yağ enjeksiyonu-doku kokteyli

Kendy29

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
36
1
merhaba doktor bey
benim sorunum yüzüm.yüzümün zayıf olması.. malesef genetik olarak anneme çekmişim ne kadar kilo alsamda yüzüm kilo almıyo aynen kalıyo.20 li yaşlardayken beni o kadar rahatsız etmiyodu.ama artık 30 u geçtiğim için yüzümde zamanla bi elastikiyet kaybı ve doku incelmesi oldu.iyice zayıfladı... yüzüm resmen çöktü.ben de yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşündüm ve araştırma yaptım.ama gördüğüm kadarıyla yağ enjeksiyonunda zamanla erime söz konusu.buna rağmen kök hücre ile yapılan yağ enjeksiyonu biraz daha kalıcı.ama sizin sitenizde bundan bahsedilmemiş.siz kök hücresi ile yağ enjeksiyonu yapıyomusunuz?
2. sorum da şuki:doku kokteyli.. acaba doku kokteyli mi yaptırmalıyım? yağ enjeksiyonu ile arasındaki fark nedir? ve neye göre hangisi yapılır? sizin sitenizde yine bundanda bahsedilmemiş? bu uygulamayı yapıyomusunuz? yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler...

Aslında sorduğunuz soruların hepsinden bahsediliyor. Ancak kısaca açmak gerekirse hangi işlem yapılırsa yapılsın kesin kalıcı diye birşey yok.Yağ enjeksiyonu yaklaşık 5-6 yıl boyunca idare edecektir sonra yaşlanma etkileri ortaya çıkacaktır. Doku kokteyli dediğimiz olay yağ alınamayacak kadar zayıf hastalarda yapılan işlemdir. Yağ enjeksiyonu kadar avantajları vardır ama bazı dezavantajları da vardır. Örneğin deri üzerinde düzensizlikler oluşturmak gibi.
Kök hücre ile yağ enjeksiyonları gerçek anlamda kök hücre kullandığımız zaman şu an için oldukça pahalı bir yöntemdir. Yağ enjeksiyonu ile birlikte Regene PRP yapılması daha ucuz ve kalıcığı arttıran yöntemlerden bir tanesidir. Değişiklikler o kadar hızlı oluyor ki değişiklikleri internet sitemde bu kadar hızlı güncelleyemediğimiçin özür dilerim. Ama zaten Kadınlar Kulubü de bu yüzden var:) Sizler sordukça burdan bilgi vermek daha kolay oluyor..

X