Cok tesekkur ederim cevabin için. Bir nebze içim rahatladi. Arkadasimda doktora git dedi ama utaniyorum biraz açıkcasi ama sanirim gidicem yoksa içim içimi yiyecekEvlenmeden once bende sizij gibi kafamda kurup duruyordum evlendim dedim ki bosuna kuruntu yapmisim. Bence siz de bosuna kafaniza takip kendinizi germeyin. Zaten ole bisi yasamadiktan sonra kendinizden emin sekilde esinizin karsisinda durabilirsiniz.. He kendinizi kasarsaniz esiniz zorlarsa kanama olur demem yanlis olur. Degisir herhalde kisiye gore belki tahristen dolayi olabilir, bilemedim. Ama bence takmayin kafaniza yada cok takiyorsaniz dr. Gidin muayene olun içiniz rahatlar
Doktora gitmekten biraz utaniyorum. Yani geri kafali falan oldugumdan degil. Eger masturbasyondan dolayi falan yirtildiysa doktora gidipte bunu anlatmaktan utaniyorumÇok zor bunu söylemek, doktora gidip kontrol ettirebilirsin.
Cok tesekkur ederim cevabin için. Bir nebze içim rahatladi. Arkadasimda doktora git dedi ama utaniyorum biraz açıkcasi ama sanirim gidicem yoksa içim içimi yiyecek
Doktora gitmekten biraz utaniyorum. Yani geri kafali falan oldugumdan degil. Eger masturbasyondan dolayi falan yirtildiysa doktora gidipte bunu anlatmaktan utaniyorum
Degil mi ya. Ne olacak ki. Tamam karar verdim gidicem. Çok teşekkur ederimAy bence hic utanmayin. Evlenince falan doktora nelerimizi aciklamak anlatmak zorunda kalıyoruz. Oda zaten bir bayan sizi anlayacaktir yani.. Bence gdiin en kisa surede kurtulun bu durumdan
Degil mi ya. Ne olacak ki. Tamam karar verdim gidicem. Çok teşekkur ederim
TamamGuzel haberinizi bekliyorum:)
Doktora gitmekten biraz utaniyorum. Yani geri kafali falan oldugumdan degil. Eger masturbasyondan dolayi falan yirtildiysa doktora gidipte bunu anlatmaktan utaniyorum
Ama işte o ilk gecenin heyecani olacak zaten birde acaba kanamazsa stresine giricem. Ondan korkuyorum. Yani o yuzden sordum kendimi kasarsam kanar mi diye. Yani icimi rahatlatmak icin bir cozum yolu bulmak istedimSana göre bakirelik önemli tamam, kimseyle cinsel ilişkin olmadığına göre bakiresin zaten, ee daha ne?
Masturbasyonu geçtim hiç vajinana dokunmasan bile kanama olmayabilir sonuçta.
Evet ama işte insan utaniyor. Neyse ama gidicem mecbur sanirimdoktor bunu kınama yetkisine sahip değil rahat ol bence :)
Umarım ama yinede o stresi yaşamak istemiyorum. Neyse bakalim haftaya gidicem doktora yinedeBen de evliyim. Evlilik öncesi hiç cinsel ilişki yaşamamama rağmen ailemdeki annem dahil diğer 4 kadın gibi benim de kızlık zarımın esnek olması yüksek olasılıktı. Eşime bunu önceden söyledim. Kan gelmeyebilir, kızlık zarım büyük ihtimalle esnek dedim. Eğer gelmezse ve içinde soru işareti kalırsa hemen doktora görünürüz dedim. İlk deneyimimde kan gelmedi ve doktora gerek yok dedi. Kendinizden eminseniz karşısına rahat çıkarsınız ve o da size güvenir zaten.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah stressiz ve huzurlu geçer : )Umarım ama yinede o stresi yaşamak istemiyorum. Neyse bakalim haftaya gidicem doktora yinede
Inşallah sağolasınAllah yardımcınız olsun. İnşallah stressiz ve huzurlu geçer : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?