Merhaba hanımlarr, kendimi çok yetersiz hissediyorum. Şuan hem çalışıyorum hem de yabancı dil üzerinden kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Ama ileriye dönük bir şeyler yapmak istiyorum, yabancı dilimi geliştirip ne gibi mesleklerde daha iyi olabilirim. Kusura bakmayın buraya yazıyorum çünkü motivasyon ve psikolojik olarak düşüşlerdeyim... Hem Korece çalışıyorum hem de İngilizce; mesleki olarak devamlılık olsun istiyorum bir yerden çıkıp bir yere değil, o kadar çöküntüdeyim ki insan ne yapacağını bilemeyince kötü oluyor. Fikirleriniz ve bilgilerinizi benimle paylaşır mısınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yabancı dilimizin olması iş bulma imkanını yükseltir mi?
- Konu Sahibi rainyyyyy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kariyer hedefi yabancı dil
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- 18 Ekim 2017
- 6.156
- 38.614
- 548
- 33
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Başlık şöyle olmalıydı: Neden?Bekar misin canim?
Merhaba, siteye yeni üye oldum canım fazlasıyla sıkkın olduğu için sadece içimdekileri yazmak ve paylaşmak istedim; insanlardan fikir almak gibi... Kullanıcı adıma takılmanıza gerek yoktuBence kullanıcı adınızı bir kere daha düşünün.
- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
Neyse, elbet anlarsınız.Merhaba, siteye yeni üye oldum canım fazlasıyla sıkkın olduğu için sadece içimdekileri yazmak ve paylaşmak istedim; insanlardan fikir almak gibi... Kullanıcı adıma takılmanıza gerek yoktu
Üzgünüm kafam çok dolu lütfen söyleyinNeyse, elbet anlarsınız.
- 7 Mart 2013
- 6.456
- 19.436
- 448
- 14 Ağustos 2018
- 19.653
- 2
- 73.848
- 598
Kusura bakmayın kullanılan bir kullanıcı adı sanırım, siteye direkt üye olup bu ismi yazdım. Yanlış anlaşılmaya sebep oldum sanırım, değiştirilmiyor da Ben ağız ve diş sağlığı okudum, şuan bir medikal şirkette yönetici asistanı olarak çalışıyorumKullanıcı adından dolayı o kadar yadırgadım ki konuyu
Mesleğin ne, ne mezunusun?
- 29 Mayıs 2021
- 3.388
- 14.336
- 158
- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.242
- 348
Bazi mesleklerde ihtiyac duyulmuyor ama yine de bi arti gozuyle bakiliyor. Kisinin kendini gelistirdigi algisi yaratiyor. Bazen de isi bilmesen bile sirf dil var diye isi ogretirim diyolar. Ben bitirdigim bolumden cok farkli bi alanda calisiyorum. Yazilim sektorunde. Bu sektorde hic bilgim yoktu. Akici yabanci dilim oldugu icin bana 1 ay egitim verdiler ve kendimi gelistirmem icim firsat sundular. Gecen de bi hastaneden doktor asistanligi teklif ettiler. Plastik cerrah hastalariyla gorusurken tercume yapayim diye. 3bin euro da maas teklif ettiler ama kesinlikle yapamazdim. Egitim verecegiz merak etmeyin dediler. Demek istedigim yabanci diliniz varsa farkli sektorlerden is teklifleri gelir. Ciddiyim Cv'mi guncellememle sirketlerin aramasi bir oluyor. Asla hava atmiyorum gercek bu.
Kullanıcı adını böyle yaptım diye bir tık utandım vallahi acaba ne ilgili bilgilendirir misiniz konudan bağımsızım :) :)ayy bi o sandım
tabikide yükseltir
Umarım çok çok daha iyi yerlere gelirsiniz, bu aralar yazılımda düşünüyorum. Kafam inanılmaz karıştı, orta düzeyde çizimim var, yabancı dile kendimi daha da odaklamaya çalışıyorum, bilgisayar kullanımında da iyiyim acaba grafik üzerinde ilerlesem mi diye düşünüyorum. O kadar yorucu oluyor ki ne istediğimi bilememekBazi mesleklerde ihtiyac duyulmuyor ama yine de bi arti gozuyle bakiliyor. Kisinin kendini gelistirdigi algisi yaratiyor. Bazen de isi bilmesen bile sirf dil var diye isi ogretirim diyolar. Ben bitirdigim bolumden cok farkli bi alanda calisiyorum. Yazilim sektorunde. Bu sektorde hic bilgim yoktu. Akici yabanci dilim oldugu icin bana 1 ay egitim verdiler ve kendimi gelistirmem icim firsat sundular. Gecen de bi hastaneden doktor asistanligi teklif ettiler. Plastik cerrah hastalariyla gorusurken tercume yapayim diye. 3bin euro da maas teklif ettiler ama kesinlikle yapamazdim. Egitim verecegiz merak etmeyin dediler. Demek istedigim yabanci diliniz varsa farkli sektorlerden is teklifleri gelir. Ciddiyim Cv'mi guncellememle sirketlerin aramasi bir oluyor. Asla hava atmiyorum gercek bu.
Kac yasindasiniz ? Yeni universiteye mi baslayacaksiniz ? Su an evet yazilim cok ragbet goruyor. Esimin calistigi sirket mimari yazilimcilar yetistiriyor. Ileride cok ragbet gorulecegini dusunuyorlar. Sizin hem yazilima ilginiz var hem ciziminiz iyiyse o alanlardan birine yonelebilirsiniz.Umarım çok çok daha iyi yerlere gelirsiniz, bu aralar yazılımda düşünüyorum. Kafam inanılmaz karıştı, orta düzeyde çizimim var, yabancı dile kendimi daha da odaklamaya çalışıyorum, bilgisayar kullanımında da iyiyim acaba grafik üzerinde ilerlesem mi diye düşünüyorum. O kadar yorucu oluyor ki ne istediğimi bilememek
26 yaşındayım, tekrardan üniversite sınavına girdim açıktan başka bir bölüm düşünüyorum. Dediğiniz şekilde araştırayım bakalımKac yasindasiniz ? Yeni universiteye mi baslayacaksiniz ? Su an evet yazilim cok ragbet goruyor. Esimin calistigi sirket mimari yazilimcilar yetistiriyor. Ileride cok ragbet gorulecegini dusunuyorlar. Sizin hem yazilima ilginiz var hem ciziminiz iyiyse o alanlardan birine yonelebilirsiniz.