Yabancı dizi önerisinde bulunabilir misiniz?

tlfk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
1.638
20
68
Ankara
Merhabalar.
Sıkı bir dizi ve film izleyicisiyim, neredeyse mesai gibi her gün 2-3 bölüm izlemeden keyfim yerine gelmiyor diyebilirim.
Ama artık izlediğim dizilerde sezonlar bitmeye başladı, oldukça canım sıkılıyor bu konuda.
Sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Fantastik-bilimkurgu dan hoşlanmam, sürükleyici ve bir şeyler öğrenebileceğim bir kurgusu olsun yeter.

İzleyip bitirdiğim veya takip ettiğim dizilerden ne türleri beğendiğim konusunda fikir sahibi olacağınıza eminim.

Bones
Criminal Minds
CSI New York-Las Vegas
Damages
Hex
Law&Order
Leverage
Lie to Me
Mentalist
Dexter
Pretty Little Liars
American horror story
Sherlock
Riget
Nikita
Ghost Whisperer
Closer

Şimdiden teşekkür ederim.:49:

Son düzenleme:
Hmm izlemedim ama Ally mcbeal ve Arrested development izleyebilirsin yazdıklarına bakarsak. Bir de Grey's anatomy var hatta tr'de çakmasını yaptılar doktorlar diye ama tabi ki de çok farklı(senaryosu benziyodu galiba). Onun dışında Shameless ve sex and the city i de önerebilirim izlediklerim olarak ama senin tarz biraz farklı gibi o yüzden bilemedim bak işte bunlara :1:

Hmm izlemedim ama Ally mcbeal ve Arrested development izleyebilirsin yazdıklarına bakarsak. Bir de Grey's anatomy var hatta tr'de çakmasını yaptılar doktorlar diye ama tabi ki de çok farklı(senaryosu benziyodu galiba). Onun dışında Shameless ve sex and the city i de önerebilirim izlediklerim olarak ama senin tarz biraz farklı gibi o yüzden bilemedim bak işte bunlara :1:

Öncelikle teşekkür ederim.
Arrested development ı hiç duymadım, şimdiden heyecanlandım diyebilirim.
Sex and the city i 2 sezon takip ettim ama daha sonra içim sıkıldı niyeyse, gossip girl de öyle oldu ve bıraktım.
Ally mcbeal e çok denk geldim ama hiç bakmamıştım, ona da bakacağım.

Açıkçası merak uyandıran şeyleri izlemeyi seviyorum, beklemeden sonraki bölüm linkine heyecanla basmalıyım yoksa bende dizi gitmiyor.
Aynı şekilde Fringe 'i bıraktım çünkü, bir türlü ilerlemedi 4.bölüm zor dayandım.
Greys Anatomy de doktorlar sağolsun, yeterince antipatimi uyandırdırlar, bir ara izleyecektim hevesimi tümden kaçırdılar.

Türk yapımı olan bir Ezel vardı, hala boşluğunu dolduramadım, öyle bir dizi gelene kadar da Türk yapımı bir şey izlememeye karar verdim.
Gerçi şimdi iki yabancı dizi uyarlaması yapımlar ekrana gelecek, göreceğiz hep beraber doktorlar gibi kabus mu olacak yoksa özlerini aratmayacaklar mı...

The Walking Dead:104::104:

The Walking Dead:104::104:

The Walking Dead'i arkadaşlarım da ısrarla izlemem gerektiğini söylüyor.
Ben de bugüne kadar zombilere, vampirlere bir türlü alışamamış biriyim.
İlk bölümü izlemeye cesaret edebilirsem devamı gelir de, bakalım.
İzlersem yorumumu yazacağım.

Bones
Criminal Minds
CSI New York-Las Vegas
Damages

Hex
Law&Order
Leverage
Lie to Me

Mentalist
Dexter
Pretty Little Liars
American horror story
Sherlock
Riget
Nikita
Ghost Whisperer
Closer

:

bold olanlar benim de severek izlediklerim.
The Closer ın devamı çekildi, Major Crimes; tavsiye ederim. 1 sezon, bölüm sayısı az. hızlı biter. yeni sezon seneye... iki diziyi de çoook severim.
Cold Case de ilginizi çekebilir.

Doktorlar dizisini hiç izlemedim tam olarak. denk geldikçe beni çok itti. Greys Anatomy çok severek izledim. bence mutlaka orjinalinin birkaç bölümünü izleyin. bazı replikler aynen alınmış(yorumlarda denk gelmiştim) ama orjinali çok güzel..
House M.D izleyin. mükemmel. birkaç bölüm izleyip kararınızı verirsiniz. Hugh Laurie gibi mükemmel bir oyuncuyu tanımamı sağladı.

Ally McBeal eskiden izlerdim, çok keyifli bir diziydi.

Son düzenleme:
How I Met Your Mother,Two And A Half Men ve The Big Bang Theory :31: :31: :31: komedi dizilerinde favorimdir.

Rizzoli & Isles ve Without A Trace ilginizi çekecek dizilerdir.
'Person of Interest' severek izlerdim.
The Secret Circle ve supernatural ; izlemeye çalışıyorum.
End Game ilginizi çekebilir.
Mad Men izlemek istediğim dizilerden.

Son düzenleme:
Supernatural
True Blood
The Wampire Diaries
The Walking Dead
Modern Family
Game of Thrones

Bunların hepsini tavsiye ederim,çok güzel diziler.

Son düzenleme:
The Walking Dead'i arkadaşlarım da ısrarla izlemem gerektiğini söylüyor.
Ben de bugüne kadar zombilere, vampirlere bir türlü alışamamış biriyim.
İlk bölümü izlemeye cesaret edebilirsem devamı gelir de, bakalım.
İzlersem yorumumu yazacağım.

Benim de erkek arkadaşım gelir saatlerce gözlerini büyülterek bu diziyi anlatırdı. Ben ise eheheh zombili film mi izliyosun ya derdim. Küçümsedim çünkü bu zamana kadar gördüğüm zombi makyajlarını berbat yapıyorlardı. Ta kiii izleyene kadar:53:

Şimdi resmen pazartesileri iple çekiyorum:18:

- Supernatural
- Prison Break
- Merlin
- Dexter
- Smallville
- Lie to me
- Mentalist
- The walking Dead
- Malcolm in the Middle

Bir kaçı bitmiş dizilerdir, ama gerçekten Sıkı dizilerdir. Umarım beğenirsin :)

666 olabilir American horror story kadar sert bi dizi değil ama ben daha çok seviyorum ondan
elementary olabilir, amerikan sherlock, asla orjinal kadar iyi değil ama ingiliz aksanı güzel oluyor dizilerde, sherlockla kıyaslamazsan sevebilirsin
fastastik sevmem dedin ama grimm olabilir fantastik polisiye, aynı zamanda polisiye olduğu için sevebilirsin belki

bu arada fringe e devam et derim, şuan yayında olan sezon final sezonu ve sadece 13 bölüm, ve bu sezon güzel gidiyor, çok enteresan şeyler oluyor, takım yarım kalmasın:1:

Komedi olarak:How I met your mother,The big bang theory, Hot in cleveland,Two and a half men (sonuncusunda çoğu zaman +18 olabiliyor espriler ama :) )

Polisiye (artı içinde komedi de olur dramda olur): Endgame,Rizzoli & isles,The closer,Person of interest
Gerilim korku fantastik ve tabi aşk olarak: The vampire diaries,Teen wolf

Severek ve sıkılmadan izlediğim dizilerdir bu yüzden sana da öneririm..

Çok güzel öneriler aldım, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Bunca zamandır dizilerin konularını okuyup, pilot bölüm izleyerek bağlanmaya çalışıyordum.
Çevremdekiler de genellikle ben izledikten sonra bir diziye başlar, o sebeple yardımda bulunacak çok kişi de yoktu.
Neden daha önce böyle bir konu açmamışım ki diye kendime kızdım.
Hepsine teker teker bakacağım, en az 1 yılı kurtardım sayenizde.:46::16:

Yeni tanışıp da sizleri etkileyen yapımlar olduğunda 2 cümle not düşerseniz çok çok sevinirim.:17:
Tekrar çok çok teşekkür ederim.:16:

Şu ikisini izleme listene almadan geçme lütfen :

Breaking Bad ve Homeland. Gerçek oyunculuk için birebir ikisi de. İzlemeyip, yaşadığın diziler.

Back