Yaaa umarım aşk değildir bu!!

Annem hep insan cekecegi cileye aşık olur der.
Kisilik bozuklugu olan bu adami ben duzeltirim fakan diye bir dusunce mi var acaba kafanda? Ya da bu kadar flortoz birinin sana yesil isik isik yakmasi ruhunu mu oksadi. Ulasilmaz mi goruyorsun ya da? Kendini atese atma der cekilirim. Bu adam boyle gelmis boyle gider.

Bu ask degil gibi sanki aşktan ziyade bir bosluk doldurmaca... hani derler ya yalis yoldayım ama yol nasil güzel Eger itibarli bir hayat istiyorsanız bu kisiyi zihninize yerlestirmeyi bırakın. Yoksa bu tatz insanlar aldatmaya açıktır. 3 5 gun iliski yasar sonra çöp gibi atarlar sizi. Hayatta cok örnekleri var. Aşk layik olana verilmeli. Ugrasmayin, görmeyin, duymayin en onemlisi stalklamayin. Hayatinizda güzel insanlar biriktirin

aşk değil badboy tutkusu o.
heyecan arıyosun, değiştirmek istiyosun proje gibi göruyosun, herkese itlik yapıyor ama bana yapamayacak ben onun aşkı olucam diye hayaller kuruyosun.
herkese itlik yapan sana da yapar.

Ben okurken tiksindim bu "T" kişisinden

Bence bu aşk değil, geçici bir heves

Bence aşk bu değil. Bir şarkı armağan ediyor ve çıkıyorum.

Başima hiç gelmedi. Boyle tiplere asik olanlarda ya "ben farkliyim, bu cocugu duzeltirim" egosu var ya da kendine deger vermiyor diye dusunurum hep...

Soyle huylari olmasa yakisikli cocuk aslinda dusuncesi gibi gedi bana,kadinlari kullanirmis peeh yerim onun tipini ask degil dikkatini cekmis bence ters giden taninir hesabi simarik bir tip iste havasi soner merak etmr.. elin manyagiylami ugrasacaksin? ne adamlar var görunusunu cok begeniyorsun karakterine asik oluyorsun ..takibe degmez

yok gayet ulaşılır ama bi şeyler yaşarsan onunla bir daha asla ulaşılmazz:)töbe ben düzeltemem zatenn.evlerden ırak

aşk değil badboy tutkusu o.
heyecan arıyosun, değiştirmek istiyosun proje gibi göruyosun, herkese itlik yapıyor ama bana yapamayacak ben onun aşkı olucam diye hayaller kuruyosun.
herkese itlik yapan sana da yapar.
doğru söze ne denir.itlik de yapar hayvanlık da

Aşk falan değil bu. İnsan aşık olduğu kişiden pislik, yılan gözlü diye bahsedemez. Siz aşık falan değilsiniz

Şeytan tüyü var adamda etkilenmişsin epey, bence onu düşünmemem gerek diye kendini baskılama rahat bırak illa bir gün bu şeyler uçup gidecek içinden veya uygun bir zamanda aranizda birşeyler gelişir belki belli olmaz...

burcu ne

Saçma saçma işler. Bu gibi erkeklerin tek derdi kızları kandırıp yatağa atmak. İğrençler

Bir kagida sevgili olmak istediginiz kisinin ozelliklerini yazin. Size davranislarini mesela. Tatli, kibar, nazik, saygili, yatakta sizin isteklerinize onem veren vs. Mesela benim de beraber olmak istedigim insan bana super davraniyor ama bana super davranan insani da ben cekici bulmuyorum. Bu da herhalde psikolojik bisey kendini kucuk gormekle ilgili. Mesela bu herifle ilgili hayal kuracaksiniz ya, size cok iyi davranan hayali bir Ahmet yaratin kafanizda onu hayal edin. Ahmetle iliskiniz nasil olurdu mesela size nasil davranirdi. Hayalini kura kura kafanizda boyle iyi bir erkekle iliski fikrine alismaya calisin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…