orada kızlara musallat olan türk erkekler zaten abazanın önde bayrak taşıyanı.afedersin suratına smüğünü atmazsın,yolda görsen üstüne basıp geçersin öyle tipler oldukları için gerçek hayattta bir bayanla arkadaşlık etmeleri imkan dahilinde değil tabi o zavallılar da kendilerini avutmak için bu yolu kullanıyor.bir de bu tiplerde (hatta sadece bunlarda değil türklerin çoğunda var bu) yabancı kadın kolay kadın düşüncesi olduğu için zaten internette olsun gerçek hayatta olsun turistlere falan taciz aldı başını gidiyo.kenara çekip konuşasım geliyo bazen yolda bana ya da ordan geçmekte olan başka bi kıza laf atıldığını gördüğümde."derdin nedir kardeş ne zevk alıyosun bunu yapmaktan.eline ne geçecek.böyle yapınca benim ya da herhangi bir kızın senden hoşlanabileceğini mi zannediyorsun a benim hayvan oğlum?!" diye sormak istiyorum valla zor tutuyorum kendimi
gene böyle bir konuda okuduğum bir söz : Cinsel açlığın Afrikasıdır Türkiye bence böyle bir konuya tam oturuyor. Bende bu konudan çok rahatsız olan biriyim .
senin bilmediğin radyo spikerleri bunu tetikledi gelen yabancı kızları ayarlayın sex yapın onlarla diye hergün radioda bu mesajı verdiler
en ünlüsü muzo sapık zaten kendisi aklı fikri cinsellik gençlerin zihnini zehirleyip duruyor
geçende gazetede gördüm bir fotoğraf karesi allah'm
bu ne rezillik sigarasını yakmış gözünü bile kırpmadan
dizi film gibi seyrediyor rus turisti:):):)
bunlar işte "yurtdışında kızlar teklif ediyür oluum" kafasında oldukları için bu yapışkanlığa sahipler.ya bi dön de aynaya bak o kız teklif etse sana mı eder be tabi yabancı erkeklerde de var bunlar gibi evrim zincirinin geri kalmış halkaları ama bizdeki kadar çok olduğunu zannetmiyorum.
Live mocha sitesine ben de giriyordum. Bir ara İtalyanca'ya merak sarmştım. O siteden hem İtalyanca öğrenirim hem de ingilizceyi geliştirim diyorudm ama Türklerden ne mümkün. Hergün kaç tane Türkten arkadaşlık teklifi geliyordu. Yani yabancı dil öğrenme sitesini bile arkadaş bulma sitesine çevirme kabiliyeti bir tek Türklerde var galiba.
Bir tane de bir zamanlar yararladığm süper bir kaynak sitesi englishtips.org var. İngizlicesini ilerletmek isteyenler hemen üye olup yararlansnlar, gerçekten bir ton kaynak var. Ve o site bir rus sitesi. Sitenin yöneticileri, modları genelde kadın ve ingilizce öğretmeni. İnanır mısınız Türküm dediğimde hiç biri benle muhattap olmamışt. Diğer herkesle konuşuyorlar, yardımcı oluyorlar bana gelince çıt yok. Ynai suudlarla bile konuşurlardı benle yok. Sonra ben i am a girl yazdıktan sonra beni muhatap almaya başladılar. Çok da güzel muhabbetimiz oldu onlarla. Yani bu abazan Türk erkeklerinin ülkemizi düşürdüğü hale bakın.
Yanlız bizim ülkemiz Avrupa ve Ruslarca hiç sevilmiyor. Türk erkekleri olarak değil ülke olarak kültür olarak hiç sevmiyorlar. Ama orta doğu, orta asya, uzak doğu, afrika inanın Türklere resmen hasta. :) En güzel ve en arkadaşça muhabbetleri ben hep bunlarla yapmştım.
Canım o siteye ben 4 yıldır üyeyim ne çektiğimi bir bilsen :)
Hemen umutsuzluğa kapılma Türk erkeklerinin hepsi de öyle değil. Ama bazı kızlar da az değil cnm. Ben ne kızlar gördüm o sitede sanalda her şeyi yaşamaya hazır..
Afrikalıla, Arap ülkeleri vs bizden aşağı kalır yanları yok :) Hatta bazı İngilizlerde sapık olabiliyor..
Bu arada inş ban yemeyiz ırkçılıktan fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?