yağ dokusu ile dudak

Funyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
626
2
arkadaşlar kendi yağ dokunuzla dudaklarınızı yaptırdınızmı nasıl oldu şişlikler geçtikten sora nekadarı dudağınızda kaldı ? çok merak ediyorum

Dudak değil ama yanaklarımda cok hos oldular.Dudakta istedım doktorum bozmayalım dudaklarına gerek yok dedi :)

Dudak değil ama yanaklarımda cok hos oldular.Dudakta istedım doktorum bozmayalım dudaklarına gerek yok dedi :)

arkadaslar ben de goz altlarima ve burundan agiz kenarlarina inen cizgilerime yag ve prp yaptirdim..bir de goz kapagi ameliyti oldum..11,gunumdeyim gozaltlarim hala mor.burnumla dudak arasindaki mesafe cok uzun oldu. sisliklerim azalarak devam ediyor..gozalti dolgusundan memnun olmayanlar var aranizda. yaptirali 3 ya da 6 ay olan varsa gercek sonuc onlarin ki galiba..Var mi?

arkadaslar ben de goz altlarima ve burundan agiz kenarlarina inen cizgilerime yag ve prp yaptirdim..bir de goz kapagi ameliyti oldum..11,gunumdeyim gozaltlarim hala mor.burnumla dudak arasindaki mesafe cok uzun oldu. sisliklerim azalarak devam ediyor..gozalti dolgusundan memnun olmayanlar var aranizda. yaptirali 3 ya da 6 ay olan varsa gercek sonuc onlarin ki galiba..Var mi?
tulayum öncelikle geçmiş olsun.istediğin sonuca ulaşmak için kaç defa yağ enjeksiyonu yaptırman gerekecek?ve ne kadara yaptırdın?
birde çok merak ettim burun ve dudak arasındaki mesafe nasıl uzayabiliyor?

benım goz altına yaptırdıgım yag dokuları burun kenarlarımda bırıktı. henuz bı hafta oldu ama boyle kalacak dıye kaygılanmaya basladım bıle. goz altlarımda sıs ve mor. mımıklerım yok oldu: (

X