merhaba canım ben 7 yıllık evliyim ve 4 yıl adet düzensizliği için tedavi gördüm benim adetlerim 3 ay gecikirdi o kadar kilo alırdımki hamile gibiydim ben şuan düzenli adet görüyorum ve ne olursa olsun muhakkak tedavini ol inşallah hamilesindir benim hala bebeğim yok
bak öyle söyleme benim arkadaşım var 27 yaşında ve 1 kere bile adet olmadı ve asla anne olamıyacak en azından bizim bir ümidimiz var allah büyük inşallah en kısa zamanda meleklerimiz kucamızda olur sakın moralini bozma ben olmuyor diye intihar bile edecektim eşim sağolsun oda doktor benim hep yanımda oldu sen gönlünü ferah tut tatlım
canım ben adetim 24 gün gecikti evde test yaptım ama yok yok yok ben çok tedavi gördüm ve eşim eğer bu seferde hamile dğlsem tüp bebek yaptırırız diyo biz 3 defa aşılama yaptırdık olmadı ve yarın kan testi yaptıracam ne olur dua et pozitif olsun
arkadasim benim moralimde cok bozuk bende hamilelik testleri yaptirdim ama bir guzel sonuc alamadim ama sanada birseyler yazamk istedim moralini sakin bozma allahin dedigi olur bunu aklindan cikarma sakin insallah en kisa zamanda mujdeli haberini aliriz bu arada stres yapma yoksa hamilen kalman daha zorlasir sen icini rahat tut
canim sende lutfen aglama biliyorum cok yogun duygular bunlar az once diger arkadasada soyledim allahtan umit kesilmez allah isterse kim onunde durabilir bak ben acik bir bayanim ama imam hatip lisesinden mezunum sana bir ayet yazmak istedim cenami allah buyururki ben diledigime kiz diledigime erkek kimisinede hic cocuk vermem bir dilersem kayadan cocuk dunyaya getiririm benim hikmetimden kim sual sorabilir amin simdi sanada ben diyorumki buda bir sinav insallah basaracaz canim benim aglama
ya tatlım neden hemen ilaç verdiki sana bazı kadınlarda hormon idrara ve kana geç bulaşırmış benim arkadaşım 1ay hamile olduğunu öğrenemedi ve kan testi yaptırdı ondada çıkmadı en sonunda ultrosona girdi bebek göründü doktorun bilir ama eşim acele etmiş ilaç vererek diyo en azından adet olunca gel diye bilirdi neyse üzülme sen allah büyüktür kendi sağlığımız daha önemli tatlım sıkma canını galiba ben adet olacam mütiş ağrım var şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?