• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ya uyurken kusarsa...

rosemoon_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
6
0
86
39
Ankara
merhaba kizlar 2.5 aylik bir oglum var ve kusmaya yeni basladi daha oncesinde hic kusmuyordu emerken uyuyor ve gazini cikarmakta cok zorlaniorum biole oldugu icinde bir muddet sonra kusuyor uyurkende kusacak ve ben goremiycem die cok korkuyorum...

mumkun oldukca gazını cıkartınız uyurkende olsa deneyın derım yavaşca..
bebegı ya saga dogru yada sola dogru cevırı yatırırken boylelıkle kusarsa bıle allah korusu bogulma tehlıkesı uzak olur bıde kusma sebebı cok emzırmenız olmasın...

Bebeğini hafif yan yatırabilirsin,uygun biryastıkla başını yükseltebilirsin,gazını da mutlaka çıkarmaya çalış arkadaşım

benim oğlum çok kusardı. yan yatırdım hep bişiycik olmadı. sık sık kontrol et

benim oğlum hastanede kuvezde yatmıştı o zaman hemşireler mama verip yüz üstü yatırıyorlardı belli bir zaman geçtikten sonra çeviriyorlardı.bende öyle yapıyorum sürekli öyle yatıyor şimdi 4 bucuk aylık çok rahatız emin ol

merhabalar benim de oğlum 2,5 aylık ve ilk 20 günden beri kusuyor. kusmanın en etkili çözümü gaz çıkarmak, benm oglum uyurken bile omzumda çıkarıyo gazını. artık azaldı kusmalar ilk günlerdeki gibi deil. gunduzleri sürekli gözlemleyebilceğim zamanlar yüzüstü yatırıyorum. gece ise yan yatırıyorum. yan yatırma yastıkları var halamız bize onlardan getirdi onunla yatırıyorum. tavsiye derim kullanışlı bir ürün.

yan yatır ve sırtına yastık koy, dönmesin. benim kızım da deli gibi emer doyduğunu bilmez kusardı habire, ilk zamanlar sürekli yan yatırdım, her emzirmeden sonra diğer yanına yatırdım, daha sonraları büyüdükçe sırt desteğini kaldırdım. uyurken kusma gibi bir durum olmaz herhalde rahatsız olursa uyanır bence, bizde öyle oluyordu yani

Back