- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim
Tamam canım olurCanım listemizi hazırladık maalesef kişi sayısına gore böldük, ama dua etmek istiyorum diyeni geri çevirmek olmaz. Sen de kumbara yapabilir misin? Tefriciye okuyoruz. Haber vermeyen arkadaslar olursa onların okumadıklarının yerine kumbaradan kullanırız. Senin icin de okuruz sıran geldiginde. Zaten az kişiyiz bir haftada bitiyor.
Tamam canımm süpersin tesekkurler. Günlük bildirim yapabilirsen cok iyi olurTamam canım olur
Süper fikir canım... benim aklıma gelmemişti bu evet cnm bak öylede olur cok güzel olur.. :) Haftaya beraber baslarız inşallah.. bu arada diğer arkadaslar nerelerdesiniz haber verirseniz seviniriz.. bir aksilik olmasın inşallah sayımızda..Canım listemizi hazırladık maalesef kişi sayısına gore böldük, ama dua etmek istiyorum diyeni geri çevirmek olmaz. Sen de kumbara yapabilir misin? Tefriciye okuyoruz. Haber vermeyen arkadaslar olursa onların okumadıklarının yerine kumbaradan kullanırız. Senin icin de okuruz sıran geldiginde. Zaten az kişiyiz bir haftada bitiyor.
Süper fikir canım... benim aklıma gelmemişti bu evet cnm bak öylede olur cok güzel olur.. :) Haftaya beraber baslarız inşallah.. bu arada diğer arkadaslar nerelerdesiniz haber verirseniz seviniriz.. bir aksilik olmasın inşallah sayımızda..
Evet özellikle nisa demişti yanlış hatırlamıyorsam aktif olucaksanız katılın diye.. neyse kuzum bekleyelim bakalım.. şaştırmayız inşallah gerekirse biz okuruz :)♥Yeni katılmak isteyenler kumbara yaparsa eksiklikleri de tamamlarız Allah'ın izniyle.. Evet haber vermiyor bazı arkadaslar sayı şaşmasın
Evet özellikle nisa demişti yanlış hatırlamıyorsam aktif olucaksanız katılın diye.. neyse kuzum bekleyelim bakalım.. şaştırmayız inşallah gerekirse biz okuruz :)♥
Çok iyi fikir kızlar bencede kumbara fikri bizde fazla okuyunca yazarız hem güzel olur
Yaparlar belki canım bekleyelim bakalımAynen cnm fazla fazla okuyalım... Yeni arkadaslar maalesef bildirim yapmıyor henüz dört gözle bekliyoruz
4444 SALÂT I TEFRICIYE DUASI ICIN LISTE KAPANDI ANCAK YENI KATILMAK ISTEYENLER KUMBARA YAPABILIR.GÜNLÜK BILDIRIM YAPARSANIZ SEVINIRIZ
liste kapanmış ama almak istersenız ben katılırım:)
olur yaparım yenı liste ne zaman başlarCanım kumbara yapabilirsin:) hosgeldın
olur yaparım yenı liste ne zaman başlar
listeye eklesenız daha hızlı ilerlemezmıValla canım az kısıyız su an bu Perşembe nısanın duası bıtecek sulem turkuaz ve ahminel var dıger ıkı arkadastan ses yok Perşembe tekrar yapacağız lısteyı yanı sonuc olarak
listeye eklesenız daha hızlı ilerlemezmı