Yabancı Dil Eğitmenleri Acil Yardımınız Gerekiyor

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
73
Öncelikle merhabalar,

Benim erkek arkadaşım Arap. Temel Türkçe biliyor ancak günlük konuşmada sıkıntı çekiyor. Günlük konuşmayı geliştirmek için ne gibi yöntemler izleyebiliriz? Ben günlük dille yazılmış metinler çevirmesi taraftarıydım ancak daha efektif bir yöntem var mıdır?

En hızlı öğrenme tekniği nedir?

Şimdiden teşekkür ediyorum.

nerede yaşıyor? türkiyedeyse çok da dert etmeyin zamanla oturur
ben de çok zorluk çekmiştim ama zamanla oturdu her şey yerli yerine
sadece özel ders önerebilirim, çok uygun fiyata 10 tl 15 tl gibi sırf konuşmaya yönelik dersler oluyor, bütçeyi de zorlamaz, biz yurtdışından geldiğimizde biraz gitmiştik abimle faydası olmuştu

yok başka yerdeyse kesinlikle türk dizileri izlesin siz de bol bol konuşun

Türkiye de evet. Ama hızla geliştirmesi lazım. Dizileri islese anlaması çok zor oluyor maalesef. şarkılar filan da hep devrik cümleler. Altından kalkamadık bir türlü

yabancı dili öğrenmenin en etkin yolu, o dilde dizi, film izlemek ve şarkı dinlemektir. trt nin haberlerini dinletebilirisiniz, daha tane tane.

akıcı bir şekilde ingilizce konuşabiliyorum ama komik olan, konuşabildiğimi bilmiyordum. sonuçta etrafta turist kaynamıyor konuşmak için. yerel dizilerden ziyade yabancı izliyordum/izliyorum, farkında olmadan faydası olmuş. şimdi de öğrencilerime öneriyorum izlemelerini. öğretmenden dizi izleyin önerisi işlerine geliyor sıpaların.

hahaha öğrenci milleti işte aslında onların ülkesinde türk dizileri çok ünlü ama hep arapçasını izlemiş. şimdi türkçesini izle diyorum aynı dizi sıkılırım diyor. ezel kurtlar vadisi aşkı memnu fatmagül muhteşem yüzyıl hepsini biliyor.. bir ara ben leyla ile mecnun izlerken onu anlamaya çalıştı ama onları ben bile zor anlıyoru mzaman zaman o nasıl anlasın yazık

varmı aklınızda bir türk dizisi mesela?

dediğim gibi yerli dizi izlemiyorum. çizgi film seviyorsa o da olur. şu yaşa geldim hala sünger bop izlerim mesela

dediğim gibi yerli dizi izlemiyorum. çizgi film seviyorsa o da olur. şu yaşa geldim hala sünger bop izlerim mesela

ah evet bak bu aklıma hiç gelmemişti. pepe mi izletsem ahahaha dur bir sorayım bakalım olmazsa artık başka dizilere bakacağız.

Merhaba! Ben Kety.
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Ders almak istiyorsanız bana e-mail yoluyla aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

kety-lord@yandex.ru

Merhaba arkadaşlar, amerikan kültür derneği dil okullarına üç kur kayıt olmuştum. İki kur gidebildim kalan kur hakkımı uygun fiyata devretmek istiyorum. Bakırköy, beylikdüzü ya da taksim şubelerinde eğitime devam hakkı veriliyor sadece. ilgilenen varsa mail adresimden bana ulaşabilir. d.khrmn@hotmail.com

ne kadar doğru bi nokaya değinmişsin
ben de kendimi yabancı dili sıfırın altı biri zannederdim.Geçen gün yabancı bi çocukla buluştum,bi sebeple "ı am sorry" dedim,en ilkokul 4 modundan
"dont worry" dedi.Bende gülüp "don't worry,be happy" dedim
söylediğim cümleyi daha önce ne duyduuum ne gördüm,ne anlama geldiğini bile bilmiyorum,refleksle çıktı ağzımdan.
Evde ablama anlattım "yengenç dedi,bob marleyin şarkısı "dont worry be happy.Ben her akşam dinliyorum ya"
meğer farkına bile varmadan bilinçaltıma işlenmiş
konuya da cevap vermeme gerek yok sanırım,oncaaa zaman geçmiş üstünden.Şimdi bizden iyi türkçe konuşuyodur hasan abi ^^

Son düzenleme:
Merhaba,

Bakırköy Amerikan Derneği Dil okullarından satın aldığım İngilizce kursumu ucuza devretmek istiyorum.
3 kur kayıt olmuştum, iki kur gidebildim işim dolayısıyla. Kalan bir kur İngilizce kursumu uygun fiyata devredebilirim.
İsteyen Bakırköy, Taksim ya da Beylikdüzü şubelerinden devam edebilir.

ilgilenen olursa benimle iletişime geçebilir, mail adresim: d.khrmn@hotmail.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…