Yabancı bir erkekle ilişki?

Canım ablacım bence sen aç bir Taliban belgeseli izle. Sana yüzdür yazıyorum, o taraflarda öyle insanca, medeni kültür falan yok kadınlara her türlü zulüm var. Saçının teli görünse namus diyip taşla kafanı eziveriyorlar. Tecavüze uğrayan kadınları zina yaptı diye öldürüyorlar. Öyle düzgün mahkeme falan yok, şehir meydanında toplanıyorlar, herkes bir taş indiriyor suçluya!. Normal insan değil bunlar, vahşi banlanmamak için yazamadım.
Evet taliban rejimini az çok biliyorum çok vahşi şeyler yaşanıyor:( Allah muhafaza:(

Canım ablacım bence sen aç bir Taliban belgeseli izle. Sana yüzdür yazıyorum, o taraflarda öyle insanca, medeni kültür falan yok kadınlara her türlü zulüm var. Saçının teli görünse namus diyip taşla kafanı eziveriyorlar. Tecavüze uğrayan kadınları zina yaptı diye öldürüyorlar. Öyle düzgün mahkeme falan yok, şehir meydanında toplanıyorlar, herkes bir taş indiriyor suçluya!. Normal insan değil bunlar, vahşi banlanmamak için yazamadım.
Ay 1 senedir bi Afganla konusup, hic arastirmamis olmasi, hic merak edip bisey okumamis, izlememis olmasi mumkun mu sence? Bence degil. Ben inanmiyorum.

Evet taliban rejimini az çok biliyorum çok vahşi şeyler yaşanıyor:KK43: Allah muhafaza:KK43:
Sen eger samimiysen su konuda otur bin muhtesem gunesi oku, huseyin halit miydi yazarin adi hatirlayamadim, bi de ucurtmali bi kitabi vardi okudugum, onlari bi oku, sonra gel bi daha yaz bu konuya

Ha bu arada yabanci damat dedigin kendi kulturune yasayisina yakin bi kulture mensupsa olur, benim kocam da yabanci ama benim eve afgan girse o kapidan girer, ben balkondan kacarim, her yabanci bi degil, eger onun hayatina adapte olacagina inaniyosan ki anladigim kadariyla muhafazakarsin, belki de mutlu olursunuz, denemeden bilemezsin.

Sen eger samimiysen su konuda otur bin muhtesem gunesi oku, huseyin halit miydi yazarin adi hatirlayamadim, bi de ucurtmali bi kitabi vardi okudugum, onlari bi oku, sonra gel bi daha yaz bu konuya
Uçurtma avcısı dediğiniz kitap.. Örnek var birçok. Forumdaki hanımlarda örnek olacak birkaç olayı belirtti.. Henüz ciddi adımlar için çok erken. Ve hala yüz yüze görüşmüş değilim.. Neler olacak bilmiyorum.. Umarım herşey güzel olur yanlış tanımam.. Teşekkür ederim.

Uçurtma avcısı dediğiniz kitap.. Örnek var birçok. Forumdaki hanımlarda örnek olacak birkaç olayı belirtti.. Henüz ciddi adımlar için çok erken. Ve hala yüz yüze görüşmüş değilim.. Neler olacak bilmiyorum.. Umarım herşey güzel olur yanlış tanımam.. Teşekkür ederim.
Okudun mu o kitaplari?

Ha bu arada yabanci damat dedigin kendi kulturune yasayisina yakin bi kulture mensupsa olur, benim kocam da yabanci ama benim eve afgan girse o kapidan girer, ben balkondan kacarim, her yabanci bi degil, eger onun hayatina adapte olacagina inaniyosan ki anladigim kadariyla muhafazakarsin, belki de mutlu olursunuz, denemeden bilemezsin.
Onun yaşayış tarzı ve standardı afgan bi aileden gelmeden çok bana bize yakın gibi.. Umarım tanıyabilirim:(

O kadar evhamlı bir kızım ki:KK43: Hemen bakıyorum canım youtubedannn. Dün gece de bazı kadınlar bi filmden bahsettiler kızım olmadan asla mi diye öyle birşey:KK43: umarım hayırlısı olur:KK43:
Bacha Bazı ve yüzüne kezzap atılarak cezalandırılan kadınları da bir araştırın derim. Afganistan'da sıradan gelenek ve olaylar bunlar.

Rejimler ayrı halklar ayrı.. Her halkta rejimi destekleyen de olur ona karşı olan da.. Türkiyede olduğu gibi :) Başkalarının önyargıları sizin de önyargılarınız olmasın.

Rejimler ayrı halklar ayrı.. Her halkta rejimi destekleyen de olur ona karşı olan da.. Türkiyede olduğu gibi :) Başkalarının önyargıları sizin de önyargılarınız olmasın.
Baskalarinin kabusuna da göz göre dalmasin, önce bi emin olsun kendisini neyin beklediginden

Kendisi mükemmel birisi olabilir. Gerçekten insan ayrı ülke yönetimi ayrı. Ama biz kadınların coğrafya çilesi de ayrı. Bizim buralar da pek iyi sayılmaz ama beterin beteri var. Kadın haklarının olmadığı ülkelerden korkuyorum açıkçası. Afgan kardeşimizle alakalı değil bu durum. Yanlış anlaşılmasın.
siz karar verin yine de.

Eşim bana babasi gibi veya kaynimin eltime davrandigi gibi davransa boşanirdik cok net. Ailesinin adetlerini de istemedigim surece hicbir zaman uygulamadim.
Evet kimse ailesini secmiyor haklisin bu konuda ama adam gercekten farkli midir acaba? İnternetten konusarak, arada bir buluşarak mumkun degil anlaşilmaz boyle seyler
Okul okumak kulturu silip atmaz.

Adam sevgiliyken modern takilip evlenince farkli cikarsa...
Konu sahibi adamin ailesiyle anlaşamadiginda adam" tamam ozaman siz gorusmeyin ya da ayda yilda bir goruşun benim icin sorun yok" diyecek mi? Turkiyede bile surukleye surukleye aile evine goturuluyor kadinlar, ailemi neden aramadin kavgalari oluyor. 🙄 Bublar en hafif şeyelr tabi

Bir istisnaya denk gelirim belki diye riske girilecek şey degil gibi..
Kesinlikle haklısın, daha önce de dediğim gibi, benden daha çok görmüş geçirmişsin sen de, mutlaka bir bildiğiniz vardır 🥰🙏🏻😊

İnternetten tanışıp birkaç kez görüşmeyle emin olunacak bir durum değil kesinlikle. Çok uzun süre birlikte zaman geçirmeden emin olunamaz, hoş uzun süre zaman geçirse bile emin olamaz ya.

doğru, ben olsam ben de bu kumarı oynamazdım galiba. Çok riskli çünkü.

Kesinlikle haklısın, daha önce de dediğim gibi, benden daha çok görmüş geçirmişsin sen de, mutlaka bir bildiğiniz vardır 🥰🙏🏻😊

İnternetten tanışıp birkaç kez görüşmeyle emin olunacak bir durum değil kesinlikle. Çok uzun süre birlikte zaman geçirmeden emin olunamaz, hoş uzun süre zaman geçirse bile emin olamaz ya.

doğru, ben olsam ben de bu kumarı oynamazdım galiba. Çok riskli çünkü.
Tabiki neler duyuyorum.. İnsanlar 10 yıllık eşlerini tanıyamıyorlar:( İyi hoş çocuk ama kendimi de sokakta bulmadım. İnce eleyip sık dokumak gerek.. Elimden geldiğince tanımaya çalışacağım.. Eğer benim için hayırlı değilse rabbim bir an önce bitirsin yani:( Ama yakışıklıydı baya ya hqhahahahaha

Evlenmemiş aklımla neden olmasın diyebilirdim ama evliliği deneyimlemiş birisi olarak diyorum ki çok çok zor.
İmkansız değil ama arada illaki ciddi farklar olacak ve bunları her insan kabul edip kaldıramıyor.
Eşimle aynı şehirden değiliz. Sadece şehir ve bölge farkı olmasına rağmen bazı alışkanlıkları beni delirtebiliyor.
2 farklı ailenin bile yetiştirme tarzları farklı olabiliyorken ve ciddi çatışmalar yaşanabiliyorken sizin durumunuzda çok fazla sıkıntı çıkabilir.

Özellikle sadece internet üzerinden tanışma varsa zaten sözlerine güvenmeyin. İnsan kolay yalan söyleyebilen bir varlık ne yazık ki.

Evlenmemiş aklımla neden olmasın diyebilirdim ama evliliği deneyimlemiş birisi olarak diyorum ki çok çok zor.
İmkansız değil ama arada illaki ciddi farklar olacak ve bunları her insan kabul edip kaldıramıyor.
Eşimle aynı şehirden değiliz. Sadece şehir ve bölge farkı olmasına rağmen bazı alışkanlıkları beni delirtebiliyor.
2 farklı ailenin bile yetiştirme tarzları farklı olabiliyorken ve ciddi çatışmalar yaşanabiliyorken sizin durumunuzda çok fazla sıkıntı çıkabilir.

Özellikle sadece internet üzerinden tanışma varsa zaten sözlerine güvenmeyin. İnsan kolay yalan söyleyebilen bir varlık ne yazık ki.
Evet canım.. Forumda birçok kadın yalan söylemiş olabilir hikaye olabilir herşey falan dedi.. Yani simdilik yaptığı programlar kendi paylaşımları vs anlattığı gibi görünüyor.. Ne çıkacağını da bilmiyorum herşey birebir görüşmeden geçiyor:( Umarım yanılmam ve hemen kapılmam ona:(

Ben afganistanda yasamaktansa afrikayi tercih ederim 😂 bana sicak geldi bu fikir +1
Gezme olarak bende Afrika'ya gidebilirim. Fas'a gitmiştim. Casablanca çok otantik bir yerdi. Güney Afrika'yı özellikle Cape Town'u merak ediyorum. Safariye katılabilirdim. Ama evlilik olarak illa yabancı şart koşulu olacaksa İtalyan olur 🙂 En azından yakışıklılar. 😍

Back
X