- 4 Şubat 2018
- 23
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Peri tower
-
Amarikan estetik 4 binlirayahayırlı olsun o zaman :)) peki nerde ne kadara yaptırdın
Hayırlı olsun nerenize yağ enjeksiyonu yaptırdınızArkadaşlar 10 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdim çok güzel oldu kesinlikle tavsiye ediyorum valla cok hoş
Bende yaptırdım hayatımda yaptigim en doğru işlem .bir çok şey denedim prp si ,kalvenik akımları ,plingleri vs... ama sonuç super çok mutluyumArkadaşlar 10 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdim çok güzel oldu kesinlikle tavsiye ediyorum valla cok hoş
Kime yaptırdınız özlemgamzee. Ben göz altına çene ucuna ve alnıma yaptıracağım. Göz altı riskli bölge. Çok uzman olmalı yapacak doktor. Korkuyorum yanlış birşey yaptırmaktan. Bir de ben sevimli yüz hatları istiyorum uzak doğu tarzında. Kadınsı çıkık elmacıklar falan istemiyorum. Hala içeme sinecek bir doktor bulamadım.Bende yaptırdım hayatımda yaptigim en doğru işlem .bir çok şey denedim prp si ,kalvenik akımları ,plingleri vs... ama sonuç super çok mutluyum
Ozan Bitik e yaptırdım. Bilgi ve becerisine çok güvenirim .ona bırakırsanız gerçekten çok mutlu olacağınızdan eminim.Kime yaptırdınız özlemgamzee. Ben göz altına çene ucuna ve alnıma yaptıracağım. Göz altı riskli bölge. Çok uzman olmalı yapacak doktor. Korkuyorum yanlış birşey yaptırmaktan. Bir de ben sevimli yüz hatları istiyorum uzak doğu tarzında. Kadınsı çıkık elmacıklar falan istemiyorum. Hala içeme sinecek bir doktor bulamadım.
Olağan bir surec yaşıyorsunuz merak etmeyin .sabırla bekleyin bence çok güzel olacak ben bu umutla sabırla beklemistimBen de yüzüme yaptırdım dudak kenarı elmacık kemiği ve kaş ortasına şu an yaptıralı 4. günüm suratım hala bütünüyle şiş ve göz altım mor, öyle ki şişlikten gözlerim küçüldü çinliler gibi geziyorumoldukça zor atlatıyorum ya da diğerleri nasıldı bilmiyorum ama umarım oturur ve sonrası daha iyi olur yoksa pişman olmak istemiyorum. 10 gün sonra düşüncelerimi tekrar paylaşıcam.
Nerelere yapılıyor bu? Yağ da mı sizden alınıyor? İlk defa duydum.Bende yaptırdım hayatımda yaptigim en doğru işlem .bir çok şey denedim prp si ,kalvenik akımları ,plingleri vs... ama sonuç super çok mutluyum
Yag bizden alınıyor evet zaten güzel tarafı da bu. Istediginiz her yere yapiliyor .Nerelere yapılıyor bu? Yağ da mı sizden alınıyor? İlk defa duydum.
Vücudunuzun her yerinden alınıp her yerine konulabiliyorNerelere yapılıyor bu? Yağ da mı sizden alınıyor? İlk defa duydum.
Olağan bir surec yaşıyorsunuz merak etmeyin .sabırla bekleyin bence çok güzel olacak ben bu umutla sabırla beklemistim
Benim gobegimde hic morluk olmadi hatta doktorum bile sasirdiEvet yağı da göbeğimden aldılaro yağı enjekte ettiler ama orası da ( göbeğim ) şu an baya bir mor karın bölgem mosmor ve eğilip kalktıkça yürüdükçe acıyor, o da sanırım bu süreçte normal
Benim gobegimde hic morluk olmadi hatta doktorum bile sasirdi
Ayyyy ne güzel memnun kalmanız ben de yaptırdım ama hiç memnun kalmadımArkadaşlar 10 gün önce yağ enjeksiyonu yaptırdim çok güzel oldu kesinlikle tavsiye ediyorum valla cok hoş
Bence gayet iyi liposucsin in nasıl yapıldığını izlediyseniz bunun normal olduğunu göreceksiniz. Geçmiş olsungerçekten mi eli hafifmiş demek ki doktorunuzun şanslısınız.
Bu arada dr unuz korse kullanımı ile ilgili bir şey söyledi miBence gayet iyi liposucsin in nasıl yapıldığını izlediyseniz bunun normal olduğunu göreceksiniz. Geçmiş olsun
Bu arada dr unuz korse kullanımı ile ilgili bir şey söyledi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?