yaa lütfen fikir ve yardımmm...

poskolo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
463
2
arkadaslar ben küçükken oynarken aarkadasımın kafası burnuma cok feci carptı burnumun içinde kırık ve egiklik olustu.şimdide gidicem doktora.korkuyorum operasyon zormu nolur doru söleyin.kac ay içinde normale dönülüyor.şişlikler felan iniyor teşekkür ederim ilgililere.

yok canım ne zorluğu olcak dr'lar için çok da büyük bi problem değil sanırım.yani hemen hemen her burun ameliyatında karşılaştıkları manzara seninkide.alçılar falan druna göre değişio ne zaman çıkıcağı.şişliklerde 2 hafta içinde anormallikten çıkıo sonrada yavş yavaş 6 ayda geçiyo.handi dr?

yapılan işleme göre değişir mi bilmiyorum cnm ama benim 5. günümde burnumdaki atel haricinde ameliyattan yüzümde eser yoktu. ben sadece ikinci gün şiştim.hafifte morluk vardı o kadar.atelde bir hafta kaldı 1 gün de bant. şimdiden geçmiş olsun. ameliyatın hiçbir zorluğu yok.uyuyorsun ve uyanıyorsun o kadar. önemli olan sonuç...

arkadaslar ben küçükken oynarken aarkadasımın kafası burnuma cok feci carptı burnumun içinde kırık ve egiklik olustu.şimdide gidicem doktora.korkuyorum operasyon zormu nolur doru söleyin.kac ay içinde normale dönülüyor.şişlikler felan iniyor teşekkür ederim ilgililere.

Moralini bozmak istemem ama benimde eğri bir burnum vardı ameliyat oldum ve eğrilik duruyor moralim yerlerde

6 sene önce burnumdan ameliyat oldum

zorunlu bir ameliyattı
bir sürü kemik vardı(küççükken düşmeye bağlıymış)

nefes almakta zorlanıyordum.
son zamanlarda kendi horlamama uyanıyordum.

sonunda ameliyat oldum vee bütün sıkıntılarım bitti çokşükür
yalnız estetik yaptırmadım

ameliyat öyle korkulduğu gibi acı vermiyor.ne morarmam oldu nede ağrım
2 gün tamponlar duruyor 10 günde slikon

slikonlar alındıktan sonra ameliyat olduğun bile anlaşılmıyor.

ama ilk iki ay burunda sertlik oluyor burnu silerken hafif acı oluyor. ama ben kışın ortasında ameliyat oldum onunda etkisi varmıydı bilemem :)

ameliyatımı medipol hastanesinde ahmet bozkurt yaptı. hala ordamıdır bilemem çok zaman geçti :)

geçmiş olsun. gözünde büyütücek kadar bişey değil

poskolo ben 1 ay önce burun estetıgıı oldum tam olarak 7 sonra kendını amelıyat olmamış gıbı hıssedıcen korkma tamam mı

X