Konuştuğunuz kişi yanlış anlamamış ki.
Bilakis iyi tespitleri var.
Var olan hal tam da böyleyken iyi imaj çizip millet yanıltılmamalı bence.
Rica ederim.yok ben de yanlıs anladı demiyorum haklı olmasını uzuluyorum zaten :2:
kusura bakmayın bir olaya sinirlendim de sinirden midir dsunemıyorum son cumlenizde ne demek istediniz?
Rica ederim.
Şöyle ki; durum zaten bu.
Hepsi olmasa da büyük bir bölümü beyniyle düşünmüyor, iç güdüleriyle hareket ediyor.
Evet kötü bir imaj ama iyi olmayan bir şey iyi gibi gösterilmemeli.
Bence siz de üzülmeyin.
Çünkü bu bizim hatamız değil.
Oraya girip dil öğrenmek isteyen kıza "Wuhu, you are so sexy" yazan öküzün yanlışı.
Bu öküzlerin öküzlüklerini "aslında böyle değil" diyerek yorumlamak sizi yıpratır.
Çünkü savunma durumunda kalırsınız.
Bu arada brezilyalı erkeklerden de gay çıktığını öğrendim ya, dünya asla eskisi gibi olmayacak benim için.:)
Dogru tespit bence de.
Cok var boyle erkekler. Sanalini gectim, bunlarin canlisi da bilimum tatil yorelerinde ve plajlarda mevcut.
Su hayatlarinda hic kiz gormemis gibi davranan abazalar yok mu, sinir oluyorum.
ahhh arkadaşım ben de aynı dertten muzdaribim!!
ben de livemocha diye bir site var oraya üyeyim. orada hem ders alıyorsun hem de ders veriyorsun çok güzel; ama aynı şekilde sürekli türklerden mesajlar geliyor "slm, nbr tanışalımmı?" aynen bu şekilde türkçe gramerinden yoksun apaçi mesajlar. en sonunda ben de profilimde türkiyeyle ilgili bütün bilgileri kaldırdım. başta azeri gösterdim kendimi konuşmak isteyen çıksa da azerice konuşabiliyorum çaktırmazdım hem. yine türkler dadandı :) daha sonra ülkemi yunanistan yaptım artık yunana gelmezler herhalde diye. rumca biliyorum o yüzden ona da sorun yoksonra bir türk yunanca öğrenmek istiyormuş bana mesaj attı. başta gayet iyiydi pratik yapıyoruz sonra aynen abaza damarı çıktı yine erkek arkadaşın var mı, türk erkeklerini sever misin, türk sevgilin olsun ister miydin falan demeye başladı.
bunu yapanlar kendi (varsa) eşine/sevgilisine, kız kardeşine, kızına böyle davranılmasını ister miydi acaba?
pis sapıklar. gerçek hayatta kimse yüzlerine bakmadığı için internette kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. sayelerinde herkes türk erkeklerini sapık abaza apaçi olarak biliyor. hakikaten de öyleler gerçek hayatta da düzgün kesim nüfusun %10u falan
çoğu Türk erkeklerinin beyniyle ürolojik bölgesi yer değiştirmiş maalesef....ne yapılsa doymuyor bu erkekler ve onlar doymadıkça bu şekilde tanınmaya devam edilecekler....
haklısınız olmayan bir seyi nasıl dusurebilirler degilm misonuçta türk erkeklerinin neredeyse hepsi böyleyse bu ülkemizin imajını düşürttüğünü göstermez.bilakis ülkemiz erkeğini birebir tanıttıkları için olan imajı gösteriyorlar..sonuçta yabancılar yanlış bi izlenime kapılsalar ''bu haksızlık ülkemizin imajını zedeliyorlar'' deriz ama kapılmıyorlarki evet türk erkekleri aynen onların dediği gibi...ne yazık ki...velhasıl kelam herzaman mükemmel olmak zorunda değliz eğer hakediyorsak varsın bizi eleştirsinler.ne kadar üzücü bi durum ama bu saatten hangi türk erkeğini değiştirebilirsinki.hepsi abazan işte...
evet bende o siteye uyeydim hergun 10 kisi ekliyosa 10nuda turktu
en sonunda kendi fotografımı kaldırdım ordan rahat ettim
bazıları turkler yazmasın yazıyorlar profillerine
hey allahım hayır sen yabancı dil ogrenmeye girdiysen turklerle konusarak nasıl olgrenceksin onu gectim amacın o degilse niye uye oluyorsun kız mı kalmadı ya
rumca mı biliyorsun cok hos :)
sanki bunların cinsel istekleri bastırılmıs da orada bu engeli kaldırabılıyorlarmıs gibi
aynen ben en son girdiğimde ergen bir türk çocuk taciz etmeye başladı reddediyorum istek gönderip duruyor. gitsinler sohbet sitelerine falan ne işleri var dil öğrenme yerinde. insanı milletinden soğutuyorlar bazen işte onlara bakmayın bazıları öyle aslında bütün türkler öyle değil yanlış tanıtıyorlar diye anlata anlata dilimde tüy bitti
*evet aileden dolayı birkaç dil biliyorum:)
bende muslumansak niye boyleyiz daha edepli olmamız gerekmezmi diye dusunuyorum ama haklısınız bayramdan bayrama muslumanlar icin gecerli degil bu ...biliyosun müslümanlıkta evlilik dışı cinsel ilişki yasak. ve gerçek bir müslüman, eğer dininin gereklerini inanarak yerine getiriyorsa, zaten o taraklarda bezi olmaz. ama türk milletinin büyük kısmı bayramdan bayrama müslüman sınıfına girdikleri için, yasaktan günahtan falan haberleri yok. e sokakta da ona buna sarkıp linç edilmek istemediklerinden olsa gerek, kendilerini en kestirmeden bir dişiyle muhattap olabilecekleri platformlarda tatmin etme yoluna gidiyolar.
uzun lafın kısası imanı ya da ahlakı eksik olan abaza insandan başka türlü bi davranış da beklenemez zaten.
haklısınız olmayan bir seyi nasıl dusurebilirler degilm mi
keske degisseler acaba bu mubarek ramazanda bu heriflerin degismesini istesem kabul olur mu yada en azından doymalarını
-ben yabancı normal chat sitesinde chat yapıyordum, orada da yabancıların yüzde doksan sekizi lafı ya başınd ya sonunda sekse getiriyordu. Chati bu amaçla kullanabilirler belki, ama sizin site eğitim sitesiymiş, eğitim sitesini amacına uygun kullanıyorlarmış demek ki:) bizdeki bastırılmış cinsellik hortluyor bir yerlerde illa ki malesef.-
evet malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?