• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yağ enjeksiyonu mutluyum

Ben liposuction dan sonra korse öneriliyor diye biliyorum benim 80 cc alındı o yüzden önemsemedim fakat yemeyi abartınca yine yaylandı göbeğim dikkat edin

Yüzüme yapmak için aldığı için minik 2 tüp aldı sadece belki o
yüzden vermemiştir diye düşünüyorum.

Ben de yüzüme yaptırdım dudak kenarı elmacık kemiği ve kaş ortasına şu an yaptıralı 4. günüm suratım hala bütünüyle şiş ve göz altım mor, öyle ki şişlikten gözlerim küçüldü çinliler gibi geziyorum :sus: oldukça zor atlatıyorum ya da diğerleri nasıldı bilmiyorum ama umarım oturur ve sonrası daha iyi olur yoksa pişman olmak istemiyorum. 10 gün sonra düşüncelerimi tekrar paylaşıcam.o_O
15 gün içinde dolgu oturmuş oluyor .Siz ne kadara yaptırdınız. Hatta birkaç ay sonra yarısı eriyor

Evet yağı da göbeğimden aldılar :KK9:o yağı enjekte ettiler ama orası da ( göbeğim ) şu an baya bir mor karın bölgem mosmor ve eğilip kalktıkça yürüdükçe acıyor, o da sanırım bu süreçte normal :KK14:
Benim göbeğim bir ay kadar acımıştı. Ama. Ben çok zayıfım ben de hiç yağ bulamamışlar belki Onun da etkisi vardır

Bie de morluğu kafaniza takmayın .ağrı içinde sabırlı olun sadece .ben karin egzersizi bile yapabiliyordum sadece dokundugumda ve gerdirme hareketinde aciyordu

Bie de morluğu kafaniza takmayın .ağrı içinde sabırlı olun sadece .ben karin egzersizi bile yapabiliyordum sadece dokundugumda ve gerdirme hareketinde aciyordu
Yüz için kendim görüşmeye gittim kızımı ameliyat ettiriyoruz burnundan çok iyi bir hekim yüz ile ilgili ameliyat işlemlerin yorumlarıniz tecrubeniz nedir

Henüz 3 ay ı doldurmadım fakat yüzüm çoktan oturdu bile . Yağ enjeksiyonu yatırmıştım . Yuzume canlilik geldi resmen .insanlar yag enjeksiyonundan farkli seyler bekliyorlar dolgu maddesi gibi bir etki . Fakat yag enjeksiyonunda Kalan miktar yüzde hafif bir hacimlenme bir tazelik oluşturuyor .göz kapağı için ise, kimse anlamıyor bile sadece gençlik var diyorlar botoks mu yaptırdın diyorlar . o üzgün ifadem gitti . Makyaji cok rahat yapabiliyorum . Makyajim dagilip uste yapışmıyor artık . Bir de ben yapay görünmeyi sevmiyorum doktorum bunu bildiği için bana öyle uygulama yapıyor .tesekkuler ona minnettarim

Merhaba arkadaslar ben 44 yasindayim yuzumde asiri bir cokme var yag enjeksiyonunu yorumlarinizi okudum iyilesme sureci dusundurdu beni . fakat arastirmalarima gorede en iyisi bu yontem gibi duruyor, en azindan kendi yagimiz . lutfen iyilesme sureci hakkinda daha fazla bilgi verir misiniz

Back
X