• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ya lütfen fikirlerinizi yazın çok çaresiz kaldım

IyiKadin26

IyiKiKadınız
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
88
27
3
28
Yumurtlama günüm aralık 19 du birletelik yaşadım eşimle ocağın 2sinde regl olmam gerekiyordu olmadım kahve renginde leke geldi 3 gün adet değildi ama eminim sonra bel ağrısı kabızlık ve göbek deliği ağrısı başladı, tabi ben hala hasta olmuyorum bu sıra idrar testi yaptim iki tane birinde tek birinde çift çıktı anlamadim hastaneye gittim kan testi için oda 0.28 olumsuz dedi doktor bugün ayın ocak 24 hala adetim olmadı bir hafta sonra yeni adet günüm geliyor başına böyle bisey gelen varmı sizce hamilelik varmı?:işsiz:

Yumurtlama günüm aralık 19 du birletelik yaşadım eşimle ocağın 2sinde regl olmam gerekiyordu olmadım kahve renginde leke geldi 3 gün adet değildi ama eminim sonra bel ağrısı kabızlık ve göbek deliği ağrısı başladı, tabi ben hala hasta olmuyorum bu sıra idrar testi yaptim iki tane birinde tek birinde çift çıktı anlamadim hastaneye gittim kan testi için oda 0.28 olumsuz dedi doktor bugün ayın ocak 24 hala adetim olmadı bir hafta sonra yeni adet günüm geliyor başına böyle bisey gelen varmı sizce hamilelik varmı?:işsiz:
Benim başıma gelmedi ama başına gelen tanıdıklarım var başka bir doktora daha gitmeni tavsiye ederim

Bhcg testini yeniden yap yoksa zat doktor bi söktürücü verir sonra da adetin 2. 3. Günü git sabah hormon testlerini yaptır o zaman nedir ne değildir çıkar

Bir hafta sonra yeniden yapicam arkadaşım doğru diyorsun adet sokturucu verirse kulanmam

Bak canım sonucum böyle

Eklentiler

• 15483462018741269995051.jpg
    15483462018741269995051.jpg
    123 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
Back