Yağ Enjektesi İle; Dudak Şekillerini Belirginleştirenler...

ebru09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
59
3
Merhaba, kızlar...
Alt dudağım iyide, fakat üst dudağım biraz ince :sinifsinif:
Üst dudak şeklimin, ortaya çıkması için; estetik cerrah müdahalesi ile; üst dudağımı, yağ enjektesiyle, belirginleştirmek istiyorum.
Yağ enjektesiyle, dudak şeklini ortaya çıkaran ve ya dudaklarını yağ enjektesiyle ya da dolgu maddeleri ile: dudaklarını kalınlaştıran arkadaşlar varsa: lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız? Ve ya bu konu hakkında: bilgisi olanlar...(çok acil )

Merhaba, kızlar...
Alt dudağım iyide, fakat üst dudağım biraz ince :sinifsinif:
Üst dudak şeklimin, ortaya çıkması için; estetik cerrah müdahalesi ile; üst dudağımı, yağ enjektesiyle, belirginleştirmek istiyorum.
Yağ enjektesiyle, dudak şeklini ortaya çıkaran ve ya dudaklarını yağ enjektesiyle ya da dolgu maddeleri ile: dudaklarını kalınlaştıran arkadaşlar varsa: lütfen bilgilerinizi paylaşır mısınız? Ve ya bu konu hakkında: bilgisi olanlar...(çok acil )

mrhb benim de dudaklarımda senin gibiydi bende heves ettim dolgu yaptırdım çok hoş ve çekici duruyor yerimseniben bence önce dolguyla denemelisin eğer hoşuna giderse yağ enjekte ettirirsin

mrhb benim de dudaklarımda senin gibiydi bende heves ettim dolgu yaptırdım çok hoş ve çekici duruyor yerimseniben bence önce dolguyla denemelisin eğer hoşuna giderse yağ enjekte ettirirsin

Aslında, doktorumda aynen sizin gibi, dolgu önerdi. Çünkü; yağ enjekte etmek, kalıcı olduğu için, bazen ciddi alerjiler olabiliyormuş, kişide.
Bir de; doktorun dediğine göre, yağ enjekte etmek benim dudaklarım için gerekli değilmiş.
Yağ enjekte etmek, daha çok, ip gibi (yani hiç görünmeyen dudaklar) dudaklar için, gerekliymiş.
Geçici olan dolgu maddesini önermişti bana... gelgitlerdeyim anlayacağınız....bilmiyorumkismile

keşke; dolgudan önceki ve dolgudan sonraki resimleriniz olsa ve birlikte ekleseniz.
Bu arada, dolgunuz, ne kadar süre ile kalıcıdır?
Ve hangi tarihte, ne kadara yaptırtınız?
Valla yanıtlarsanız; çok memnun olurum...

Aslında, doktorumda aynen sizin gibi, dolgu önerdi. Çünkü; yağ enjekte etmek, kalıcı olduğu için, bazen ciddi alerjiler olabiliyormuş, kişide.
Bir de; doktorun dediğine göre, yağ enjekte etmek benim dudaklarım için gerekli değilmiş.
Yağ enjekte etmek, daha çok, ip gibi (yani hiç görünmeyen dudaklar) dudaklar için, gerekliymiş.
Geçici olan dolgu maddesini önermişti bana... gelgitlerdeyim anlayacağınız....bilmiyorumkismile

keşke; dolgudan önceki ve dolgudan sonraki resimleriniz olsa ve birlikte ekleseniz.
Bu arada, dolgunuz, ne kadar süre ile kalıcıdır?
Ve hangi tarihte, ne kadara yaptırtınız?
Valla yanıtlarsanız; çok memnun olurum...

ben en büyük hatayı öncesi resmi çekmemekle yaptım.çok fazla yaptırmadım da gözüm alışsın diye. bende ilk olarak gecici dolguyu öneririm yağ enjeksini niye olmaz dedi görmeden bişey diyemem.dolgumu yaptıralı 1.5 ay oldu.fiat konusuna gelince kendi iş yerimde yaptırdığım için para ödemedim.bi sonraki dolgumda hem alt hem üst dudaklarıma yaptırcam.

canmedkbb bbnde geçici dolgu düşünüyorum ne kadr süre kalıcı oluyo bide tahmini bi fiyat verebilirmisin ?

Profiline eklediğin resimler; dolgudan sonraki resimler mi?

Evet yenı cekılmıs fotolar deıl.dudak yapım guzel ben sadece bıraz daha dolgunlastırdım ama cok deıl alısıgım dıye ama bıkac ay daha da belırgınlestırcem

cnm msjım geldimi sana yolladım sanırım

cnm geldi ama ben sana dönemedim çok çok özür. o marka doğru... ama bana o markadan uygulanmadı. özelden mesja atcam sana... ama niye hemen indi onu yusuf beye sormam lazım.. belki teknik yaada yapısal bir açıklaması vardır

Evet yenı cekılmıs fotolar deıl.dudak yapım guzel ben sadece bıraz daha dolgunlastırdım ama cok deıl alısıgım dıye ama bıkac ay daha da belırgınlestırcem

Ben sizin resimlerinizi kontrol ettiğim zaman: (özellikle dudaklarınızı) dudaklarınızda; herhangi bir dolgu maddesinin olduğunu, hiç farkedemedim.
Dudak şekliniz hoş fakat; halende çok ince görünmekte, dolgu olmasına rağmen.
Bilmiyorum; dudaklarınızı dolgu maddesi ile: dolgunlaştırdığınızı bilen arkadaşlarınızda benimle aynı fikirde mi?

Ben sizin resimlerinizi kontrol ettiğim zaman: (özellikle dudaklarınızı) dudaklarınızda; herhangi bir dolgu maddesinin olduğunu, hiç farkedemedim.
Dudak şekliniz hoş fakat; halende çok ince görünmekte, dolgu olmasına rağmen.
Bilmiyorum; dudaklarınızı dolgu maddesi ile: dolgunlaştırdığınızı bilen arkadaşlarınızda benimle aynı fikirde mi?

aynı fikirddeyim bir dolgu maddesi görmedim ben hatta dolgu maddesi deil incelmiş bile diyebiliriz..gayet ince bir dudakk...dolgun dudaktan anlayışımızz farklı biraz sanırım....şakkıdı

cnm geldi ama ben sana dönemedim çok çok özür. o marka doğru... ama bana o markadan uygulanmadı. özelden mesja atcam sana... ama niye hemen indi onu yusuf beye sormam lazım.. belki teknik yaada yapısal bir açıklaması vardır

olsun cnm sorun diil ya zaten ben onu bi 3-4 sene önce yaptırmıştım ama neden okadar kısa süre kaldı bilmiorum.nasıl bi tekniği olabilirki dudak çevreme iğneleri batırıp batırıp enjekte etti ne olabilirki başka:) kadında aslında iyi bi doktordu belki benim vücut yapım onu hızlı eritmiştir.
başka bi doktora daha sordum anlattım oda markadan markaya fark olabilir dedi.

dudaklarıma yaklaşık 20 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdım.şişlikler inince biraz eridi.sanırım ikinci seans gerekecek.

dudaklarıma yaklaşık 20 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdım.şişlikler inince biraz eridi.sanırım ikinci seans gerekecek.

benimde 4 gün oldu cnm yaptıralı hala suratımda azda olsa şişlikler kaldı onlar geçince ne kadar ericek acaba seninkiler çok eridimi cnm nasıl oldu ?

canım merhaba bu bahsetiğiniz yağ enjeksiyonu yanagada yapılıyomu ?

iyide canım yağın nekadarının kalıcaanı bilemezsinki dolguyla yağ aynı etkiyi veremeyebilio dolguda güzel durup yağda kötü olabilir yada tam tersi 2side farklı sonuçlar veriyo. benim öncden yaptırdığıım dolguyla şuandakiinin alakası yook yağ çok daha farklı duruyo. yağ hertarafa dağıldığı ,çin daha güsel bi görünümverio bence.

X