Yadırgamadan ne olursunuz beni silkeleyin boşanma ..

MeltemMelo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2014
772
136
103
35
Birkaç kez derdimi paylaştım sizlerle 3 kez anne evine döndüm 16 aylık görünüşte evliyim ama 3 kez annemde kaldım 3.5 aydır annemdeyim 4 ay doğum zamanım kaldım 1 ay ise evlendiğimin ilk zamanları . Ne düğün öncesi mıtluydum ne düğünümde ne düğünden sonra ne hamileliğimde cok sevip evlendim hemde cok onun da cok sevdiğini sandım ki biz cok cabuk evlendik ailelere haber vermeden nikah yaptık ayrılırız diye korktuk 2 ay sonra aileler öğrendi ama tepki görmedik. Alkolün günden güne artması eşimin baştan beri ailemle olan çatışması ailemle olan iletişimime karışması inadına alkole devam etmesi sinirlendiğinde beni hırpalamaya başlaması( hamilelik döneminde zaten hemen hamile kaldım ama cok sevmiştim nerden bilebilirdim cahillik işte) hakaretler , baskı .. Anneme gizlice giderdim korkardım yine tavır alcak yabancıyım gibi davranacak . Bir sürü olaylar doğumumu anne evinde yaptım 2.5 ay aramadı doğumdan sonra yazmaya başladı inandım vaadlerine döndüm anneme olan nefreti bitmedi onlara gitmeme hep karıştı . Evde gördüğüm huzursuzluktan dolayı bende evde durmak istemiyordum haftanın 5 günü elinde biralar bebekle dönsemde geri daha fazla yabancı gibi oluşumuz( sözde diğer evden gitmelerimin faturası kesildi yoksa cok seviyormuş beni) ailemin hzuursuzluğumu hissetmesi , aileme saygısızlığı bir sürü nedenlerden dolayı hep sorunlar yaşadık. İstediği ailemden uzak olayım ama yapamadım cunku her eve gittiğimde onlar sahip cıktı bana onun umru olmadı. Beni deli gibi seven adam gitmişti artık cok sabrettim ama olmadı sonunda babamla büyük kavgası sonucu evden ayrılmak zorunda kaldım. Boşanma davaları acıldı ben dilekçemde herseyi yazdım o da yazmış geldiğinde bakire değildi . Nikaha zorla getirtildim bana hamileyim demişti bundan dolayı ailesine mahcuptu sürekli onların dediğini yaptı terketti evi . Yazdığı tek seyler bundan ibaret koca dilekçede . İftira attı bana . Bebeğini ayda iki kez görüyor o da binbir stresle takip edeyim dedim uzaktan kardesım aracılıgı ile kardeşimin yanındaki adamı dövdü yakalayıp. İnstagramdan haftada bir bana göndermeli mesajlar yolluyor . En son bugünden sonra ne dünya aynı kalacak ne sen yazmış. Bebeğini bu hafta şehir dışındayım diyerek almadı . Ve benim psikolojim iyi değil cunku buna cok bozuldum oğlunu nasıl görmek istemedi önemli ne olabilirdi ki diye. Sürekli başkasımı var düşünceleri kafamda ( bi gün olsun böyle bişey hissettirmedi o tarz biri değil normalde) ben bir sürü şeyde vicdan yapıyorum ve hala biri mi var diyorum bi kız takip etmiş şimdi teyzesinin oturduğu yerden kızı görseniz Allah yaratmış bişey demicem ama bana hala bunlar cok dokunuyor.nafaka baglandı bana da baglandı diye 3 aydır ödemiyor . Ve ben cok bitik durumdayım. Bi düzeliyorum nefret ediyorum bi bebeğime bakıp ağlıyorum babasız diye . Lütfen beddua etmeden yargılamadan yorum yapın .

Niye beddua edelim ki? Zaten yeteri kadar acı çekmişsin.
Ama anne babadan gizli nikah kıymak her şeyin başlangıcı olmuş bence. Adam sanmış ki aileni hep böyle yok sayacaksin. Bakmış her normal insan gibi aileni seviyorsun, bilenmiş sana. Tek kendi olsun istemiş. Normal değil zaten bu çok net. Bosandigin için mutlu ol. Ağlama demem ağla ama inan devam etsen daha kotu olacakti her şey. Çocuğu da ne zaman görmek isterse o zaman alsın. Buna sen karar veremezsin. Çocuk büyüdükce zaten anlar kimin ona değer verip kimin vermediğini. Kimseyi bir şeye zorlayamazsin.
Nafaka için yasal yolları kullan. Vermek zorunda.
Sana ya da bebeğine zarar verecek bir tip gibi geldi bana. Dikkatli ol lütfen. Gel buluşalım falan derse sakin gitme.

Canım niye beddua edelim. Kurtulmuşsun, uzak dur bence. Oğlunu da görmezse görmesin. Hatta öyle bir insana göstermemen daha doğru, şiddet, tehdit, alkol var. Sosyal medyadan takip etme, hatta bütün hesaplarını kapat bir süreliğine. Niye bu kadar üzüyorsun ki kendini. Bebeğine odaklan, onunla ilgilen. Alkolik biriyle zaten çok zor, düzelmezdi elinden geleni yapmışsın.

Eşiniz çok acımasız biri. O çocuğa babalık etse sizce nasıl edecek. Oğlunuza yazık. Böyle babaların eline hele de erkek çocukları bırakmayın. Bazıları babayı örnek alıyor. Aynı onun gibi davranıyor. Ayrıca çocukcağızın pisikolojisi ne olur bu babayla.
Kendiniz için Doktordan yardım alın.psikolojik destek isteyin. O iftiralara gülün geçin. Özellikle bakire değildi kısmına. Bu devirde adamın yazdığı şeye bak. Çocuğun kendi çocuğu olduğunu öğrenmek çok kolay. O iş Bir DNA testine bakar.
Yalan söylediği ortaya çıkar Rezil olur. Bana geldiğinde hamileydi dediğine iyice seviyeyi düşürmüş.
Üzüldüm. Güçlü olun. Kimseye haklarınızı ezdirmeyin. O adama dikkat edin. Size bir zarar vermesin. Tehlikeli biri çok belli.

Hala böyle bi adamın hayatında başkası olacağı düşüncesi sizi bu kadar yıpratıyorsa acilen yardım almanız gerekiyor demektir. Öyle veya böyle bile isteye bi çocuk dünyaya gelmiş, onu düşüneceksiniz önce. Yok instagramdan kız takip etti yok bana göndermeli mesaj yolluyor falan geçiniz bunları. Bakmayın görmeyin en önemlisi sakın affetmeyin. Sizi bilmem ama ufacık çocuk böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor

Kendi rezilliğini sizi suçlayarak kapatmaya çalışıyor. Özgüveni eksik olduğu için de içkiye başvurup başkalarını hatalarından sorumlu görüyor.
Bu adam sağlam bir tedavi olmadan asla düzelmez, çocuğunuza da böyle bir adamın yanında bulunmak çok fazla bir şey katmaz hatta tam tersi negatif etki yapar.
Bırakın görmesin daha iyi.

Niye beddua edelim ki? Zaten yeteri kadar acı çekmişsin.
Ama anne babadan gizli nikah kıymak her şeyin başlangıcı olmuş bence. Adam sanmış ki aileni hep böyle yok sayacaksin. Bakmış her normal insan gibi aileni seviyorsun, bilenmiş sana. Tek kendi olsun istemiş. Normal değil zaten bu çok net. Bosandigin için mutlu ol. Ağlama demem ağla ama inan devam etsen daha kotu olacakti her şey. Çocuğu da ne zaman görmek isterse o zaman alsın. Buna sen karar veremezsin. Çocuk büyüdükce zaten anlar kimin ona değer verip kimin vermediğini. Kimseyi bir şeye zorlayamazsin.
Nafaka için yasal yolları kullan. Vermek zorunda.
Sana ya da bebeğine zarar verecek bir tip gibi geldi bana. Dikkatli ol lütfen. Gel buluşalım falan derse sakin gitme.
Cocugu zaten mahkemenin uygun gördüğü tarihlerde alıyor bu hafta almadı işi varmış . Nafaka için de yasal yolları kullanıyorum ama iftira atarak vermeyeceğini sanıyor zaten kesinlikşe iletişimimiz de yok cok öfkeli ben bebeğe değil de seviyor oğlunu bana öfkesinden canımı acıtmak ıcın bebeği kullanabilir geliyo.

Gerçekten derdiniz bunca şeyin ortasında hayatında biri var biri yok mu? Kendine biraz olsun saygısız varsa bu evliliğe devam etmezsiniz. Gerçekten insanın kendine yaptığını başka kimse yapmıyormuş.
Haklısınız normal düşünmediğimi ben de farkındayım psikolojim alt üst oldu.

Hala böyle bi adamın hayatında başkası olacağı düşüncesi sizi bu kadar yıpratıyorsa acilen yardım almanız gerekiyor demektir. Öyle veya böyle bile isteye bi çocuk dünyaya gelmiş, onu düşüneceksiniz önce. Yok instagramdan kız takip etti yok bana göndermeli mesaj yolluyor falan geçiniz bunları. Bakmayın görmeyin en önemlisi sakın affetmeyin. Sizi bilmem ama ufacık çocuk böyle bir ortamda büyümeyi hak etmiyor
Haketmediği için o ortamdan uzaklaştım defalarca ama o kendini haklı görüyor ailemi tercih ettiğimi onu onca borcun ortasında bıraktığımı düşünüyor . Ben sadece 1 sneedir yaşadıklarımdan sağlıklı dvaranamıyorum.

Cocugu zaten mahkemenin uygun gördüğü tarihlerde alıyor bu hafta almadı işi varmış . Nafaka için de yasal yolları kullanıyorum ama iftira atarak vermeyeceğini sanıyor zaten kesinlikşe iletişimimiz de yok cok öfkeli ben bebeğe değil de seviyor oğlunu bana öfkesinden canımı acıtmak ıcın bebeği kullanabilir geliyo.
Bırak ne yaparsa yapsın. Umursama ki kendini bir halt sanmasın.

Eşiniz çok acımasız biri. O çocuğa babalık etse sizce nasıl edecek. Oğlunuza yazık. Böyle babaların eline hele de erkek çocukları bırakmayın. Bazıları babayı örnek alıyor. Aynı onun gibi davranıyor. Ayrıca çocukcağızın pisikolojisi ne olur bu babayla.
Kendiniz için Doktordan yardım alın.psikolojik destek isteyin. O iftiralara gülün geçin. Özellikle bakire değildi kısmına. Bu devirde adamın yazdığı şeye bak. Çocuğun kendi çocuğu olduğunu öğrenmek çok kolay. O iş Bir DNA testine bakar.
Yalan söylediği ortaya çıkar Rezil olur. Bana geldiğinde hamileydi dediğine iyice seviyeyi düşürmüş.
Üzüldüm. Güçlü olun. Kimseye haklarınızı ezdirmeyin. O adama dikkat edin. Size bir zarar vermesin. Tehlikeli biri çok belli.
Yok hamile kalınca evlendim bana öyle söyledi gelmezsen nikaha biter dedi diye geldm diyor. Ben bakireyim ded buna rağmen kabul ettim diyor amacı aileme rezil etmeye calısmak beni namusumla cezalandırmak zavallı işte.

Belli ki psikolojiniz çok bozulmuş.
Bebeğinize de kendinize de yazık ediyorsunuz.
Bir an önce psikolojik yardım alın,toparlanmak zorundasınız.

Haketmediği için o ortamdan uzaklaştım defalarca ama o kendini haklı görüyor ailemi tercih ettiğimi onu onca borcun ortasında bıraktığımı düşünüyor . Ben sadece 1 sneedir yaşadıklarımdan sağlıklı dvaranamıyorum.
Psikolojik olarak baskılamaya çalışıyor sizi. Hiç kötü hissetmeyin. Yanlış bir şey yapmadınız. Umursamayın onun dediklerini, bilseydi zamanında kıymetinizi.
Ailenize, evladınıza sarılın. Üst üste yazıyorum ama üzüldüğüm için. Kendi değerinizin farkında olun ve ondan uzak durun. Aklınca vicdan azabı çektirecek. Fikirsiz adam.

Back
X