Ya lütfen cvp verin artık düşünmekten deli oluyorum

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
207
37
13
20
Şimdi annemle babam boşanma aşamasında pedagog gelip evi gezdi kardeşimin annemde kalmasını uygun görmüş ama annem hasta olduğu için vasisi olarak beni uygun görmüş vasisi oldum durumda bir sorun olmaz dimi yani mesela sosyal hizmetlet gelip evi geziyo fln bazı cocukları alıyolar fln nedense içime bir anda korku düştü hani kardeşime elimiz den geldince iyi bakıyoruz yemesi içmesi giymesi olsun herşeyi annem hasta haliyle herşey yapmaya çalışıyor nolur biri beni aydınlatsın 😞

Rabbim yüreğine inşirah ferahlığı versin öncelikle.Kardeşin kaç yaşinda

Kardeşine soracaklar annemde kalmak istiyorum derse sorun olmaz

Kardeşine soracaklar annemde kalmak istiyorum derse sorun olmaz
Evet sordular canım oda ben annem de kalmak istiyorum dedi kağıta şey yazıyo annede kalabilir evde yeterli kıyafeti buzdolabında yeterli yicek hani madi durum iyi annede de kalablir ama hasta olduğu için annem abla vasi olsun diye bir yazı gelmiş şimdi ben vasisi olcam sadece bundan korkuyorum birşey olur mu diye

Evet sordular canım oda ben annem de kalmak istiyorum dedi kağıta şey yazıyo annede kalabilir evde yeterli kıyafeti buzdolabında yeterli yicek hani madi durum iyi annede de kalablir ama hasta olduğu için annem abla vasi olsun diye bir yazı gelmiş şimdi ben vasisi olcam sadece bundan korkuyorum birşey olur mu diye
Olmaz korkma.

Anne babamızı kaybettigimizde reşit değildik abim vasi olarak atandı bizi de kimse almadı korkma bir şey olmaz. Okul kaydı,hastane ilaç noter mal mülk vs durumlarinda sen ilgileniyorsun.

Siz 18 yasindan buyuksunuz anladigim kadariyla. Bu durumda vasisi olursunuz. Almazlar kardesinizi All.h in izniyle

Allâh razı olsun canım kardeşimi ben büyütüm bu yüzden biraz bazı konularda tedirgin oluyorum
Cok haklisin ablacim, insani ister istemez bi tedirginlik endise alir. Bence devlette hic bir cocugu ailesinden ayirma taraftari olmaz emanet edilecebilecegi bir akrabasi hele de ablasi varsa. Amin, Rabbim cumlemizden razi olsun. Annenede acil sifalar dilerim.

Kardeşinizi tamamen size vermişler korkmayın.
Annenizin hastalığı ne? Beraber mi yaşıyorsunuz?

Vasiyi size vermişler çünkü çocuğu için hastalığından dolayı annesi koşturamayacak.
Vasi tayin etmelerinin sebebi, okul konusunda oluşabilecek konularda sizin sorumlu olmanız demek.
Bir hastanelik durum oluştuğunda ablası olarak siz gidip koşturabilirsiniz.
Yani zaten annesi var bu çocuğun, sağlık açısından peşinde koşturamayacağından sizi de vasi tayin etmişler.
Korkmayın, kardeşiniz sizin ve annesinin güvenli ellerinde.
Ne mutlu ki kendisi için dertlenen bir ablası var.

Korkma keşke dediğin gibi alıp baksalar ama maalesef öyle düşündüğün gibi kolay değil bu

Şimdi annemle babam boşanma aşamasında pedagog gelip evi gezdi kardeşimin annemde kalmasını uygun görmüş ama annem hasta olduğu için vasisi olarak beni uygun görmüş vasisi oldum durumda bir sorun olmaz dimi yani mesela sosyal hizmetlet gelip evi geziyo fln bazı cocukları alıyolar fln nedense içime bir anda korku düştü hani kardeşime elimiz den geldince iyi bakıyoruz yemesi içmesi giymesi olsun herşeyi annem hasta haliyle herşey yapmaya çalışıyor nolur biri beni aydınlatsın 😞
Kardeşiniz kaç yaşında? Korkmayın iyi bakım verildiği sürece kardeşinizi sizden kolay kolay almazlar.

Bu şekilde rapor edildiyse bir sorun yok. Kardeşinizi almazlar merak etmeyin.

Back
X