• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ya lütfen kötü yorum yaomayın kınamayın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soruyu kaçıncı soruşum bilmiş görmüş kişilersiniz akıl almaya ihtiyacım var kimse yargılamaktan başka birşey demiyor soruma cevap bulamıyorum aylardır korkuyorum adetimin son günü sürtünme yolu ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımın cinsel organı vajinama çok az girdi boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum adetim 35 günde bir oluyor bugün bir ay oldu tam korkuyorum bana birşey söyleyin nolur kötü yorum yapmayın çok üzülüyorum çok üzgünüm

inan bana hamile kalmak o kadar kolay değil gönlün ferah olsun boşalma da olmadı diyorsan..

Ne derseniz diyin hepsi boş, yormayın hiç kendinizi. Her ay bu kişi tarafından hamile miyim ? Sorularına alışın, alışalım. Milletçe sorunumuz haline geldi çünkü , insallah hamilesindir kuzum.
Artık mümkünse günahına bizi şahit tutma , islam da her koyun kendi bacağından asılır diye birşey yok müslüman müslümanı uyarmak zorunda, uyardık hala devam ediyorsun, ahirette şahitlik etmek istemem aynı soruyu tekrarlama hamile değilsin, ama böyle devam edersen hamile kalabilirsin hiç belli olmaz

Hay ALLAH 15 yıldır hamile kalamıyorum.her tedaviye rağmen.dur bakalım bide sürtünerek deneyelim belki olur :) baksanıza sürtünen hamilelikten endişe ediyor.hanım kızlar ;terbiyeli olun,ahlaklı olun sürtünmeyin!!!ilerde anne olcaksınız,herşey bir yana ALLAH tan korkun günah günah!!!

Zevk suyu ile hamile kalınmaz merak etme.Ama sana nacizane tavsiyem helalin olmayan biriyle yakınlaşmak zinadır haramdır bunu yapmayın madem korkuyorsunuz bi cahillik yaptınız o cahilliği bi daha yapmayın biraz islamiyetli yaşayin lütfen

Ya her ay sürtünmeyle ilişki yaşayıp hamilemiyim diye soran sen miydin? Geçenlerde yine cevap vermiştim o da mı sendin? Ne sürtünmeymiş arkadaş.. solucan mısınız siz? Sürtündüm de azıcık girdide zevk suyuda.. şeyi bile okumuştum sevgilimle oral seks yaptıkta işte ağzıma boşaldı hamile miyim? Yani yeter be arkadaşım çok korkuyorsan doğum kontrol hapı alalım sana gönderelim düzenli iç. Sevgiline de 1 kutu prezervatif alalım burda bu sorularla insanları meşgul edip durmayın. Hiç korunmadan ilişkiye girip ayakları dikip yataktan kalkmayıp yıllarca hamile kalamayan insanlara ayıp bu sorularınız.. yetmez mi acaba? Dalga geçer gibi sürekli aynı soru...! Ya hamile kal kurtulalım ya da korun kurtulalım. Birde yargılamaktan öteye kimse gitmemiş demişsin. Herkes açıklayıcı yazdı defalarca. Zevk suyuyla hamile kalınma ihtimali vardır çok düşüktür belki trilyonda birdir ama yine de tam birleşme olması şart. Yani sevgilin içine giricek tam boşalırken çıkacak.. burda da son anda çıktığı için zevk suyuna sperm karışma ihtimali olduğundan zaten kalınabilinir denir. Bak hem yargıladım hem açıkca yazdım bir daha sorma artık..

Hay ALLAH 15 yıldır hamile kalamıyorum.her tedaviye rağmen.dur bakalım bide sürtünerek deneyelim belki olur :) baksanıza sürtünen hamilelikten endişe ediyor.hanım kızlar ;terbiyeli olun,ahlaklı olun sürtünmeyin!!!ilerde anne olcaksınız,herşey bir yana ALLAH tan korkun günah günah!!!
Benim köpeğimde battaniyeye sürtünüyor ama battaniyeye boşalmıyor battaniye hamile kalmış mıdır? :D ay tövbe yarabbim ya sinirim bozuldu iyice resmen dalga geçiyorlar.. eğlenmek için yazıyorlar sanırım

Soruyu kaçıncı soruşum bilmiş görmüş kişilersiniz akıl almaya ihtiyacım var kimse yargılamaktan başka birşey demiyor soruma cevap bulamıyorum aylardır korkuyorum adetimin son günü sürtünme yolu ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımın cinsel organı vajinama çok az girdi boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum adetim 35 günde bir oluyor bugün bir ay oldu tam korkuyorum bana birşey söyleyin nolur kötü yorum yapmayın çok üzülüyorum çok üzgünüm
Üniversite öğrencisisin sanırım kendine bunu yapma seni birinin kullanmasına izin verme emin ol hamile kalsan o kişi senin yüzüne bile bakmaz olan sana ve bebeğe olur

Aylardir bi bitmedin ya.. Hem yaziyosun bidaha yapmiycam felan hem her ay ayni nane.. Hayir ne yapmaya calisuyosun amacin ne?? Tecrubesizim bilmiyorum dyosun madem de her halti yemeyi surtunmeyi biliyosun. Git test yap buraya bos beles sorular soracagina! Onumuzdeki aylardaki sorunda da evlenicem zarimi nereye diktireyime yazarsin artik.. Hayret bir sey ya!!

Ben herseyi geçtim de ulan adetliyken nasıl miden aldı böyle bişeyi

Kazen Kazen bu konuyla ilgili arkadaşın bi sürü topigi var bi bakar mısınız lütfen baydı artık

Back