Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ya su saclara bakın neolur yaa!! :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
benimde saçlarım böyleydi orial yapmıştı bu şekilde ama ben en son koyuya boyattım saçlarımı.düzleştirmedim.şimdi sinamekili tarifi yapıyorum.ayrıca haftada bir kez zeytinyağı sürüyorum.ve sarımsaklı şampuan kullanıyorum (evde kendim yapıyorum)saçlarım şimdi sağlıklı ve gürleşmeye başladılar.evet biraz kırık ama biraz daha uzasın kestiricem.evdede azcık kendim toparlıyorum kırıklarını.bence sende dene başka türlü kendine gelmiyor.birde içten besle tabi.ben çinko hapları kullandım.tırnaklarımada iyi geldi.beslenmene çok dikkat et

he birde banyodan sonra saçlarımı kuruttuktan sonra uçlarına badem yağı sürüyorum çok az.zaten güzel kokuyor ve nemli kalmasını sağlıyor.öyle yağlıda görünmüyor.

cnm o kdr kötü değiller bence arkadaşlar yazmışlar bakımları bunları yap boyama yada bitkisel boya şekil vermemeye çalış kndi halleine bırak bi iki ayda düzelirler dert etme bukdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…