Ya seninim ya da topran!

SabrinNisa

Kızlar ben tekrar döndüm
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2007
97
0
daha gitmediğin halde bi parçam eksildi sanki. kalbimden bir parça koptu sanki... sanki elimi kolumu bağladılar. dilim tutuldu, hıçkırıklar saplandı boğazıma ama ağlayamadım. akıtamadım gözyaşlarımı. kalbim gideceğinin üzüntüsüyle kavruluyor. gitmesen, ne olur sanki gitmesen, ben ne yaparım sensiz. gitme lütfen gitme! bırakma beni arkanda yaşayamam, alışamam sensizliğe. dar gelir bu sokaklar bana, sığamam. korkularım üzerime gelir yine bir bir. hani seni tanımdan önceki korkularım, yine esir alırlar beni. yine yabancılaşır bütün suratlar bana, kimsede sıcaklık bulamam, hayatın tadını alamam sen olmadan. gitmesen diyorum, gitme lütfen. BİR KERE YA DA SON KERE DİNLE BENİ "GİTME!"........
benim için değilse bile kendin için gitme. yaşayamayacağın bir yere gidiyorsun mecburum diyorsun ama kalbim anlamıyor bu nedenleri işte. sen olmadan kaldıramaz bu bedeni ...
ya bişey gelirse başına ya ayağın takılıp düşersen ya uykusuz kalırsan, tırnağının ucuna bi zarar gelirse hadi ölürüm o zaman ölürüm. canımsın sen benim, canımdan da ötesin canımın en iç yanı, kalbimin en sığ köşesisin. se yoksan bende yokum ve senin değilsem kimsenin değilim.

demek gitmeye kararlısın beni yıkmaya arkanda paramparça olmuş bi kalbi görmeye razısın...Tamam git öyleyse... git mecbursan....gözün arkada kalmasın ya seninim ya da torağın, SöZÜM SöZ! tamam git ama sende sözünde dur olur mu ya benim ol ya da toprağın!!!!

bu yazı hiçbir yerden alıntı değildir. kendi duygularımı kendi kalemimle cümleleştirdiğim yazılarımdan bitanesidir. zaten yazmayı severim alıntı yapmak istemiyorum ama bazı yazılar da o kadar güzel ki alıntı yapılmayacak gibi değil.

sabrinnisa çok güzel anlatmışsın duygularını güzel bi paylaşım olmuş...

daha gitmediğin halde bi parçam eksildi sanki. kalbimden bir parça koptu sanki... sanki elimi kolumu bağladılar. dilim tutuldu, hıçkırıklar saplandı boğazıma ama ağlayamadım. akıtamadım gözyaşlarımı. kalbim gideceğinin üzüntüsüyle kavruluyor. gitmesen, ne olur sanki gitmesen, ben ne yaparım sensiz. gitme lütfen gitme! bırakma beni arkanda yaşayamam, alışamam sensizliğe. dar gelir bu sokaklar bana, sığamam. korkularım üzerime gelir yine bir bir. hani seni tanımdan önceki korkularım, yine esir alırlar beni. yine yabancılaşır bütün suratlar bana, kimsede sıcaklık bulamam, hayatın tadını alamam sen olmadan. gitmesen diyorum, gitme lütfen. BİR KERE YA DA SON KERE DİNLE BENİ "GİTME!"........
benim için değilse bile kendin için gitme. yaşayamayacağın bir yere gidiyorsun mecburum diyorsun ama kalbim anlamıyor bu nedenleri işte. sen olmadan kaldıramaz bu bedeni ...
ya bişey gelirse başına ya ayağın takılıp düşersen ya uykusuz kalırsan, tırnağının ucuna bi zarar gelirse hadi ölürüm o zaman ölürüm. canımsın sen benim, canımdan da ötesin canımın en iç yanı, kalbimin en sığ köşesisin. se yoksan bende yokum ve senin değilsem kimsenin değilim.

demek gitmeye kararlısın beni yıkmaya arkanda paramparça olmuş bi kalbi görmeye razısın...Tamam git öyleyse... git mecbursan....gözün arkada kalmasın ya seninim ya da torağın, SöZÜM SöZ! tamam git ama sende sözünde dur olur mu ya benim ol ya da toprağın!!!!

çok güzeldi o kadar hissettim ki yazdıklarını kalbimde çünkü bende böyle ayrıldım sevdiğimden gitme desemde o duymadı mecburdu gittii .....
içten içe haykırdım gitme diye ama ne olucağa çare varmış ne de öleceğe kader

yüreğine sağlık

teşekkür ederim arkadaşlar. yaşadığım bir olayı anlattım ve benden başka kişilerinde bu yazıda kendilerini bulabileceğini düşündüm. bazen gitme demek isteriz hep ama o söz bi türlü çıkmaz ya ağzımızdan işte ben bağıra bağıra söylüyorum
GİTME BİR KERE YADA SON KERE DİNLE BENİ!

canım benim insanın yazdıklarını okudukca okuyası geliyor devamını bekliyorum öpüyorum:çiçek:

elidacım biraz geç oldu canım ama çok teşekkür ederim canım
bundan sonra daha sık yazarım zaten. çünkü tam depresyona girme dönemindeyim:)
hoşçakal canım...

bir hikaye yazcam şimdi size...
birbirini seven iki genç evlenirler. herşey çok güzeldir evliklikleri harika gitmektedir. ama zaman herşeyi eskittiği gibi bu evliliğide eskitmektedir. daha doğrusu monotonlaştırmaktadır. artık istemeden de olsa kavgalar başlar ve devam eder. karı koca bir araya gelirler ve bu böyle olmaz bişeyler yapmamız gerekir derler. istemeden de olsa ayrılmaya karar verirler. ikisi de bunu hiç istememektedir. ama söz ağaçtan çıkmıştır bir kere. son kez birbirlerine şans vermek için bahçeye bi ağaç dikerler ve bu ağaç kurursa boşanırız kurumazsa evliliğimize devam edelim kararını alırlar. ne birlikte ne de ayrı yapamıyorlardır çünkü. be bir gece yarısından sonra ikiside bahçede karşılarlar ve ikisinin elinde de ağacı sulamaya götürdükleri su kabları vardır....
ne güzel bi hikaye demi. ne birlikte ne de ayrı olunulabildiğini açıklayan en güzel hikayelerden birisi. bunu internetten okumuştum ve aklımda kaldığı kadarıyla yazdım. umarım sizde beğenirsin. zira ben okuyunca gözlerim dolmuştu da....

gercekten ıkı yazında cok guzel bızımle paylasrıgın için tesekkurler devamını beklıyoruz hoscakal..

hadi canlı konuşalım sohbet bölümünde cevap yaz olurmu yaa çıkmışsın ama kaçırdım galiba. neyse arkadaşım başka bi yerde yine yakalıcam seni bekle beni::)

gercekten ıkı yazında cok guzel bızımle paylasrıgın için tesekkurler devamını beklıyoruz hoscakal..

ceremino inan beğenmen beni çok mutlu etti. çok teşekkür ederim canım. yazdıklarımı direkt buraya aktarmaya çalışıyorum zaten... çok saol şekerrr...:teytey:

çok güzeldi yaşanmışkları herkez böle ifade edemez.....

azem bilmiyorum canım ya herkes böyle ifade edebilirmi edemezmi ama bildiğim bişey var yazmazsam öleceğim sanki. sürekli kağıt kalem bulunur odamın her tarafında çantamda masa başımda. aklıma geldikçe karalıyorum bişeyler.... okuduğun zaman ayırdığın için saol canım...

Ben buraya beğeni yorumumu yazmıştım..Tıklamamışmıyım ki ben bunu çok yapıyorum,unutuyorum.Hadi şimdi inandır SabrinNisayı.:):)Aaaaa.çok ayıp olmuuuuş.

SABRINISA cok güzel olmus.isde ben böyle yazilari cok begeniyorum.alinti olmadan ,dogal,kendi yasamindan bir parca.ben yorumlarimida öyle yapiyorum.devamini bekliyorum....(ben beceremedigim icin)

X