Merhabalar herkese.. erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz, çocukluk aşkıyız yani. Artık ailemle tanıştırmak istiyorum ama kendisi türk olmadığı için ailemin karşı çıkacağını biliyorum. Fransa’da yaşıyorum, gurbetciyim yani, o’da aynı şekilde Fransa’da gurbetci ama türk değil. Ailem sert tepki verecek, çevremdeki insanların tepkiside iyi olmayacak bunu biliyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Kasım 2017
- 87
- 67
- 8
- 13 Kasım 2017
- 8
- 2
- 1
- 28
nedenMerhabalar herkese.. erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz, çocukluk aşkıyız yani. Artık ailemle tanıştırmak istiyorum ama kendisi türk olmadığı için ailemin karşı çıkacağını biliyorum. Fransa’da yaşıyorum, gurbetciyim yani, o’da aynı şekilde Fransa’da gurbetci ama türk değil. Ailem sert tepki verecek, çevremdeki insanların tepkiside iyi olmayacak bunu biliyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
- 13 Kasım 2017
- 8
- 2
- 1
- 28
Merhabalar herkese.. erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz, çocukluk aşkıyız yani. Artık ailemle tanıştırmak istiyorum ama kendisi türk olmadığı için ailemin karşı çıkacağını biliyorum. Fransa’da yaşıyorum, gurbetciyim yani, o’da aynı şekilde Fransa’da gurbetci ama türk değil. Ailem sert tepki verecek, çevremdeki insanların tepkiside iyi olmayacak bunu biliyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda ?
neden öyle düşünüyorsun gunay kore den trapzona damat geldi ya seninkiside neden gelmesin ama gecmiş olsun ailen sutnet olmadan kabul etmez bence sen şaun aileni düşünmeyei bırak sevgilini sutnette nasıl ıknaetcen onu duşun
- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.614
- 133
Çok saçma öyle şeymi olur herkes olduğu gibi kabul edilmeli hem sünnetini kim görecek, insan olsun yeter. Sitemim sana değil canım öyle düşünenlere yanlış anlama tatlımneden öyle düşünüyorsun gunay kore den trapzona damat geldi ya seninkiside neden gelmesin ama gecmiş olsun ailen sutnet olmadan kabul etmez bence sen şaun aileni düşünmeyei bırak sevgilini sutnette nasıl ıknaetcen onu duşun
- 13 Kasım 2017
- 8
- 2
- 1
- 28
ben musluman olmadıgı için uzuluyordun ya bnde genelleme yapdım ama dediğim kesin olur dediydi dersin amaÇok saçma öyle şeymi olur herkes olduğu gibi kabul edilmeli hem sünnetini kim görecek, insan olsun yeter. Sitemim sana değil canım öyle düşünenlere yanlış anlama tatlım
- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
ailen zamanında yurtdışında yaşamaya karar vermişse arkadaş çevrende yabancıların da olmasını hatta yabancı biriyle evlenme olasılığını da göze almış olmalıydı.
sen olabildiğince kendi ayaklarının üzerinde durmaya çabala, maddi anlamda ailene bağımlıysan senin fikirlerini de ciddiye almayacaklardır. bir insanın milliyetinin farklı olması evlenmemen için ailenin öne sürebileceği bir mazeret değil. milliyet dışında hangi konularda mazeret üretebileceklerini düşün ve hepsine bir argüman hazırla. herşeyden önce sevgilinle bir hayat istediğin hususunda kendini ikna et. kaç yıldır yurtdışındasınız bilmiyorum ama bence ailen fransada tamamen izole bir yaşam sürüyor olsa bile ister istemez bakış açılarında değişiklik olmuştur ve şimdi türkiyeye dönseler memleketlerindeki insanlarla çok basit konularda bile fikir çatışmaları, anlaşmazlıklar yaşamaları olası. ama örneğin siz arkadaşınla kökenleriniz farklı olsa bile fransada benzer zorluklara maruz kalmışsınızdır, yakın tecrübeler yaşamışsınızdır.
hakkınızda hayırlıysa umarım ailenin kabullenmesi de kolaylaşır.
sen olabildiğince kendi ayaklarının üzerinde durmaya çabala, maddi anlamda ailene bağımlıysan senin fikirlerini de ciddiye almayacaklardır. bir insanın milliyetinin farklı olması evlenmemen için ailenin öne sürebileceği bir mazeret değil. milliyet dışında hangi konularda mazeret üretebileceklerini düşün ve hepsine bir argüman hazırla. herşeyden önce sevgilinle bir hayat istediğin hususunda kendini ikna et. kaç yıldır yurtdışındasınız bilmiyorum ama bence ailen fransada tamamen izole bir yaşam sürüyor olsa bile ister istemez bakış açılarında değişiklik olmuştur ve şimdi türkiyeye dönseler memleketlerindeki insanlarla çok basit konularda bile fikir çatışmaları, anlaşmazlıklar yaşamaları olası. ama örneğin siz arkadaşınla kökenleriniz farklı olsa bile fransada benzer zorluklara maruz kalmışsınızdır, yakın tecrübeler yaşamışsınızdır.
hakkınızda hayırlıysa umarım ailenin kabullenmesi de kolaylaşır.
- 9 Mayıs 2018
- 1.556
- 4.150
- 83
- 15 Temmuz 2016
- 277
- 89
- 28
- 30
Dinleriniz bir ise bence bir sorun olmaz yani.Ailede illa ara bulucularınız vardır onlardan yardım alabilirsin.Merhabalar herkese.. erkek arkadaşımla uzun süredir birlikteyiz, çocukluk aşkıyız yani. Artık ailemle tanıştırmak istiyorum ama kendisi türk olmadığı için ailemin karşı çıkacağını biliyorum. Fransa’da yaşıyorum, gurbetciyim yani, o’da aynı şekilde Fransa’da gurbetci ama türk değil. Ailem sert tepki verecek, çevremdeki insanların tepkiside iyi olmayacak bunu biliyorum ama sizce ne yapmalıyım bu durumda ?