Aaaaaa.. ... Balik burcu basliginin altina mi acilmisBalık burcu başlığı altında meme büyütme ile ilgili bir bağ kuramadım :)))
Yaaaaaa silemiyorum nasil silecegim????Balık burcu başlığı altında meme büyütme ile ilgili bir bağ kuramadım :)))
Ben de bilmiyorum ki yöneticilerden yardım alabilirsin :)))Yaaaaaa silemiyorum nasil silecegim????
Mersy cinim:))))Ben de bilmiyorum ki yöneticilerden yardım alabilirsin :)))
konun taşınmış olması gereken yere başlık silme yok
Yağ dolgusunu memede pek önermiyorlar aslında.. netten memeye yağ dolgusu ile meme büyütme ve genel riskleri yazıp aratırsan birçok makale bulabilirsin..Oncelikle merhaba kizlar,
Ben 2 silikon ameliyati sonrasi kapsul olustugu icin silikonlari dun cikarttim ve elimde lenf odem olustu.. Silikonlari 5 aydir tasiyordum. Cikarinca eski haline dondu bicikleriminsallah ellerimde iyilesir simdi doktorum gobusten yag alip memelere enjekte edelim dedi. Cabuk kuculuyormus yani yuzde 40 i vucutta kaliyormus. Aranizda bu islemi yaptiripmemnun kalan yada kalmayan oldu mu hic?
Oncelikle hic kotu birsey algilamadim gorusleriniz ve hikayeniz cok onemli kesinlikle tesekkur ediyorum vazda gecebilirim ama verdigim para havayagidecek sonucsuz kalacak mucadelem onada uzuluyorum.bedeninde seni mutlu edebilecek kadar yağ var mı ben bacağıma yaptırdım memnun kalmadım hem yağ alınan yerler deforme oldu hem eriyor. kilo verip almana bağlı küçülüyor. şimdi bazı zamanlar bacağımda küçük küçük nohut kadar şeyler elime geliyor yağdan olduğunu düşünüyorum aslında bi dr kortizon yapabileceğini söyledi. yani tamamen kendi dokun zararsız diye söylenemez bu işlem yaşadım biliyorum memede de cok farklı olmaz. yaşadıklarından sonra eksisi artısı iyi düşünmelesin . ultrason da nasıl görünecek ya da mr da bunu sormalısın. hadi benim ki bacak ama meme dokusundan ya da kötü huylu bi kist ten ayrımı olacak mı? seni demoralize etmek için söylemiyorum yanlış anlama lütfen. çok geçmiş olsun
Canim arastirdim ama yasayan daha iyi bilir nette her yazan dogru degil diye dusunuyorum o sebepten bu islemi yaptiranlardan da fikir almak gerekli diye dusunuyorum. SevgilerYağ dolgusunu memede pek önermiyorlar aslında.. netten memeye yağ dolgusu ile meme büyütme ve genel riskleri yazıp aratırsan birçok makale bulabilirsin..
Formda karnından yağ aldırıp memeye koyduran bir üye vardı .freyahel arkadaşımız konuda açmıştı. Bir göz at,iletişime geç istersen
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...r-hi-def-yag-transeferi.990304/#post-50350569
rica ederim yaşadığın şeyler kolay değil anlıyorum. enine boyuna konuşman lazım. sonuçta meme olarak gördüğümüz meme dokusu + yağ dır. normal büyük memeler de yağ oranı fazla olabilir ya da meme dokusu. normal anatomi yapısında yağ bulundurur ama geriden enjekte edilebilir yağ muhakak bir miktar eriyecek ya da şöyle desek daha doğru sadece bir miktarı kalacak bunun için çeşitli yöntemler var yüzde 70 kalır diyende var yüzde 30 40 diyende. buna hazır olman lazım tek seans yeterli olacağını düşünmüyorum. bazı dr lar aquafilling dolgusu da yapıyor ve 5 yıl içinde eriyor. aynı dudak dolgusu gibi yapısı daha farklı sonuçta yaptıran tek kişi sen olmayacaksın. burda en önemli şey ultrason ve mr gibi görüntüleme sonuçlarında yağ dokusu nasıl görünecek ayrımı yapılabilir mi? buna göre karar ver kimi dr önermiyor kimisi öneriyor. silikon kadar memnun edici olmayabilir ama kiminde tatmin edici olabilir. kendi dr un ile görüşmelisin bunları çünkü işi yapacak olan o. ben Hüseyin kandulu ile görüşmeye gittiğimde kendi sekreterine basenlere vaser yapıp memeye enjekte etmiş dr demedi sekreteri söylemişti. yani yapanda var yaptıranda. umarım mutlu olacağın sonuç olurOncelikle hic kotu birsey algilamadim gorusleriniz ve hikayeniz cok onemli kesinlikle tesekkur ediyorum vazda gecebilirim ama verdigim para havayagidecek sonucsuz kalacak mucadelem onada uzuluyorum.
Tabiki,bu yüzden bu işlemi yaptıran arkadaşın ismini etiket yapıp açtığı konunun linkini paylaştım seninle zatenCanim arastirdim ama yasayan daha iyi bilir nette her yazan dogru degil diye dusunuyorum o sebepten bu islemi yaptiranlardan da fikir almak gerekli diye dusunuyorum. Sevgiler