How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ya su saclara bakın neolur yaa!! :(((

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya
ınsanın nasıl morali bozulmasın ki yanii??
Off kızlar millete bakıyorum düzlestirmelerine ragmen süper saclara sahipler!!Ya ben bir kere yapsam tamam yani biter saclarım :(((

Saclarım cok kırık ve yanıkk..Bakıyorum arkadaslarımın saclarına parlıyoo kırıksızz,uzuuunnn.. uuff benim küt gibi birsey tariflerle uzatacagıma eminim en cok üzüldügüm saclarım cok mat ve sert olması gecen gün bir arkadas nil neden senin sacların tiftik duruyor dedi cok üzüldüm yaa mafoldumben

Kendine gelmesi icin sekil vermemem lazım ama o zaman da kabarık ve sac tellerim yay gibi görünüyo..ınsan icine cıkıyorum sonuctaaa bana ne önerirsiniz??

Kestirirsem kat atılacak saclarımda baya kısalacak..2 hafta önce kestirdim en son 2 hafta bile yeni olduu!!Hepsi benim sucum cok boyadım koyu kestanee,karamell falan 1 senede 2 kere orial kullandım kullanmadıgım zamanlarda set boyalara kendim boyadım ooff bana bir care lütfenn!!

649.jpg
693.jpg

Uclarım eminim görünüyordurr...Kestirsem ollmazz sekil versem olmaz ne yapıcm ben o zaman?? :(((

Son düzenleme:
Canim ben olsam bundan sonra bir sure saclarimi boyamam, haftada bir kez zeytinyagi veya bademyagi ile masaj yaparim.Sacini kuruturken cok yuksek isida kurutma, bence banyodan sonra havlu ile islakligini iyice al ondan sonra fonu fazla yaklastirmadan kurut. Bir de biraz kat verdirip bir sac sekillendirici kopuk surerek elinle sekillendirip biraz dalgali bir sekilde kullanabilirsin. Duz fon cekmeyi biraz erteleyebilirsin.. Canim bunlar benim dusuncelerim, yani benim sacim senin gibi olsaydi bunlari yapardim:)) Umarim kisa zamanda saclarin eski parlakligina ve sagligina kavusur!

canim sarimsakli sampuani dene süper bisey kokusu var biraz ama kuruyunca geciyo sac uzatma topigine bak birde anneannemin sac uzatma formülü var ikisini yap inan süper olcak saclarin bende hic kurutma makinesi kullanmam yinede bakimlarla iyi duruyo kendi sacim berbat

benim gibi yap güzelim tam 5 aydır boyamıyorum 2 ay demeden uclardan kestiriyrm vede güzel bi şampuan kullanıyrm vede demir folik vitamin alıyorm dökülmem için suan saçlarım son 5 aya göre çok iyi oldu askatı saçlarım yumusadı. ki bende aynı sen gibi hatta daha fazla tam bir ayda 6 defa saçımı boyadım bi kere de orial ile açıldı üstüne bi boya daha tam 7 defa yani suan belime yakın 5 ayda kurtardım saçlarımı cok mutluyum. ve yag bakımları cok kötü incelltti saçlarımı dinlenmeye bıraktım kendiliginden toplanıyor cidden coook mutluym

vede dügünüme kadar boyamıcm tam 10 ay boyamamıs olucm daha da toplanıck insallah

Kendi saç rengine boyayıp uzun süre boyamayacaksın canım...tabi bir yandanda bakım yapman şart ama sakın rengiyle oynama dinlenmeden uzamadan bu saçlardan kurtulamazsın...sabır gerek!
ve mutlaka şampuan sonrası saçkremi kullan diplerine değil uç kısmına ve iyice durula

Canlarım hep yapıyorum bakımmm gercekten!!
Ama degisen hicbirsey yok malesefff:gitme:
Kestiricem gene katlı kütlerden en azından yanıklar gideerse ben kendimi iyi hissedicem ve saclarım biseye benzeyecek hem modeli begendigimden uzamasını da bekleyebilirimm..

sana şunu tavsiye edebilirim arkadaşım. banyo yapmadan önce saç diplerine bolca badem yağı sür ve masaj yaparak yedir.daha sonrada ince bir tarakla saç uçlarına doğru yedir ve yarım saat bekle.

banyo esnasında normal kullandığın şampuanla bebe şampuanını karıştırarak kullan.

ve banyodan sonra saçını kurut saç uçlarına saç serumu uygula.ama bu dediklerimi düzenli yap.

ben saçımı 7 yıldır sarı kullanıyorum ve saçım belimde.bu uygulamaları düzenli yapıyorum ne yıpranma ne yanma.tavsiye ederim.

ayrica ben bir yildian fazla oldu boyamiyorum saclarimi inan yumusacik oldular bakimlarida yapiyorum ama yaz gelince sari olcaklar SIKILDIM ayni renkten bir bucuk yila yakin olsu bayamayali

Defesene katılıyorum, canım sen saçlarını son kez kendi doğal rengine boyat ve o şekilde uzamaya bırak ta ki bu zarar görmüş, boyalı kısım yeterli uzunluğa gelip kestirene kadar böyle devam et ve bu arada da zararlı şeylerden, fön, maşa, boya vs uzak dur, zaten kısa saçların havluyla kurula ve doğal kurulamaya bırak, tabi zeytinyağı ve hatta uygulayabilirsen hindistan cevizi yağı dene, umarım iyi olur.

bence saçlarının kısa olmasıylada alakalı canım.saçının kendi rengi koyu galiba kendi rengine boyayıp uzamaya bırak.koyu renk kırıkları pek belli etmez.tabi iyi geldiğini düşündüğün maskeler falan yapabilirsin.uzadıkça daha düzgün durur bence.bende katlı kestirince ilk başta güzel oluyo ama bir iki hafta sonra şekilsiz görünüyodu.artık o kadar kısa kestirmiyorum..benim fikrim bu herkesin saç yapısı farklıdır sonuçta.

açıçı,oreal vs bunları saçının yapısı kaldıramamış.
saçlarının rengini açmadan boya.palette tavsiye ederim.karamel sana yakışır.
boya ve beslensin.şu anda özellikle boyamanı tavsiye ederim çünkü boya saçı besler zarar vermez.
kesinlikle açıcıdan uzak dur.zaten sen beyaz tenlisin,saçında kumraldır.ne renk yapsan hemen hemen tutar.yerimseniben

Bence duştan çıktıktan sonra havluyla nemini al ve hafif bebe yağı sür. Saçlarını çok yağladırmayacak şekilde uçlarına. Olmadı yine saçlaın ıslakken uçlarına az yağlı briyantin sür patlatmayan. Benim saçlarımda öyle malesef dün boyadım şuanda saç saça benzemiyo. Zaten kısacık erkek saçı gibi. Benim kazıtmam gerekiyo senin durumun çok daha iyi :)

cnm saçını açtırraak yakmışsın malsesef...koyu renk boyalar daha iyi kapatıyor bu yanık olayını..bende iki sene önce siyah saçlarımı açtırıp gölge yaptırdm hala saçlarımın ucu yanık malesef..saç düzleştirmesi kullnırımmmm genelde orta derecede yapınca bşy olmuyor aşırı sıcakta kullanma yakarsın.uzamasını bekle zaman çabuk geçiyor ya da koyu renge boyaaa biras canlı durur...
ama bölede çok kötü durmuyor inan benim saçın daha betr olmuştu sneinki iyi:)

bu sac konusunda bende az cekmedim benimki boyadan olmadı(hiç saçlarımı boyamadım) 1. hatam; su dalgası yaptırmıstım saclarım mahvolmustu, 2. hatam ise sık sık sacımı düzlestirmek...sonuc olarak sac uclarım yandı ve acayip sekilde saclarım dökülmeye basladı, kırıkları söylemiyorum bile... kuaförüm nasıl sasırdı ne oldu senin saclarına dedi arkadaslarımda simorgh saclarına ne yaptın da bu hale geldi deyince gittim belimde olan saclarımı ensemde baslayarak kat kestirdim cok aglamıstım ilk basta ama saclarım daha saglıklı ve hızlı uzamaya basladı..
bence sende kısacık filan olacak diye düşünme kuaförüne sor nerden kestirmeliyim ki saglıksız uclardan, yanıklaran kurtulayım...eger kuaförüne güveniyorsan kısa ama sık bir model kestirebilirsin..yanmıs sac uclarına ne kadar yag sürersen sür bir düzelme olmaz kendimden biliyorum..

benimde böyleydi hiç sıkma canını ..........fırsat buldukça ılık zeytin yağı uyguladım bekletebildiğim kadar beklettim ........3 ayda hem uzadı hem gürleşti hemde düzeldi mucize gibi :) bide gliss sıvı saç kremi kullanıyorum kurutmadan önce sıkıyorum bide kuruttuktan sonra ( turuncusu glisin sprey şeklinde)
bunalıma girmiştim orealden yanmıştı bir sürü saçma boyamada yaptım mahvettim yani şimdi görenler şaşırıyor nasıl düzeldiğine.....benim saçım seninkinden çok daha berbattı yumak yumak yanıktı kestirdim sonra bakıma başladım ...........inşallah düzelir

canım bende ayda 1 sacımı boyatırım asla mahvolmazdı hatta boya iyi gelirdi sacıma ama en son bi boya sacımı mahvetti aynı kırık dolu düzleştirmiorum bide duz diye sacım ama yapısı bozuldu duz deil dalgalı deil mersine gittigimde kuaför bi bakım kremi önerdi kutusu buyuk deil 50 lira bende hani kuaförler satmak için kandırır ya almak istemedim annem alalım dene dedi iyiki almısım iyiki banyodayken sacını yıkıosun girince ilk onu suruosun sonra diğer işlemlerini yapıosun yani sacında 10 15 dk kalması lazım ama temiz saçta en son onu yıkayıp çıkıosun 1 ay kullandım saçımda uzadı parladı banyodan sonra makineyle kurutup dısarı cıkabiliyorum eskisinden iyi oldu istersen kremin adını verebilirm

canım bende ayda 1 sacımı boyatırım asla mahvolmazdı hatta boya iyi gelirdi sacıma ama en son bi boya sacımı mahvetti aynı kırık dolu düzleştirmiorum bide duz diye sacım ama yapısı bozuldu duz deil dalgalı deil mersine gittigimde kuaför bi bakım kremi önerdi kutusu buyuk deil 50 lira bende hani kuaförler satmak için kandırır ya almak istemedim annem alalım dene dedi iyiki almısım iyiki banyodayken sacını yıkıosun girince ilk onu suruosun sonra diğer işlemlerini yapıosun yani sacında 10 15 dk kalması lazım ama temiz saçta en son onu yıkayıp çıkıosun 1 ay kullandım saçımda uzadı parladı banyodan sonra makineyle kurutup dısarı cıkabiliyorum eskisinden iyi oldu istersen kremin adını verebilirm

bahsettiğiniz kremi bana da söyleyebilir misiniz rica etsem =)

Back