Gebeliğe Hazırlık Yaaa....Lütfen OKUYUN.. yardım eden !!!.......

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ist.1982

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
363
1
42
: Arkadaşlar ya kafayı yemek üzereyim ...yardımlarınıza ihtiyacım var...ben daha öncede yazmıştım ama tekrar yazayım 2yıl 5aylık evliyim ilk gebeliğimi ailevi sorunlar yüzünden kürtaj ile sonlandırdım:1no2: ve sonrasında Yasmin d.kontrol ile 7-8 ay korundum ağustos2008 de korunmayı bıraktım şimdi 6.ay halen gebelik yok...ve bu 6 ay içinde 3 kez adet gördüm biri doktorun verdiği progestan ilacı sayesinde oldu şimdi yine adet olamıyorum normalde 2 ocakta adet olmam lazımdı olmadı idrar ve kan testi sonucu yine negatif şimdi doktor adet düzensizliği diyor ve ORGAMETRİL diye bir ilaç verdi...3 hafta kullan adet olduğunda gel hormon testi ve şeker ölçümü yapalım dedi...bu arada hamile gibiyim çok şiştim şimdi kıyafetlerim bile olmuyor üzerime:kızgın: çok mutsuzum psikolojim bozuldu resmen...yardım edin lütfen:1no2:

merhaba canım ben 7 yıllık evliyim ve 4 yıl adet düzensizliği için tedavi gördüm benim adetlerim 3 ay gecikirdi o kadar kilo alırdımki hamile gibiydim ben şuan düzenli adet görüyorum ve ne olursa olsun muhakkak tedavini ol inşallah hamilesindir benim hala bebeğim yok

merhaba canım ben 7 yıllık evliyim ve 4 yıl adet düzensizliği için tedavi gördüm benim adetlerim 3 ay gecikirdi o kadar kilo alırdımki hamile gibiydim ben şuan düzenli adet görüyorum ve ne olursa olsun muhakkak tedavini ol inşallah hamilesindir benim hala bebeğim yok

Teşekkür ederim cevap yazdığın için...ama ben gerçekten çok mutsuzum :1no2: allah hepimize yardımcı olsun...

bak öyle söyleme benim arkadaşım var 27 yaşında ve 1 kere bile adet olmadı ve asla anne olamıyacak en azından bizim bir ümidimiz var allah büyük inşallah en kısa zamanda meleklerimiz kucamızda olur sakın moralini bozma ben olmuyor diye intihar bile edecektim eşim sağolsun oda doktor benim hep yanımda oldu sen gönlünü ferah tut tatlım

arkadasim benim moralimde cok bozuk bende hamilelik testleri yaptirdim ama bir guzel sonuc alamadim ama sanada birseyler yazamk istedim moralini sakin bozma allahin dedigi olur bunu aklindan cikarma sakin insallah en kisa zamanda mujdeli haberini aliriz bu arada stres yapma yoksa hamilen kalman daha zorlasir sen icini rahat tut

canım ben adetim 24 gün gecikti evde test yaptım ama yok yok yok ben çok tedavi gördüm ve eşim eğer bu seferde hamile dğlsem tüp bebek yaptırırız diyo biz 3 defa aşılama yaptırdık olmadı ve yarın kan testi yaptıracam ne olur dua et pozitif olsun

bak öyle söyleme benim arkadaşım var 27 yaşında ve 1 kere bile adet olmadı ve asla anne olamıyacak en azından bizim bir ümidimiz var allah büyük inşallah en kısa zamanda meleklerimiz kucamızda olur sakın moralini bozma ben olmuyor diye intihar bile edecektim eşim sağolsun oda doktor benim hep yanımda oldu sen gönlünü ferah tut tatlım

tekrar teşekkür ederim benim asıl merak ettim konu ben daha önce kürtaj oldum hamile kalmama sebedim bu olabilirmi acabaCADIARZU ama bi çok kere muayene oldum hiç bir sorun olmadığınıda söylediler doktorlar...ben işte stres yapcam ya ... böyle herşeyi takıyorum ...

canım ben adetim 24 gün gecikti evde test yaptım ama yok yok yok ben çok tedavi gördüm ve eşim eğer bu seferde hamile dğlsem tüp bebek yaptırırız diyo biz 3 defa aşılama yaptırdık olmadı ve yarın kan testi yaptıracam ne olur dua et pozitif olsun

İnşallah Allah yardım eder de burdan herkese haykırırsın hamileyim diye en azından buna seviniriz...canım ya inan ki dua edicem senin içinde kendim içinde...:Saruboceq:

arkadasim benim moralimde cok bozuk bende hamilelik testleri yaptirdim ama bir guzel sonuc alamadim ama sanada birseyler yazamk istedim moralini sakin bozma allahin dedigi olur bunu aklindan cikarma sakin insallah en kisa zamanda mujdeli haberini aliriz bu arada stres yapma yoksa hamilen kalman daha zorlasir sen icini rahat tut

Desteğin için teşekkür ederim canım... umarım senin ve benim gibi olan herkese Allah yardım eder ve annelik duygusunu tattırır...:Saruboceq:

şu an ağlıyorum o kadar duygulandımki ist.1982 canım 7 yıl çok kolay geçmedi o kadar yıprandımki bilemezsin hep bir yanım kırık gibi ama ne yapayım olmuyor işte yarında dğlem eğer artık bırakacam çünkü kendimi iyi hissetmiyorum allah büyük inşallah hepimiz için hayırlısı olur

bu arada kürtaj olman yeniden hamile kalamıyacan anlamına gelmez benim yengem kürtajdan 2 ayy sonra hamile kaldı ama yine aldırdı işte allahım istemeyene veriyor vardır bir hikmeti üzülme sende

arkadasim sana bir daha cevap yazayimda icin rahat etsin ben 6 ay dusuk yaptim daha dogrusu bebek karnimda olmustu kurtaj yaptilar basarisiz olmus icinde parca birakmislar bir daha kurtaj oldum sonra yine kan pihtilasmasi oldu hemen bir daha yani iki gunde arka arkaya 3 defa kurtaj oldum ama simdi hamileyim fakat benim sorunum burden kan degerlerimin artisi yani sen rahat olabilirsn insallah en kisa zamanda hamilelik haberini aliriz

canım devamlı kontrollerine git ve şüpen olduğu her şey için doktorunu rar benim eşim doktor ve bana ufacık bir değişiklikte ara der doktorumu ve değerlerinin normale girdirecek ilçlar verirler ama kaç aylık hamilesin bu arada

bu soruyu bana sordun heralde iste bende bilmiyorum bir aylik diye dusunuyorun daha oncede yazmistim 5 gun once 48 di 5 gun sonra 640 oldu benim dr yoktu baska dr tebrik etti hersey normal dedi fakat aksam benim dr aradi fazla artis olmus dedi persembeye bir daha gidip kan verecem

canim sende lutfen aglama biliyorum cok yogun duygular bunlar az once diger arkadasada soyledim allahtan umit kesilmez allah isterse kim onunde durabilir bak ben acik bir bayanim ama imam hatip lisesinden mezunum sana bir ayet yazmak istedim cenami allah buyururki ben diledigime kiz diledigime erkek kimisinede hic cocuk vermem bir dilersem kayadan cocuk dunyaya getiririm benim hikmetimden kim sual sorabilir amin simdi sanada ben diyorumki buda bir sinav insallah basaracaz canim benim aglama

canim sende lutfen aglama biliyorum cok yogun duygular bunlar az once diger arkadasada soyledim allahtan umit kesilmez allah isterse kim onunde durabilir bak ben acik bir bayanim ama imam hatip lisesinden mezunum sana bir ayet yazmak istedim cenami allah buyururki ben diledigime kiz diledigime erkek kimisinede hic cocuk vermem bir dilersem kayadan cocuk dunyaya getiririm benim hikmetimden kim sual sorabilir amin simdi sanada ben diyorumki buda bir sinav insallah basaracaz canim benim aglama

İyi ya kürtajla alakası olmamasına sevindim...şimdi benim 02ocak2009da adet olmam lazımdı olmadım 5ocak2009da kan ve idrar negatif çıktı ve doktor bana orgametril diye bir ilaç verdi 3 hafta kullan adet olunca gel dedi...sizce neden bu kadar bekletiyor olabilir. ya aklımda bin tane soru var ...:1no2: zaten adet olamadığım için baş ağrısı ve mide bulantısı çekiyorum...böyle 2 hafta daha nasıl dayanırım bilmiyorum...... Artuner üzülme lütfen 7 yıl beklemişsin biraz daha bekle ve üzme kendini...belkide bu kez olur...canım ya....bak yine üzüldüm ya.........offfffffff.........

ya tatlım neden hemen ilaç verdiki sana bazı kadınlarda hormon idrara ve kana geç bulaşırmış benim arkadaşım 1ay hamile olduğunu öğrenemedi ve kan testi yaptırdı ondada çıkmadı en sonunda ultrosona girdi bebek göründü doktorun bilir ama eşim acele etmiş ilaç vererek diyo en azından adet olunca gel diye bilirdi neyse üzülme sen allah büyüktür kendi sağlığımız daha önemli tatlım sıkma canını galiba ben adet olacam mütiş ağrım var şu an

ALLAH yardımcın olsun inşaallah en kısa azamanda bebeğine kavuşursun,ilaçlarını iç düzenli dr kontrollerini aksatma bu arada yasmin yapmış olamaz demi bende kullanıyorum dr yasmin le ilgili bişeyler dedimi sana

ya tatlım neden hemen ilaç verdiki sana bazı kadınlarda hormon idrara ve kana geç bulaşırmış benim arkadaşım 1ay hamile olduğunu öğrenemedi ve kan testi yaptırdı ondada çıkmadı en sonunda ultrosona girdi bebek göründü doktorun bilir ama eşim acele etmiş ilaç vererek diyo en azından adet olunca gel diye bilirdi neyse üzülme sen allah büyüktür kendi sağlığımız daha önemli tatlım sıkma canını galiba ben adet olacam mütiş ağrım var şu an

ama canım benim daha öncede böyle bir durumum olmuştu...yani adet dönemim geçti bir sürü kan ve idrar testi yaptım ultrason da da çıkmamıştı ozaman progestan diye bir ilaç vermişti dr. onu kullandım 02.12.2008de adet oldum 5 gün sürdü...şimdiye kadar da olmadım ben de doktora aynen anlatınca oda adet düzensizliği o yüzden orgametril verdi ya canım eşine sorarmısın eğer varsa gebelik bu ilaç orgametril zarar verirmi? cavap verirsen sevinirim...

X