Maske Tarifleri yağ bezelerine çözüm istiyorum

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

elifyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
36
0
arkadaşlar ya göz altı ve çevresinde yğ bezeleri var.buna bildiğiniz bi çözüm varmı önerilerinizi bekliyorum

Selam, ben estetisyenim. Senin bahsettigin yag bezlerinden bendede olusuyor. ben ilimini bildigim icin temiz bir igne ile uzerine ufacik batirip yine temiz parmaklarima doladigim kagit pecetelerle gayet nazik bir bicimle sIKIyorum ve cikiyor. bazen zor olabiliyor eger beze buyuk ve sertse. ozaman actigim deligi biraz buyutuyorum. dikkat etmelisin ufacik yaralanma olur alkollu bir pamukla sil cikardiktan sonra cikaramasanda sil ikinci denemeni iki gun sonra falan yaparsin. benim yaptiklarimda yara izi olusmadi bu gune kadar. eger korkarsan yada beceremem dersen bir estetisyene git onlar cikarirlar.
isleme baslamadan once banyo yapabilirsin yada yuzunu biraz buhara tutabilirsin gozeneklerinin acilmasi icin. umarim falydali olmustur verdigim bilgiler. kolaygelsin sana:KK12:

arkadaşlar ya göz altı ve çevresinde yğ bezeleri var.buna bildiğiniz bi çözüm varmı önerilerinizi bekliyorum

mrb geç oldu sanırım umarım bi faydam olur benim 6 sene önce göz kapaklarımda yağ bezelerim vardı küçüktü ama rahatsız ediciydi bende bilinçsiz sadece bakım olsun diye avondan göz kremi kullandım ve kremin ortalarında bezelerim kızarmaya başladı sonra korktum ama devam ettim ve kremin bitmesine akın bezelerin kayboldu baya şaşırmıştım fakat avonun şimdiki kataloğuna bakıyorum adını bilmediğimden dolayı hangisi olduğunu çıkartamıyorum.koyu mavi kapaklı göz kremiydi eğer bulabilirsen kesin sonuç veriyor...

X