• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yabancı öğrenciler hakkında

PaRaDiSiaC

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
310
1
116
- Yurtdışı
Merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum.Benim eşim yabancı uyruklu kendi ülkesinde 1 yıl ünüversiteyi okumuş bankacılık bölümü daha sonra bazı sıkıntılardan dolayı bırakmak zorunda kalmış.Türkiye'de bu okulu sürdürebilimi yoksa baştan farklı bir sınavamı girmesi gerekiyor.Eğer başka bir sınava girmesi gerekiyorsa ne yapmalı neler gerekir? Hangi belgeler yardımcı olursanız sevinirim bir fikri olan varsa.Bu arada eşim 1 yıllık oturma izni dolmak üzere T.C vatandaşı olmak için 2 yıl daha var...

İlk senesini bitirmisse bi sertifikasi olmasi gerekiyor. Eger bu varsa sinavsiz uniye girebilir diye biliyorum. Yoksa Yös'e girebilir (yabancı öğrenci sınavı) bunu bi arastirin netten daha fazla bilgi bulabilirsiniz

İlk senesini bitirmisse bi sertifikasi olmasi gerekiyor. Eger bu varsa sinavsiz uniye girebilir diye biliyorum. Yoksa Yös'e girebilir (yabancı öğrenci sınavı) bunu bi arastirin netten daha fazla bilgi bulabilirsiniz

Teşekkür ederim verdiğiniz cevap için :)

Back