Ya nolur yardım

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
201
103
33
Arkadaşlar iç çamaşırıma bir gündür kahverengimsi lekelenmeler geliyor pkoyum en son adetimin üzerinden 50 gün geçti göğüslerim aşırı hassaslaştı dokununca bile deli gibi canım acıyor Ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor Bebek cok istiyorum 2 yıla yakın oldu neredeyse hamile kalamadım çalıştığım yer cok küçük ücra bir yer doktor seçeceğim cok yok tedaviye de başlayamıyorum sizce bu göğüs ağrısı Ve akıntı nedendir arkadaşlar bu arada 5 gün önce falan eşimle ilişkiye girdik ama eşim tam ben hazıroldmadan girdi dolayısıyla canım yanmıştı hatta ilişkiden sorma bir iki gün rahmimde baskı acı hissettim sonra geçti geçtikten bir kaç gün sonra ilişki oldu hiç aacı hissetmedim ama ilişkiden sonra da bu kahverengi lekelenmeler başladı korkuyorum yorum yaparmısınız

Canim gebelik testi falan yaptinmi ben hamile kaldigimdada ilk kahverengi bir akintim olmustu bn enfeksiyon zannetmistim ama bir bebegim varmis meger bende cok zor hamile kalanlardanim

Canj

Canim gebelik testi falan yaptinmi ben hamile kaldigimdada ilk kahverengi bir akintim olmustu bn enfeksiyon zannetmistim ama bir bebegim varmis meger bende cok zor hamile kalanlardanim
Kahverengi akıntın kaç gün devam etmişti

4 gun devam etmisti imkansiz deme bnce bize doktor cocugunuz olmasi mumkun degil hic bir kosulda demisti ama suan oglum 1 yasina gldi
Canım inşallah evladının güzel günlerini gör cok sevindim ama ne bileyim artık imkansızımın gibi eliyor hep umutlanıyorum her umudum hüsrana dönüşüyor bir de kendimi takip ediyorum yumurtladıgım günleri çünkü 2-3 ayda bir yumurtluyorum onunda kaçırmamak değerlendirmek için hiç yumurtladıgımı farketmedim
Ben su yüzden korkuyorum eşimle ilk defa ilişkimizde canım cok acıdı rahmimin acısı iki gün devam etti nerdeyse sonra geçti geçtikten bir gün sonra bir daha ilişki oldu hiç canım acımadı birşey hissetmedim ama bu seferde kanama başladı rahmime zarar mı verdik kötü birşey mi var ondan cok korkuyorum yoktur inşallah sen ne düşünüyorsun
Senin için de gerçekten cok sevindim Allah me kadar büyük Allahım vakti gelince evladına bir de kardeş nasip etsin inşallah

Amin canim ins ama korkma Allahim ne yazdiysa o olur bak 10 yil bekleyip sonrada cocuk sahibi olan insanlar var cevremizde Allahim zamani gelince elbet sizede bir cocuk verir sen bir doktora git en iyi cevabi o verir kim bilir belkide bnim gibi beklemedigin anda olur

Benim ilk gebelgm ne yazkki kimyasalla sonuclandi.
O zaman da hep kahverengi lekeler olmustu ta ki adet gorene kadar. Goguslerm de aciyordu adet olnca agrilar lekeler gogus agrilari zank diye kesildi.
Hemen gebelik testi yap adet dongune daha gelmemis olsan bile yumurtlamis ve o yumurta dollenmis olablr.
Belki bebegn tutunmaya calisiyo olablr. Negatifse bile doktora git.
Bisey yol derse sana tabsiyem sogan kuru uygula ben o sayede kurtuldm akintilardan

Ben artık doktora falan gitmek istemiyorum güvenmiyordum da dogru düzgün dinlemiyorlar açıklama yapmıyorlar birşeyle yazıp yolluyorlar cidden bıktım artık ya Çok üzülüyorum Allah şifamızı versin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşllah kötü birşeyler çıkmasın da korkuyorum artık çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…