da denemek lazım:)

Ben de tuz döküyorum. O da aynı etkiyi yapıyor ama bir daha başıma gelirse bunu da denerim...

delikafaduldenablamların pastanede çalışırken yağ oluyodu kot pantolonlarım hep sıvı katı farketmiyo.nerdeyse atacaktım prille yıkadım elimde süper oldu hiç kalmadı deneyin üstünden çok zaman geçsede etkili

O pril var ya her derde deva zaten kıslar:)) Beyaz bilgisayar monitörü, eşya falan ne varsa acayip temizliyor. Birde aklıma gelmişken yazayım. Mutlaka kırmızı oje kullananların derdi olur bu beyaz eşyalar üzerindeki kırmızı kırmızı çizikler. Belki çoğunuz biliyorsunuzdur ben geç keşfetmişte olabilirim:))) Pamuğa çok azcık aseton döküp silin, ama fazla bastırp ya da asetonun dozunu kaçırmayın mazallah boyayı felan kaldırırsınız:) Bayaaa etkili, silmeye ovalamaya gerek kalmıyor. Bilen varsa alay etmesin benleeee :P

Back