Gebeliğe Hazırlık Yaaa....Lütfen OKUYUN.. yardım eden !!!.......

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ALLAH yardımcın olsun inşaallah en kısa azamanda bebeğine kavuşursun,ilaçlarını iç düzenli dr kontrollerini aksatma bu arada yasmin yapmış olamaz demi bende kullanıyorum dr yasmin le ilgili bişeyler dedimi sana

yok canım yasminle ilgili bişey demedi ama bünyeye bağlı...kimisi birgün içmese hemen gebe kalıyor kimiside benim gibi bırakıyor ama aylar geçiyor gebelik yok yok...anlıycağın bana yaramadı diye düşünüyorum...zaten yasmini kulandım kullanmadım hep sağlık problemlerim oldu baş ağrısı mide ağrısı bulantısı kilo alımı...helede bıraktım bırakalı 6.ay oldu ve ben tam8-9 kilo aldım resmen sağlığım bozuldu en azından ben öyle düşünüyorum bir dahamı yasmin ASLA!!!!...:1no2:

canım kusura bakma geç cevap verdim eşiminde hastaları vardıda yeni sora bildim ve zarar vermez diyo o ilaç için

canım kusura bakma geç cevap verdim eşiminde hastaları vardıda yeni sora bildim ve zarar vermez diyo o ilaç için

Ay çok teşekkür ederim zahmet oldu...madem ki zarar vermiyormuş biraz umutlanayım bari... belkide dr. şüphelendiği için bu ilacı verdi 3 hafta içinde adet göreceksin demişti ama... ay neyse ya kafam karıştı artık kader diyicem napayım dimi ama...:Saruboceq:

canım zaten inşallah hamileysen bebeğe zarar vermediği gibi adet olmazsın ve ama sen kendine dikkat et kan testi herşeyin çözümü umudunu yitirme inşallah hamilesindir tatlım adet olursanda haberim olsun tatlım

canım zaten inşallah hamileysen bebeğe zarar vermediği gibi adet olmazsın ve ama sen kendine dikkat et kan testi herşeyin çözümü umudunu yitirme inşallah hamilesindir tatlım adet olursanda haberim olsun tatlım

Ay İnşallah ya.... olursa tabiki haber veririm hemde dünyanın en mutlu insanı olurum...Umut İşte ...derler ya Umut fakirin Ekmeği diye ....benimde böyle birşey...ilgin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım umarım herşey dilediğimiz gibi olur...:1hug:

X