- 20 Mayıs 2019
- 100
- 121
- 103
Değerli kk üyeleri.Emin değilim ama sanırım aşık oldum hem de berbat bir insana.Ben size anlatayım siz bana doğruyu söyleyin.T kişisi diyelim. Bu T kişisi şöyle bir insan ukala,kibirli, çapkın, yakışıklı ve bunun farkında, ondan hoşlanan kızları kullanmaya bayılır hatta dalga geçer.Hep flörtöz takılan biri.Bu iğrenç özelliklerini bildiğim için hep uzak durdum.Maalesef ki işe yaramadı.Ondan nefret ediyorum ama hep aklıma geliyor.Onu stalklamak için saçma bahaneler üretiyorum ve ne yazık ki inandırıcı bahaneler değil.Kötü biri olduğunu bildiğim halde onu düşününce aptal aptal sırıtıyorum.Onunla karşılaşma ihtimalim olan sokaklarda yürürken heyecanlanıyorum. Pandemide çok uzun süre görmedim ama aklımdan çıkmaması normal mi?Ona açılan kızlara neler yaptığını gördükten sonra daha da iğrenmiştim. Hatta adını yılan gözlüye çıkarmıştım. Hayatın berbat bir mizah anlayışı var sanırım. Başına böyle bir durum gelen var mı? İnsan nefret ettiği birinə aşık olamaz değil mi?
GÜNCELLEMEE:
Bi durumu düzelteyim.Hanımlar ben 'Omen tanrım bi psikopat hemen aşık olayım fiyuu ' tarzı bir şeyden bahsetmiyorum.Bu pislik T yi 2 yıldır tanıyorum.İnsan olarak eğlenceli birisi.Bir kötülüğünü görmedim.Ama iş ikili ilişkilere gelince tam bir psikopat.Genel tavrı flörtöz olduğu için hiç tuzağa düşmedim.(inanın kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiriyor)Ama onun tavırlarını kendine özel sanıp yanan çook kız gördüm.Gayet tehlikenin farkındayım.Gönül ferman dinlemiyor ki! Bana bu durumdan kurtulmak için öneri verin.
GÜNCELLEMEE:
Bi durumu düzelteyim.Hanımlar ben 'Omen tanrım bi psikopat hemen aşık olayım fiyuu ' tarzı bir şeyden bahsetmiyorum.Bu pislik T yi 2 yıldır tanıyorum.İnsan olarak eğlenceli birisi.Bir kötülüğünü görmedim.Ama iş ikili ilişkilere gelince tam bir psikopat.Genel tavrı flörtöz olduğu için hiç tuzağa düşmedim.(inanın kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi hissettiriyor)Ama onun tavırlarını kendine özel sanıp yanan çook kız gördüm.Gayet tehlikenin farkındayım.Gönül ferman dinlemiyor ki! Bana bu durumdan kurtulmak için öneri verin.
Son düzenleme: