Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ya ne olur yardım edın ya:((((((((((

BANUKSK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
29
0
arkadaslar cok değil sadce 1 ben buyusun sımdı 75 sonra 80 fazla olmasını ıstemıyorum hıç bı care yokmu ya??herkes bısey soluyo kafam karıstı valla:bbo:

kara üzüm çekirdeğinden bahsediyor herkes bi dene istersen canım kaybedeceğin bir şey olmaz faydasını gören çok kişi var

Arkadaşım aynı dertten muzdaribiz ve aynı şeyleri söylüyoruz "hiç olmazsa bir beden büyüsünnn.."
Topicleri araştır 2 topic sana faydalı olacaktır bence
bende şimdi adaçaylı olan maratona katıldım 1 ay olmadı henüz bedende değil ama dolgunluk olarak azda olsa fark etti.

"Kızlar denendi onaylandı.... "
topiği var bir bak istersen...

Kara üzüm çekirdeğiyle maratona adım at ( sabah akşam hiç aksatmadan), adaçayını iç, şerbetçiotuyla adımlarını yavaşlat. Bu üçünden de sonuç alamazsan at göğüslerini denize:)

Canımm çok topk war ama birinden başlaman lazım bence en kolayı kara üzüm çekirdeği sabah akşam bir tatlı kaşığı alıcaksın o kadar bence başlamalısın opuyorumnanaktan

BeyzaNur un dedigi gibi bekle kendi kendine büyür aceleye gerek yok

23 yaşındayım evlıyım kızım var....:))))) yeterlimi arkadaşlar sütten sonra göğüslerim bozulunca ister istemez acele davranıyorum..çünkü görünce moralim bozuluyo ya.....akannehir

Canım bence kara üzüm çekirdeği ye we masaj yap bir yerden başlamak lazımyerimseniben

masajın gerçekten faydası var.. daha diri oluyo göğüsler. eğer çocuğun yoksa canım,çocuk olduktan sonra göğüsler aniden büyüyo.. kaç arkadaşım 75ti evlenirken.. çocukları olana kadr aynıydı..ne zaman doğum yaptılar. göğüsler 95 oldu. benmkiler de 80 büyümelerini istemiyorum.şimdi büyürlerde doğum yapınca zaptedemem delikafadulden

X