• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ya lütfen kötü yorum yaomayın kınamayın

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

llavinya__

Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
77
7
6
25
Soruyu kaçıncı soruşum bilmiş görmüş kişilersiniz akıl almaya ihtiyacım var kimse yargılamaktan başka birşey demiyor soruma cevap bulamıyorum aylardır korkuyorum adetimin son günü sürtünme yolu ile ilişki yaşadık erkek arkadaşımın cinsel organı vajinama çok az girdi boşalma olmadı zevk suyundan korkuyorum adetim 35 günde bir oluyor bugün bir ay oldu tam korkuyorum bana birşey söyleyin nolur kötü yorum yapmayın çok üzülüyorum çok üzgünüm

Haklısınız ne derseniz nasıl bir cahillik yaptım aklım neredeydi bilmiyorum ama haklisiniz

Tatlım sen kaç yaşındasın?Yanlış anlama,asla kınamıyorum ama ne kadar çok konun var bu şekilde.Kendine zarar güzelim,dikkat et.:KK16:

Değilsindir büyük ihtimal canım ama bir doktora görün için rahat etsin istersen.
Diyetisyene gittim 13 tüp kan aldı ne için dedim değerlerinin hepsine bakmamız lazım dedi utandım soramadım ama belki içinde hamilelik testi vardır yoksa da bi şekilde belli olmaz mıysı

Bari tam yapın da sizde rahatlayın sürtünme yoluyla ilişki nedir bunu yapıyorsan devamını da yap da o zaman doğru düzgün korunursunuz belki. Sürtünmeyle hamile kalmazsın içim rahat etsin diyorsan doktora gidip baktırabilirsin

Kasımdan bu yana aynı soruyu sorup duruyorsun. Nush ile uslanmayani etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanin hakkı kötektir demişler. Olsada bi kurtulsak senin bu sorundan. Sonucuna katlanamayacagin şeylerin altına girme. Giriyosanda katlan sonuçlarına.
Bi insan bi soruyu bu kadar da sormaz ya. Kasimdan beri kac insan yazdi hala soruyosun.Hamilelik o kadar kolay değil ilerde evlenirsen ve çocuk sahibi olmak istersen anlarsın ne demek istediğimizi.

değilsindir merak etme... o kadar kolay hamile kalınsaydı ooooo ayda tek bir gün şansın var oda o ay yumurtlama olduysa, o güne denk gelecekte birde boşalma olmayacak zor bir ihtimal....

Yurda geldim 55kilo 66 kilo oldum heryerimden kilo aldım aöa göneğimi gördükçe psikolojim bozuluyor korkuyorum

Bir doktora görün en iyisi.Hamile değilsindir de bu kadar kilo almanın belki başka bir sebebi vardır

Lavinya tahliller yaptırdın ya daha ne diye konu açıyosun? Adetin de gecikmemiş daha

Arkadaşların dediği gibi kasımdan beri her ay aynı muhabbet. Bi ara Ella kullanmışsın adet düzenin alt üst olmustur hormonlar değişmiştir kilo ondandır ama baktın bu yolla hamile kalmadın hala niye her ay soruyorsun çok ilginç böyle memnunsun ki devam ediyosun. Bu korkuyu ilk yaşadığın zaman çok korkmuş olsan yok tövbe derdin bı daha ne o zevki yaşarım ne bu korkuya katlanırim derdin demekki çok da korkmamissin ne diyim bigun Esra Erol'da falan izlemeyiz umarım seni..

muhtemelen fake bu hesap baksaniza kasimdan itibaren ayni muhabbetmis o kadar cok korkuyorsan ya korun yada yapmicaksin yada cok suphelendiysen ya gidip kan vercen yada hamilelik testi yap.

Yurda geldim 55kilo 66 kilo oldum heryerimden kilo aldım aöa göneğimi gördükçe psikolojim bozuluyor korkuyorum
Hamile değilsiniz ama size büyük tavsiyesi, gebelikten bu kadar korkup psikolojiniz bozulacak kadar tedirgin oluyorsanız erkek arkadaşınızla hiçbir şekilde birlikte olmayacaksınız.
Dayanamıyoruz, duygularımıza yenik düşüyoruz diye savunmazsınız umarım, genç bir insan arkasında duramayacağı, ailesi duyarsa kıyametlerin kopacağı şeyler yapmamalı.

Yineliyorum hamile değilsiniz...

Back