• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancıların Türk Erkekleri Hakkındaki Düşünceleri

limonkiz

Ağlamam artık gidenlere ♫
Kayıtlı Üye
Merhabalar yine ben
bu seferki oyle buyuk bir dert degil fakat paylasmak istedim

ben yabanci dilimi gelistirmek icin interpals diye bir siteye uye olmustum daha buna benzer bir cok sitede de uyeligim var
ee sorun ne mi diyorsunuz iste su

bu sitedeki erkeklerin neredeyse hepsi bu siteye farklı amaclarla uye olmus nerdeyse dediysem de oyle yuzde 60 falan degil yuzde 99 1 kac kisi gercekten dil ogrenme amacıyla gelmis
ilk uye oldugumda hergun en az 10 mesaj geliyordu turklerden cok guzelsin flort etmek isterim tanısalımmı nerde oturuyosun falan bu durum beni rahatsız edince bende Turkiyeyi engelledim profilimi yazdım boyle mesajlara cevap vermiyorum diye kesildimi hayır azalmıs olsada baska ulkelerde yasayan turk arkadaslar sagolun yine devam ediyor

asıl sorun su ki ne zaman yabancı birisiyle muhabbete girsem turk erkeklerinin (mumkun oldugunca duzeyli yazmaya calısıcam) sapık olduklarından bahsediyorlar
bende demek turk kızlarına ozel degilmis diye dusundum ve konustugum herkese ufaktan bunu sormaya basladım
ama ooov meger bizim aba..lar ne kadar sıfatlarının hakkını veriyormus
yurtdısında bizi sapık olarak tanıyorlar zaten diger milletler turkiyeyi sevmiyor bi de bu arkadaslar sagolsun o sitede turkiyeyi engellemeyen insan nadir cıkıyor karsınıza

40 yasında adamın 15 yasındaki kıza flort etmek isterim yazması baskalarının yabancı kızları sex sex diye rahatsız etmesi vb seyler beni cok rahatsız etti ulkemizin imajını dusurduklerını dusunuyorum
tabiki hepsi boyle degil turklerin ama oraya uye olanların hepsi boyle simdi bundan sanane bu da dert mi isine bak diceksiniz ama gercekten beni rahatsız ediyor bu durum
sanki bunların cinsel istekleri bastırılmıs da orada bu engeli kaldırabılıyorlarmıs gibi
bakın singapurlu birisi turkiye icin neler soyluyor (turkceye cevirirsem hata yaparım diye korktugumdan ceviremdim)

I just visited around some profiles of girls who look pretty/ sexy/ etc and like I guessed, there are tons of Turkish guys commenting their photos and "hello baby/sweetie/sexy girl/etc, how are you? Can we be friend?". Someone told me that they always get messages "Do you have a boyfriend ?" from Turkish guys. I don't mean to offend but are most of Turkish guys like that? Are they really like that and do they behave like a pervert/playboy in real life there? I've never met any Turkish guys who can talk like a normal people.
kırmızı yerde hic normal bir insan gibi konusan bir turke rastlamadım diyor

bende hepsinin boyle olmadıgını iyi olanların da oldugunu soyledim cevap:

So where are good Turkish guys on the site? Ok, maybe they don't like social networks.
Can I know the cause why they need foreign girls? Wanna change taste or something? But I bet that with the way they are using to flirt girls here, they're hopeless, totally hopeless. Girls, who meet enough perverts out there, no need to more perverts on net. And one thing, I see some whores on here, sorry for the word but the bitches wanting to show their boots, butt, etc on here maybe suitable for the Turkish guys.

Alright, I'm sorry, this''s just the thought that many people here get, I even see that they don't accept messages from Turkey. Anyway, the perverts are so rare guys.
That's for sure, thank God, but I always get message from Brazilian gays, after all, I assume that Turkish are pervert and Brazilians are completely gay, damn it!

yani kısaca bu arkadas( erkek olmasına ragmen) turkleri sapık olarak gordugunu soyluyor sitedeki bazı yerlerinin fotografını cekip koyan kızların turklere uygun oldugunu onlarla konusmaları gerektigini soyluyor

kıytırık bir dert olabilir ama benim ulkemin insanların gozunde bole bi durumda olması moralimi bozdu ki bu bi kac kisiden duydugum bir sey degil ve bir tek bu sitede de karsılasmadım
turk erkekleri kadar rahatsız edici olan bir diger sey is brezilyali gaylermis
siz ne dusunuyorsunuz? abarttım mı acaba biraz?

Konuştuğunuz kişi yanlış anlamamış ki.
Bilakis iyi tespitleri var.
Var olan hal tam da böyleyken iyi imaj çizip millet yanıltılmamalı bence.

Konuştuğunuz kişi yanlış anlamamış ki.
Bilakis iyi tespitleri var.
Var olan hal tam da böyleyken iyi imaj çizip millet yanıltılmamalı bence.

yok ben de yanlıs anladı demiyorum haklı olmasını uzuluyorum zaten :2:
kusura bakmayın bir olaya sinirlendim de sinirden midir dsunemıyorum son cumlenizde ne demek istediniz?

yok ben de yanlıs anladı demiyorum haklı olmasını uzuluyorum zaten :2:
kusura bakmayın bir olaya sinirlendim de sinirden midir dsunemıyorum son cumlenizde ne demek istediniz?
Rica ederim.
Şöyle ki; durum zaten bu.
Hepsi olmasa da büyük bir bölümü beyniyle düşünmüyor, iç güdüleriyle hareket ediyor.
Evet kötü bir imaj ama iyi olmayan bir şey iyi gibi gösterilmemeli.
Bence siz de üzülmeyin.
Çünkü bu bizim hatamız değil.
Oraya girip dil öğrenmek isteyen kıza "Wuhu, you are so sexy" yazan öküzün yanlışı.
Bu öküzlerin öküzlüklerini "aslında böyle değil" diyerek yorumlamak sizi yıpratır.
Çünkü savunma durumunda kalırsınız.
Bu arada brezilyalı erkeklerden de gay çıktığını öğrendim ya, dünya asla eskisi gibi olmayacak benim için.:)

Dogru tespit bence de.
Cok var boyle erkekler. Sanalini gectim, bunlarin canlisi da bilimum tatil yorelerinde ve plajlarda mevcut. :ssz:
Su hayatlarinda hic kiz gormemis gibi davranan abazalar yok mu, sinir oluyorum.:37:

ahhh arkadaşım ben de aynı dertten muzdaribim!!
ben de livemocha diye bir site var oraya üyeyim. orada hem ders alıyorsun hem de ders veriyorsun çok güzel; ama aynı şekilde sürekli türklerden mesajlar geliyor "slm, nbr tanışalımmı?" aynen bu şekilde türkçe gramerinden yoksun apaçi mesajlar. en sonunda ben de profilimde türkiyeyle ilgili bütün bilgileri kaldırdım. başta azeri gösterdim kendimi konuşmak isteyen çıksa da azerice konuşabiliyorum çaktırmazdım hem. yine türkler dadandı :) daha sonra ülkemi yunanistan yaptım artık yunana gelmezler herhalde diye. rumca biliyorum o yüzden ona da sorun yok :D sonra bir türk yunanca öğrenmek istiyormuş bana mesaj attı. başta gayet iyiydi pratik yapıyoruz sonra aynen abaza damarı çıktı yine erkek arkadaşın var mı, türk erkeklerini sever misin, türk sevgilin olsun ister miydin falan demeye başladı.
bunu yapanlar kendi (varsa) eşine/sevgilisine, kız kardeşine, kızına böyle davranılmasını ister miydi acaba?
pis sapıklar. gerçek hayatta kimse yüzlerine bakmadığı için internette kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. sayelerinde herkes türk erkeklerini sapık abaza apaçi olarak biliyor. hakikaten de öyleler gerçek hayatta da düzgün kesim nüfusun %10u falan

Son düzenleme:

Rica ederim.
Şöyle ki; durum zaten bu.
Hepsi olmasa da büyük bir bölümü beyniyle düşünmüyor, iç güdüleriyle hareket ediyor.
Evet kötü bir imaj ama iyi olmayan bir şey iyi gibi gösterilmemeli.
Bence siz de üzülmeyin.
Çünkü bu bizim hatamız değil.
Oraya girip dil öğrenmek isteyen kıza "Wuhu, you are so sexy" yazan öküzün yanlışı.
Bu öküzlerin öküzlüklerini "aslında böyle değil" diyerek yorumlamak sizi yıpratır.
Çünkü savunma durumunda kalırsınız.
Bu arada brezilyalı erkeklerden de gay çıktığını öğrendim ya, dünya asla eskisi gibi olmayacak benim için.:)

Haklısınız sonuna kadar katılıyorum fakat ben bir seyi yanlıs aktarmısım sanırım
benim demek istedigim Türklerin hepsinin boyle aba.. olmadıgı iclerinde elbette iyi insanlar var nadir olsada
yoksa bu okuz erkeklerin hic bir seyini iyi olarak gostermiyorum

Dogru tespit bence de.
Cok var boyle erkekler. Sanalini gectim, bunlarin canlisi da bilimum tatil yorelerinde ve plajlarda mevcut. :ssz:
Su hayatlarinda hic kiz gormemis gibi davranan abazalar yok mu, sinir oluyorum.:37:

evet bir de onlar var daha canlı
turistlerin de yerlilerin de tatillerinin icine ederler
hayır anlamıyorum yani ne bu aclık

çoğu Türk erkeklerinin beyniyle ürolojik bölgesi yer değiştirmiş maalesef....ne yapılsa doymuyor bu erkekler ve onlar doymadıkça bu şekilde tanınmaya devam edilecekler....

ahhh arkadaşım ben de aynı dertten muzdaribim!!
ben de livemocha diye bir site var oraya üyeyim. orada hem ders alıyorsun hem de ders veriyorsun çok güzel; ama aynı şekilde sürekli türklerden mesajlar geliyor "slm, nbr tanışalımmı?" aynen bu şekilde türkçe gramerinden yoksun apaçi mesajlar. en sonunda ben de profilimde türkiyeyle ilgili bütün bilgileri kaldırdım. başta azeri gösterdim kendimi konuşmak isteyen çıksa da azerice konuşabiliyorum çaktırmazdım hem. yine türkler dadandı :) daha sonra ülkemi yunanistan yaptım artık yunana gelmezler herhalde diye. rumca biliyorum o yüzden ona da sorun yok :D sonra bir türk yunanca öğrenmek istiyormuş bana mesaj attı. başta gayet iyiydi pratik yapıyoruz sonra aynen abaza damarı çıktı yine erkek arkadaşın var mı, türk erkeklerini sever misin, türk sevgilin olsun ister miydin falan demeye başladı.
bunu yapanlar kendi (varsa) eşine/sevgilisine, kız kardeşine, kızına böyle davranılmasını ister miydi acaba?
pis sapıklar. gerçek hayatta kimse yüzlerine bakmadığı için internette kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. sayelerinde herkes türk erkeklerini sapık abaza apaçi olarak biliyor. hakikaten de öyleler gerçek hayatta da düzgün kesim nüfusun %10u falan

evet bende o siteye uyeydim hergun 10 kisi ekliyosa 10nuda turktu
en sonunda kendi fotografımı kaldırdım ordan rahat ettim
bazıları turkler yazmasın yazıyorlar profillerine
hey allahım hayır sen yabancı dil ogrenmeye girdiysen turklerle konusarak nasıl olgrenceksin onu gectim amacın o degilse niye uye oluyorsun kız mı kalmadı ya
rumca mı biliyorsun cok hos :)

çoğu Türk erkeklerinin beyniyle ürolojik bölgesi yer değiştirmiş maalesef....ne yapılsa doymuyor bu erkekler ve onlar doymadıkça bu şekilde tanınmaya devam edilecekler....

aynenn oyle kesinlikle
milletinden gurur duyan ben artık utanmaya baslıyorum bu erkeklerden

ve alakası yok belki ama su tecavuz olaylarını falan da okudukca erkeklerden igreniyorum hormonlarını aldırsınlar artık lutfen

Son düzenleme:
sonuçta türk erkeklerinin neredeyse hepsi böyleyse bu ülkemizin imajını düşürttüğünü göstermez.bilakis ülkemiz erkeğini birebir tanıttıkları için olan imajı gösteriyorlar..sonuçta yabancılar yanlış bi izlenime kapılsalar ''bu haksızlık ülkemizin imajını zedeliyorlar'' deriz ama kapılmıyorlarki evet türk erkekleri aynen onların dediği gibi...ne yazık ki...velhasıl kelam herzaman mükemmel olmak zorunda değliz eğer hakediyorsak varsın bizi eleştirsinler.ne kadar üzücü bi durum ama bu saatten sonra hangi türk erkeğini değiştirebilirsinki.hepsi abazan işte...

Son düzenleme:
ben yabancı normal chat sitesinde chat yapıyordum, orada da yabancıların yüzde doksan sekizi lafı ya başınd ya sonunda sekse getiriyordu. Chati bu amaçla kullanabilirler belki, ama sizin site eğitim sitesiymiş, eğitim sitesini amacına uygun kullanıyorlarmış demek ki:) bizdeki bastırılmış cinsellik hortluyor bir yerlerde illa ki malesef.

sonuçta türk erkeklerinin neredeyse hepsi böyleyse bu ülkemizin imajını düşürttüğünü göstermez.bilakis ülkemiz erkeğini birebir tanıttıkları için olan imajı gösteriyorlar..sonuçta yabancılar yanlış bi izlenime kapılsalar ''bu haksızlık ülkemizin imajını zedeliyorlar'' deriz ama kapılmıyorlarki evet türk erkekleri aynen onların dediği gibi...ne yazık ki...velhasıl kelam herzaman mükemmel olmak zorunda değliz eğer hakediyorsak varsın bizi eleştirsinler.ne kadar üzücü bi durum ama bu saatten hangi türk erkeğini değiştirebilirsinki.hepsi abazan işte...
haklısınız olmayan bir seyi nasıl dusurebilirler degilm mi
keske degisseler acaba bu mubarek ramazanda bu heriflerin degismesini istesem kabul olur mu yada en azından doymalarını

-ben yabancı normal chat sitesinde chat yapıyordum, orada da yabancıların yüzde doksan sekizi lafı ya başınd ya sonunda sekse getiriyordu. Chati bu amaçla kullanabilirler belki, ama sizin site eğitim sitesiymiş, eğitim sitesini amacına uygun kullanıyorlarmış demek ki:) bizdeki bastırılmış cinsellik hortluyor bir yerlerde illa ki malesef.-
evet malesef

evet bende o siteye uyeydim hergun 10 kisi ekliyosa 10nuda turktu
en sonunda kendi fotografımı kaldırdım ordan rahat ettim
bazıları turkler yazmasın yazıyorlar profillerine
hey allahım hayır sen yabancı dil ogrenmeye girdiysen turklerle konusarak nasıl olgrenceksin onu gectim amacın o degilse niye uye oluyorsun kız mı kalmadı ya
rumca mı biliyorsun cok hos :)

aynen ben en son girdiğimde ergen bir türk çocuk taciz etmeye başladı reddediyorum istek gönderip duruyor. gitsinler sohbet sitelerine falan ne işleri var dil öğrenme yerinde. insanı milletinden soğutuyorlar bazen işte onlara bakmayın bazıları öyle aslında bütün türkler öyle değil yanlış tanıtıyorlar diye anlata anlata dilimde tüy bitti

*evet aileden dolayı birkaç dil biliyorum:)

Son düzenleme:
biliyosun müslümanlıkta evlilik dışı cinsel ilişki yasak. ve gerçek bir müslüman, eğer dininin gereklerini inanarak yerine getiriyorsa, zaten o taraklarda bezi olmaz. ama türk milletinin büyük kısmı bayramdan bayrama müslüman sınıfına girdikleri için, yasaktan günahtan falan haberleri yok. e sokakta da ona buna sarkıp linç edilmek istemediklerinden olsa gerek, kendilerini en kestirmeden bir dişiyle muhattap olabilecekleri platformlarda tatmin etme yoluna gidiyolar.
uzun lafın kısası imanı ya da ahlakı eksik olan abaza insandan başka türlü bi davranış da beklenemez zaten.

aynen ben en son girdiğimde ergen bir türk çocuk taciz etmeye başladı reddediyorum istek gönderip duruyor. gitsinler sohbet sitelerine falan ne işleri var dil öğrenme yerinde. insanı milletinden soğutuyorlar bazen işte onlara bakmayın bazıları öyle aslında bütün türkler öyle değil yanlış tanıtıyorlar diye anlata anlata dilimde tüy bitti

*evet aileden dolayı birkaç dil biliyorum:)

evet bir de ısrarcı tipler var anlamıyorlar bir turlu yabancı arkadaslarım bana soruyolar bunlar neden boyle gercek hayattadamı boyle diye yani cevap veremiyorum diyorum ki heralde turk kızlarını begenmiyorlar :D
birde ozel olmazsa bir sey sormak istedim hangi dilleri biliyorsun birde anadil olarak mı? kusura bakma ben dillere cok meraklıyımdırda :D

biliyosun müslümanlıkta evlilik dışı cinsel ilişki yasak. ve gerçek bir müslüman, eğer dininin gereklerini inanarak yerine getiriyorsa, zaten o taraklarda bezi olmaz. ama türk milletinin büyük kısmı bayramdan bayrama müslüman sınıfına girdikleri için, yasaktan günahtan falan haberleri yok. e sokakta da ona buna sarkıp linç edilmek istemediklerinden olsa gerek, kendilerini en kestirmeden bir dişiyle muhattap olabilecekleri platformlarda tatmin etme yoluna gidiyolar.
uzun lafın kısası imanı ya da ahlakı eksik olan abaza insandan başka türlü bi davranış da beklenemez zaten.
bende muslumansak niye boyleyiz daha edepli olmamız gerekmezmi diye dusunuyorum ama haklısınız bayramdan bayrama muslumanlar icin gecerli degil bu ...

haklısınız olmayan bir seyi nasıl dusurebilirler degilm mi
keske degisseler acaba bu mubarek ramazanda bu heriflerin degismesini istesem kabul olur mu yada en azından doymalarını

-ben yabancı normal chat sitesinde chat yapıyordum, orada da yabancıların yüzde doksan sekizi lafı ya başınd ya sonunda sekse getiriyordu. Chati bu amaçla kullanabilirler belki, ama sizin site eğitim sitesiymiş, eğitim sitesini amacına uygun kullanıyorlarmış demek ki:) bizdeki bastırılmış cinsellik hortluyor bir yerlerde illa ki malesef.-
evet malesef

canım ne kadar dua edersen et değişmeyecek.aslında bu dünyadaki tüm erkeklere mahsus bişey ama onlar cinsel arzularını bi şekilde tatmin ediyorlar tek gecelik ilişklerle özellikle ama türkiyede böyle bişey yok (off olmasın da zaten)e adam isteklerini mecbur ya filmlerle ya da genelevlerde bastırıyor bu da ona yetmiyor.e bi de o mükemmel egoları da olunca her kadın bana tav olur mantığıyla yazıyorlar da yazıyorlar.

bastirilmis cinsellikten kaynaklaniyor, bence o tur insanlar tutumcu ailelerden gelenler , turkiyede tatilimiz oldu yabanci arkadaslarimla semt ine gore yerine gore degisiyordu

Son düzenleme:
orada kızlara musallat olan türk erkekler zaten abazanın önde bayrak taşıyanı.afedersin suratına smüğünü atmazsın,yolda görsen üstüne basıp geçersin öyle tipler oldukları için gerçek hayattta bir bayanla arkadaşlık etmeleri imkan dahilinde değil tabi o zavallılar da kendilerini avutmak için bu yolu kullanıyor.bir de bu tiplerde (hatta sadece bunlarda değil türklerin çoğunda var bu) yabancı kadın kolay kadın düşüncesi olduğu için zaten internette olsun gerçek hayatta olsun turistlere falan taciz aldı başını gidiyo.kenara çekip konuşasım geliyo bazen yolda bana ya da ordan geçmekte olan başka bi kıza laf atıldığını gördüğümde."derdin nedir kardeş ne zevk alıyosun bunu yapmaktan.eline ne geçecek.böyle yapınca benim ya da herhangi bir kızın senden hoşlanabileceğini mi zannediyorsun a benim hayvan oğlum?!" diye sormak istiyorum valla zor tutuyorum kendimi

Back
X