- 3 Aralık 2018
- 204
- 161
- 53
- Konu Sahibi karabortlen
-
Hay Allah ya napicam şimdi TC sini kaybettim, TC nosunu biliyorum ama, bu gece uçuş var napicam bilmiyorumBenim çocuklarım çifte vatandaş, Türkiye pasaport kontrolünde yabancı pasaport ama Türk kimliği mutlaka istiyorlar
Birşey yapacak vaktin kalmamış, Türk evlilik cüzdanında çocuğunun kaydı vardır mutlaka o yanında olsunHay Allah ya napicam şimdi TC sini kaybettim, TC nosunu biliyorum ama, bu gece uçuş var napicam bilmiyorum
Türk evlilik cuzdanim da yok, e devletten nüfus kayıt örneği alsam olur mu acaba orda kızımın TC nosu bilgileri varBirşey yapacak vaktin kalmamış, Türk evlilik cüzdanında çocuğunun kaydı vardır mutlaka o yanında olsun
Hay Allah ya napicam şimdi TC sini kaybettim, TC nosunu biliyorum ama, bu gece uçuş var napicam bilmiyorum
Al tabiki elinde belge olur en azından, çokta sıkıntı etme durumunu anlatınca yardımcı olacaklardır geri döndürecek değillerTürk evlilik cuzdanim da yok, e devletten nüfus kayıt örneği alsam olur mu acaba orda kızımın TC nosu bilgileri var
Neden olmasin?Al tabiki elinde belge olur en azından, çokta sıkıntı etme durumunu anlatınca yardımcı olacaklardır geri döndürecek değiller
“ÇİFT TABİİYETLİ VATANDAŞLARIMIZA YÖNELİK UYGULAMALARNeden olmasin?
Bilmiyordum tesekkur ederim. Bazen teori ve pratik uyusmayabiliyor“ÇİFT TABİİYETLİ VATANDAŞLARIMIZA YÖNELİK UYGULAMALAR
1.Çift tabiiyetli vatandaşlarımız, yurda giriş-çıkışlarında hamili oldukları pasaport veya pasaport yerine geçerli belgelerden (kimlik kartı vb.) istedikleri herhangi birini kullanabileceklerdir.“
Bu bakanlık sitesinden aldığım bilgi, gümrük polisleri bizden hep Türk kimliğini de görmeyi istediler ama demek ki olmasa da sınırdışı edemezler
Rica ederim bende şuan öğrendim arkadaş sayesinde haberimiz oldu, bize de lazım olabilir yolculuk zamanı son anda ne olacağı belli olmuyorBilmiyordum tesekkur ederim. Bazen teori ve pratik uyusmayabiliyor
Yani o zaman olmasa da olur? Ege polis sorarsa ne demeliyim,“ÇİFT TABİİYETLİ VATANDAŞLARIMIZA YÖNELİK UYGULAMALAR
1.Çift tabiiyetli vatandaşlarımız, yurda giriş-çıkışlarında hamili oldukları pasaport veya pasaport yerine geçerli belgelerden (kimlik kartı vb.) istedikleri herhangi birini kullanabileceklerdir.“
Bu bakanlık sitesinden aldığım bilgi, gümrük polisleri bizden hep Türk kimliğini de görmeyi istediler ama demek ki olmasa da sınırdışı edemezler
Bilet aldığınız yerden adını unuttum bir kağıt veriyorlar onu alın yoksa çıkış yaparsınız ama istanbulda çocuğu çıkarmazlar turkiyeye gideceğinizi söylerseniz onlar zaten çocuğa veriyorlarMerhaba arkadaşlar,biliyorum buraya uygun bir konu değil ama internette bulamadığım ve acil cevaba ihtiyacım olduğu için konum birkac saat bu sayfada kalabilir mi.
Çifte vatandaş olan bebeğimle Türkiye'ye gideceğim fakat onun pasaportu yabancı ve onun TC kimliğini kaybettim. Nereye koydum bilmiyorum. Ama yabancı pasaportuna Türkiye'ye giriste vize istenmiyor. Yabanci pasaportla, ve ben türk pasaportuyla olucam,benimle girse sorun olur mu?
Birkaç yerde çift vatandaşların türk pasaportu ve ya TC kimligini girerken göstermesi zorunludur gibi bir şey yazmışlar. Lütfen cevaba çok ihtiyacım var.
Türk kimliği yoksa toprak bastı parası aliyorlarBenim çocuklarım çifte vatandaş, Türkiye pasaport kontrolünde yabancı pasaport ama Türk kimliği mutlaka istiyorlar
Türk kimliğini kaybettiğini, bakanlık sitesindeki bilgilerde yazanı söyleyebilirsin e devletten de nüfus kayıt örneğin elinde olsunYani o zaman olmasa da olur? Ege polis sorarsa ne demeliyim,
Finlandiya , vize gerekmiyor demişlerdi ama gerekirse alırım kapıda, nasıl türk vatandaşı değil kızın bu arada. Anne tve ya baba turkse otomatik oluyor. Nüfusa mi kaydettirmedin?Hangi ulkenin vatandis bebegin?
Hic canini sikma tc siz turkiyeye giris yapabilirsin
Ben hem belcika hem turk vatandisiyim tc kimiligi unuttugum oldu normal belcika kimligimle giris yaptim ama vize parasi odemek zorunda kaldim
Ayrica benim kizim hala turk vatandasi degil iki defa tr ye gittim
Gitmeden internet uzerinedzn vize aldim
Elektronik Vize Başvuru Sistemi
Türkiye Cumhuriyeti Elektronik Vize Başvuru Sistemiwww.evisa.gov.tr
Nüfus cuzdaninin bir vasfi var mi ki? Ben yanimda pasaport varken kimligi yanima bile almiyorum yük etmesin diye.Turk Pasaportu zorunlu degil ama nufus cuzdani sart diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?