11 yaşında kardeşimRabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin öncelikle.Kardeşin kaç yaşinda
Evet sordular canım oda ben annem de kalmak istiyorum dedi kağıta şey yazıyo annede kalabilir evde yeterli kıyafeti buzdolabında yeterli yicek hani madi durum iyi annede de kalablir ama hasta olduğu için annem abla vasi olsun diye bir yazı gelmiş şimdi ben vasisi olcam sadece bundan korkuyorum birşey olur mu diyeKardeşine soracaklar annemde kalmak istiyorum derse sorun olmaz
Olmaz korkma.Evet sordular canım oda ben annem de kalmak istiyorum dedi kağıta şey yazıyo annede kalabilir evde yeterli kıyafeti buzdolabında yeterli yicek hani madi durum iyi annede de kalablir ama hasta olduğu için annem abla vasi olsun diye bir yazı gelmiş şimdi ben vasisi olcam sadece bundan korkuyorum birşey olur mu diye
Sağol canımOlmaz korkma.
Siz 18 yasindan buyuksunuz anladigim kadariyla. Bu durumda vasisi olursunuz. Almazlar kardesinizi All.h in izniyleEvet sordular canım oda ben annem de kalmak istiyorum dedi kağıta şey yazıyo annede kalabilir evde yeterli kıyafeti buzdolabında yeterli yicek hani madi durum iyi annede de kalablir ama hasta olduğu için annem abla vasi olsun diye bir yazı gelmiş şimdi ben vasisi olcam sadece bundan korkuyorum birşey olur mu diye
Allâh razı olsun canım kardeşimi ben büyütüm bu yüzden biraz bazı konularda tedirgin oluyorumSiz 18 yasindan buyuksunuz anladigim kadariyla. Bu durumda vasisi olursunuz. Almazlar kardesinizi All.h in izniyle
Çok sağol cevabın için Allâh razı olsun bu arada başın sağolsunAnne babamızı kaybettigimizde reşit değildik abim vasi olarak atandı bizi de kimse almadı korkma bir şey olmaz. Okul kaydı,hastane ilaç noter mal mülk vs durumlarinda sen ilgileniyorsun.
Cok haklisin ablacim, insani ister istemez bi tedirginlik endise alir. Bence devlette hic bir cocugu ailesinden ayirma taraftari olmaz emanet edilecebilecegi bir akrabasi hele de ablasi varsa. Amin, Rabbim cumlemizden razi olsun. Annenede acil sifalar dilerim.Allâh razı olsun canım kardeşimi ben büyütüm bu yüzden biraz bazı konularda tedirgin oluyorum
Nurlar içinde uyusunlar inşallah.Anne babamızı kaybettigimizde reşit değildik abim vasi olarak atandı bizi de kimse almadı korkma bir şey olmaz. Okul kaydı,hastane ilaç noter mal mülk vs durumlarinda sen ilgileniyorsun.
Kardeşiniz kaç yaşında? Korkmayın iyi bakım verildiği sürece kardeşinizi sizden kolay kolay almazlar.Şimdi annemle babam boşanma aşamasında pedagog gelip evi gezdi kardeşimin annemde kalmasını uygun görmüş ama annem hasta olduğu için vasisi olarak beni uygun görmüş vasisi oldum durumda bir sorun olmaz dimi yani mesela sosyal hizmetlet gelip evi geziyo fln bazı cocukları alıyolar fln nedense içime bir anda korku düştü hani kardeşime elimiz den geldince iyi bakıyoruz yemesi içmesi giymesi olsun herşeyi annem hasta haliyle herşey yapmaya çalışıyor nolur biri beni aydınlatsın
Bu şekilde rapor edildiyse bir sorun yok. Kardeşinizi almazlar merak etmeyin.Evet sordular canım oda ben annem de kalmak istiyorum dedi kağıta şey yazıyo annede kalabilir evde yeterli kıyafeti buzdolabında yeterli yicek hani madi durum iyi annede de kalablir ama hasta olduğu için annem abla vasi olsun diye bir yazı gelmiş şimdi ben vasisi olcam sadece bundan korkuyorum birşey olur mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?