Canim sen bize katildiginda biz redvelvetcake ve bana okumustuk, yani liste bitti. Senden dua alamadik biz ikimiz. Ben evlilik icin ve birde is icin okudum. Redvelvetcake de erkek arkadasi var oda hayirli biri ile evlenmek icin dua okudu. Sende bize dua edersen seviniriz canim. Sadece bunlari soyleyip dua edersen mutlu edersin beni birsey okumadan.
okudum duayi cok guzel, diger arkadaslarda kabul ederse baslayalim canimIsmi azam duasini okusak olur mesela toplam 100 tane olur
Eksik okunurmu canim ben surekli takip ediyorum :) kendim okur gene eksik birakmazdim duani.
Canim sen bize katildiginda biz redvelvetcake ve bana okumustuk, yani liste bitti. Senden dua alamadik biz ikimiz. Ben evlilik icin ve birde is icin okudum. Redvelvetcake de erkek arkadasi var oda hayirli biri ile evlenmek icin dua okudu. Sende bize dua edersen seviniriz canim. Sadece bunlari soyleyip dua edersen mutlu edersin beni birsey okumadan.
Canim dua ederim tabiki. Kalbinizden gonlunuzden ne geciyorsa dualarinizi Rabbim kabul eder insallah..burada hepimiz dua kardesiyiz kimin duasi biterse hepiniz icin yurekten dua ediyorum.
Canım tesekkur ederım bazen karıştırıyorum sayıları vallaarkadaslar sulem 200 okumustu, redvelvetcake suleye eklemeden sadece okunan sayiyi ve kalani degistirmis diye ben onlarda hicbir degisiklik yapmadan sadece suleye +200 yazdim. sayiyi toplayip bakicam simdi
Ismi azam duasini okusak olur mesela toplam 100 tane olur
okudum duayi cok guzel, diger arkadaslarda kabul ederse baslayalim canim
Sağol ben hiç fark etmemişim :)
Listeyi yapin yarin baslayalim canim. Bu duayi ihlasla birlikte okuyun daha etkili canimO zaman her gun bir arkadasımıza toplam 100 adet olacak sekilde okuyalım ismi azam duasını kızlar bana uyar
Tamamdır canım super olur. Yarın baslayalımListeyi yapin yarin baslayalim canim. Bu duayi ihlasla birlikte okuyun daha etkili canim
Tamam olur canimYa kızlar bir sey soracagım acaba yeni bir topic mi acsak simdi ismi azam duası icin. Cok az kısıyız su an. Hem yeni topic olursa yeni kişiler de katılmak ister belki daha cok dua okuruz dua alırız daha aktif bir topic olur. Ne dersiniz
Ya kızlar bir sey soracagım acaba yeni bir topic mi acsak simdi ismi azam duası icin. Cok az kısıyız su an. Hem yeni topic olursa yeni kişiler de katılmak ister belki daha cok dua okuruz dua alırız daha aktif bir topic olur. Ne dersiniz
Tamam canım ıstedıgın zaman alırız senı tekrar girmek ıstersenKızlar işlerimden dolayı duaları yetiştiremeyebilirim ben bu duaya katılamayacağım, başka dua topiklerine de giriyorum birinden birini yetiştiremem kimsenin hakkına da girmek istemiyorum liste oluşmadan söyliyim dedim
Allah dualarınızı kabul etsin inşaallah
Tamam canım ıstedıgın zaman alırız senı tekrar girmek ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?