Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yaaa umarım aşk değildir bu!!
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Annem hep insan cekecegi cileye aşık olur der.
Kisilik bozuklugu olan bu adami ben duzeltirim fakan diye bir dusunce mi var acaba kafanda? Ya da bu kadar flortoz birinin sana yesil isik isik yakmasi ruhunu mu oksadi. Ulasilmaz mi goruyorsun ya da? Kendini atese atma der cekilirim. Bu adam boyle gelmis boyle gider.
Kisilik bozuklugu olan bu adami ben duzeltirim fakan diye bir dusunce mi var acaba kafanda? Ya da bu kadar flortoz birinin sana yesil isik isik yakmasi ruhunu mu oksadi. Ulasilmaz mi goruyorsun ya da? Kendini atese atma der cekilirim. Bu adam boyle gelmis boyle gider.
- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
Bu ask degil gibi sanki aşktan ziyade bir bosluk doldurmaca... hani derler ya yalis yoldayım ama yol nasil güzel Eger itibarli bir hayat istiyorsanız bu kisiyi zihninize yerlestirmeyi bırakın. Yoksa bu tatz insanlar aldatmaya açıktır. 3 5 gun iliski yasar sonra çöp gibi atarlar sizi. Hayatta cok örnekleri var. Aşk layik olana verilmeli. Ugrasmayin, görmeyin, duymayin en onemlisi stalklamayin. Hayatinizda güzel insanlar biriktirinDeğerli kk üyeleri.Emin değilim ama sanırım aşık oldum hem de berbat bir insana.Ben size anlatayım siz bana doğruyu söyleyin.T kişisi diyelim. Bu T kişisi şöyle bir insan ukala,kibirli, çapkın, yakışıklı ve bunun farkında, ondan hoşlanan kızları kullanmaya bayılır hatta dalga geçer.Hep flörtöz takılan biri.Bu iğrenç özelliklerini bildiğim için hep uzak durdum.Maalesef ki işe yaramadı.Ondan nefret ediyorum ama hep aklıma geliyor.Onu stalklamak için saçma bahaneler üretiyorum ve ne yazık ki inandırıcı bahaneler değil.Kötü biri olduğunu bildiğim halde onu düşününce aptal aptal sırıtıyorum.Onunla karşılaşma ihtimalim olan sokaklarda yürürken heyecanlanıyorum. Pandemide çok uzun süre görmedim ama aklımdan çıkmaması normal mi?Ona açılan kızlara neler yaptığını gördükten sonra daha da iğrenmiştim. Hatta adını yılan gözlüye çıkarmıştım. Hayatın berbat bir mizah anlayışı var sanırım. Başına böyle bir durum gelen var mı? İnsan nefret ettiği birinə aşık olamaz değil mi?
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Değerli kk üyeleri.Emin değilim ama sanırım aşık oldum hem de berbat bir insana.Ben size anlatayım siz bana doğruyu söyleyin.T kişisi diyelim. Bu T kişisi şöyle bir insan ukala,kibirli, çapkın, yakışıklı ve bunun farkında, ondan hoşlanan kızları kullanmaya bayılır hatta dalga geçer.Hep flörtöz takılan biri.Bu iğrenç özelliklerini bildiğim için hep uzak durdum.Maalesef ki işe yaramadı.Ondan nefret ediyorum ama hep aklıma geliyor.Onu stalklamak için saçma bahaneler üretiyorum ve ne yazık ki inandırıcı bahaneler değil.Kötü biri olduğunu bildiğim halde onu düşününce aptal aptal sırıtıyorum.Onunla karşılaşma ihtimalim olan sokaklarda yürürken heyecanlanıyorum. Pandemide çok uzun süre görmedim ama aklımdan çıkmaması normal mi?Ona açılan kızlara neler yaptığını gördükten sonra daha da iğrenmiştim. Hatta adını yılan gözlüye çıkarmıştım. Hayatın berbat bir mizah anlayışı var sanırım. Başına böyle bir durum gelen var mı? İnsan nefret ettiği birinə aşık olamaz değil mi?
aşk değil badboy tutkusu o.
heyecan arıyosun, değiştirmek istiyosun proje gibi göruyosun, herkese itlik yapıyor ama bana yapamayacak ben onun aşkı olucam diye hayaller kuruyosun.
herkese itlik yapan sana da yapar.
- 1 Haziran 2018
- 5.292
- 15.658
- 248
- 13 Haziran 2015
- 5.881
- 19.320
- 248
Soyle huylari olmasa yakisikli cocuk aslinda dusuncesi gibi gedi bana,kadinlari kullanirmis peeh yerim onun tipini ask degil dikkatini cekmis bence ters giden taninir hesabi simarik bir tip iste havasi soner merak etmr.. elin manyagiylami ugrasacaksin? ne adamlar var görunusunu cok begeniyorsun karakterine asik oluyorsun ..takibe degmez
- 20 Mayıs 2019
- 100
- 121
- 103
yok gayet ulaşılır ama bi şeyler yaşarsan onunla bir daha asla ulaşılmazz:)töbe ben düzeltemem zatenn.evlerden ırakAnnem hep insan cekecegi cileye aşık olur der.
- 20 Mayıs 2019
- 100
- 121
- 103
doğru söze ne denir.itlik de yapar hayvanlık daaşk değil badboy tutkusu o.
heyecan arıyosun, değiştirmek istiyosun proje gibi göruyosun, herkese itlik yapıyor ama bana yapamayacak ben onun aşkı olucam diye hayaller kuruyosun.
herkese itlik yapan sana da yapar.
- 10 Mayıs 2015
- 1.527
- 3.487
- 133
- 15 Ekim 2013
- 1.213
- 2.313
- 333
- 34
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.720
- 798
- 20 Mayıs 2019
- 100
- 121
- 103
Bence de değilim. Takıntı falan mı yaptım acaba??Aşk falan değil bu. İnsan aşık olduğu kişiden pislik, yılan gözlü diye bahsedemez. Siz aşık falan değilsiniz
- 20 Mayıs 2019
- 100
- 121
- 103
Bakayım Bi kimmiş?Barney Stinson mübarek :)
- 6 Kasım 2018
- 592
- 1.281
- 113
burcu neDeğerli kk üyeleri.Emin değilim ama sanırım aşık oldum hem de berbat bir insana.Ben size anlatayım siz bana doğruyu söyleyin.T kişisi diyelim. Bu T kişisi şöyle bir insan ukala,kibirli, çapkın, yakışıklı ve bunun farkında, ondan hoşlanan kızları kullanmaya bayılır hatta dalga geçer.Hep flörtöz takılan biri.Bu iğrenç özelliklerini bildiğim için hep uzak durdum.Maalesef ki işe yaramadı.Ondan nefret ediyorum ama hep aklıma geliyor.Onu stalklamak için saçma bahaneler üretiyorum ve ne yazık ki inandırıcı bahaneler değil.Kötü biri olduğunu bildiğim halde onu düşününce aptal aptal sırıtıyorum.Onunla karşılaşma ihtimalim olan sokaklarda yürürken heyecanlanıyorum. Pandemide çok uzun süre görmedim ama aklımdan çıkmaması normal mi?Ona açılan kızlara neler yaptığını gördükten sonra daha da iğrenmiştim. Hatta adını yılan gözlüye çıkarmıştım. Hayatın berbat bir mizah anlayışı var sanırım. Başına böyle bir durum gelen var mı? İnsan nefret ettiği birinə aşık olamaz değil mi?
GÜNCELLEMEE:
Bi durumu düzelteyim.Hanımlar ben 'Omen tanrım bi psikopat hemen aşık olayım fiyuu ' tarzı bir şeyden bahsetmiyorum.Bu pislik T yi 2 yıldır tanıyorum.İnsan olarak eğlenceli birisi.Bir kötülüğünü görmedim.Ama iş ikili ilişkilere gelince tam bir psikopat.Genel tavrı flörtöz olduğu için hiç tuzağa düşmedim.(inanın kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiriyor)Ama onun tavırlarını kendine özel sanıp yanan çook kız gördüm.Gayet tehlikenin farkındayım.Gönül ferman dinlemiyor ki! Bana bu durumdan kurtulmak için öneri verin.
Saçma saçma işler. Bu gibi erkeklerin tek derdi kızları kandırıp yatağa atmak. İğrençlerDeğerli kk üyeleri.Emin değilim ama sanırım aşık oldum hem de berbat bir insana.Ben size anlatayım siz bana doğruyu söyleyin.T kişisi diyelim. Bu T kişisi şöyle bir insan ukala,kibirli, çapkın, yakışıklı ve bunun farkında, ondan hoşlanan kızları kullanmaya bayılır hatta dalga geçer.Hep flörtöz takılan biri.Bu iğrenç özelliklerini bildiğim için hep uzak durdum.Maalesef ki işe yaramadı.Ondan nefret ediyorum ama hep aklıma geliyor.Onu stalklamak için saçma bahaneler üretiyorum ve ne yazık ki inandırıcı bahaneler değil.Kötü biri olduğunu bildiğim halde onu düşününce aptal aptal sırıtıyorum.Onunla karşılaşma ihtimalim olan sokaklarda yürürken heyecanlanıyorum. Pandemide çok uzun süre görmedim ama aklımdan çıkmaması normal mi?Ona açılan kızlara neler yaptığını gördükten sonra daha da iğrenmiştim. Hatta adını yılan gözlüye çıkarmıştım. Hayatın berbat bir mizah anlayışı var sanırım. Başına böyle bir durum gelen var mı? İnsan nefret ettiği birinə aşık olamaz değil mi?
GÜNCELLEMEE:
Bi durumu düzelteyim.Hanımlar ben 'Omen tanrım bi psikopat hemen aşık olayım fiyuu ' tarzı bir şeyden bahsetmiyorum.Bu pislik T yi 2 yıldır tanıyorum.İnsan olarak eğlenceli birisi.Bir kötülüğünü görmedim.Ama iş ikili ilişkilere gelince tam bir psikopat.Genel tavrı flörtöz olduğu için hiç tuzağa düşmedim.(inanın kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiriyor)Ama onun tavırlarını kendine özel sanıp yanan çook kız gördüm.Gayet tehlikenin farkındayım.Gönül ferman dinlemiyor ki! Bana bu durumdan kurtulmak için öneri verin.
- 18 Mart 2013
- 3.798
- 12.242
- 363
Bir kagida sevgili olmak istediginiz kisinin ozelliklerini yazin. Size davranislarini mesela. Tatli, kibar, nazik, saygili, yatakta sizin isteklerinize onem veren vs. Mesela benim de beraber olmak istedigim insan bana super davraniyor ama bana super davranan insani da ben cekici bulmuyorum. Bu da herhalde psikolojik bisey kendini kucuk gormekle ilgili. Mesela bu herifle ilgili hayal kuracaksiniz ya, size cok iyi davranan hayali bir Ahmet yaratin kafanizda onu hayal edin. Ahmetle iliskiniz nasil olurdu mesela size nasil davranirdi. Hayalini kura kura kafanizda boyle iyi bir erkekle iliski fikrine alismaya calisin derim.